Доколкото ми е известно, в по-напредналите общества не съществуват понятия като "стара мома" и " стар ерген". Това са определения сочещи към обществени предразсъдъци, клишета и измислени категории според БЪЛГАРСКИТЕ разбирания за живота. Простете, но най-малко българите биха могли да бъдат пример за начин на живот и интелигентност. Не знам как все още в модерни времена и общества, е възможно да върлуват простотии от сорта на дискутираната тема тук.
Цитат на: MayFlower в Февруари 21, 2014, 03:23:11 pmДоколкото ми е известно, в по-напредналите общества не съществуват понятия като "стара мома" и " стар ерген". Това са определения сочещи към обществени предразсъдъци, клишета и измислени категории според БЪЛГАРСКИТЕ разбирания за живота. Простете, но най-малко българите биха могли да бъдат пример за начин на живот и интелигентност. Не знам как все още в модерни времена и общества, е възможно да върлуват простотии от сорта на дискутираната тема тук. Само не знам още как продължаваш да пишеш по БГ простите астро форуми,а не го правиш в чуждестранните! Все плюеш по българското,не осъзнаваш ли че по този начин си срещу близки,родина???
Цитат на: MoonLight в Февруари 21, 2014, 03:26:52 pmЦитат на: MayFlower в Февруари 21, 2014, 03:23:11 pmДоколкото ми е известно, в по-напредналите общества не съществуват понятия като "стара мома" и " стар ерген". Това са определения сочещи към обществени предразсъдъци, клишета и измислени категории според БЪЛГАРСКИТЕ разбирания за живота. Простете, но най-малко българите биха могли да бъдат пример за начин на живот и интелигентност. Не знам как все още в модерни времена и общества, е възможно да върлуват простотии от сорта на дискутираната тема тук. Само не знам още как продължаваш да пишеш по БГ простите астро форуми,а не го правиш в чуждестранните! Все плюеш по българското,не осъзнаваш ли че по този начин си срещу близки,родина???А, аз и по чуждите пиша:) Но явно няма как да го разбереш, искат се познания по чужди езици за тази цел.Не знам дали "плюя" (каква грозна дума!), изказвам мнение. А на теб голямо браво за родолюбието ли очакваш да ти кажат?!