Здравей Гост

Късен брак

• 92 Отговора
  • 17615 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Късен брак
« Отговор #60 -: Март 09, 2012, 07:51:20 pm »
Имам една позната. Омъжена е, пък почти не е живяла с мъжа си. От 10 години той все на път и само праща пари, а тя живее тука. Сама си отгледа децата, а него го вижда на 8 месеца веднъж. И тя се води омъжена.

Моряшките жени... и тяхната не е лесна. Често се среща уранясала Венера при тях. :)

Да, именно! Или пък Луна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 09, 2012, 07:55:10 pm »
Жените, които са формално обвързани с някой бизнесмен и от материална гледна точка нищо не им липсва, също попадат в тази категория. Сплотено семейство за пред обществото, пък мъжът почти не се вясва в къщи и от време на време има забежки с други жени. А благоверната играе ролята на онези три маймунки - не виждам, не чувам, не говоря (правя се, че не знам).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #62 -: Февруари 21, 2014, 10:08:09 am »
Във форума се писа за ранен брак...и намерих за късен....
Според мен за мъж трябва да се е наживял набеснял и тогава чак, да се жени...около 40 годишнината си, според мен е идеално...Наживял се набеснял се и може да се задоми...
За жените не знам, но вече до 30 31 ако не се е ориентирала на някъде...има придобити навици и маниери на стара мома или някой и е контузил психиката и го е допуснала...и мисля трябва да се бяга от там
Това ми е мнението, ако искате споделете вашето..?..:)...;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #63 -: Февруари 21, 2014, 10:21:06 am »
Във форума се писа за ранен брак...и намерих за късен....
Според мен за мъж трябва да се е наживял набеснял и тогава чак, да се жени...около 40 годишнината си, според мен е идеално...Наживял се набеснял се и може да се задоми...
За жените не знам, но вече до 30 31 ако не се е ориентирала на някъде...има придобити навици и маниери на стара мома или някой и е контузил психиката и го е допуснала...и мисля трябва да се бяга от там
Това ми е мнението, ако искате споделете вашето..?..:)...;)

Разглеждай двустранно въпроса. Всеки си има история и минало, но ако до 40 един мъж не е уседнал, е много по-лошо, отколкото жена да не е уседнала. В този мъжки свят на жениет им е по-позволено да са лигли, отколкото на мъжете.

Та, нека погледнем аспектите и астрологичните предпоставки, вместо да даваме мнения.
Ти какво мислиш по въпроса за аспектите?  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #64 -: Февруари 21, 2014, 10:32:35 am »
Еми на различни мнения сме, а аз нямам намерение да си развалям хубавият петък...Нощес мисля да се забавлявам...
Но след като питаш, за аспектите, според мен е намесен Сатурн...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #65 -: Февруари 21, 2014, 10:38:12 am »
Ако мъж до 35 не се е оженил си е отвсякъде стар ерген!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #66 -: Февруари 21, 2014, 10:43:00 am »
http://astrosite.org/forum/index.php?action=search2

По принципа на изключването, можем да започнем така - ако си на 35 и нямаш брак, значи изключваме показатели за ранен брак  ;D Изключваме после показатели за безбрачие и се надяваме на късен брак.
В много от случаите хората просто тичат след последния влак. Което си е неприятно отвсякъде, не го пожелавам на никого. :-X

Колкото до наживяването, Нерил, при повтаряне на едно действие, в един момент то става навик. Много по-ценен кадър е мъж, който е имал връзка на семейни начала, която се е разпаднала. Този човек вече е с изградени навици поне да си мие мивката от пастата за зъби и да пуска капака на тоалетната.
Аналогично, предполагам жена склонна да живее с друг е по-интересна, от някой саможивник... Но и това не е астро  :blink:
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 10:55:03 am от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #67 -: Февруари 21, 2014, 10:45:24 am »
Ако мъж до 35 не се е оженил си е отвсякъде стар ерген!
Хахахахахахахахах...имам значи точно половин година....хахахахахахахахахахах
Леле майко....хахахахахахахахахахаха
Леле хиля сееееееееее

« Отговор #68 -: Февруари 21, 2014, 10:49:09 am »
Не знам...но всички които познавам и са се оженили до около 30 ( с малки изключения) са или разведени или са зле придружени...
Аз винаги още на 20 години когато бях, съм предпочитал след 35 към 40 някъде да се обвържа...не знам...може би е от меркурият на Асц...мразя да се прецаквам..:)
А колкото до последни влакове и безбрачие, за себе си мога да кажа, че никога не съм бил сам, но винаги съм си правил сметката с коя и дали и какво бъдеще имам...
Принципно не ми е било фикс идея да се женя или не...никога...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #69 -: Февруари 21, 2014, 10:56:42 am »
Меркурий на АЦ оцветява АЦ Близнашко-Девешки. За Близнаците знаем, че им викат Курваци, но сред Девите са най-многобройните неомъжени/неоженени.

А Шопенхауер

« Отговор #70 -: Февруари 21, 2014, 10:58:36 am »
Меркурий на АЦ оцветява АЦ Близнашко-Девешки. За Близнаците знаем, че им викат Курваци, но сред Девите са най-многобройните неомъжени/неоженени.
Демек да се готвя за дълги години ергенски живот...хахахахаахах
ми да разпродавам всичко и да обикалям света викам аз....хаххахаххахааххаа
Ама чакай мерка ми е ретро....и асц то Лъв...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #71 -: Февруари 21, 2014, 11:00:41 am »
Е, никой не е казал да се отказваш без бой! Ти пак си обикаляй, но не се дърпай, нито се отчайвай.
Може заради Мерка, но на външен вид си ми повече Дева, отколкото Лъв...

А Шопенхауер

« Отговор #72 -: Февруари 21, 2014, 11:01:57 am »
Е, никой не е казал да се отказваш без бой! Ти пак си обикаляй, но не се дърпай, нито се отчайвай.
Може заради Мерка, но на външен вид си ми повече Дева, отколкото Лъв...
И венера имам..:)
Аз отчаян...лелел майкооо...не издържамммм смея сеее
хахахахахахахахах
Все едно слушам, майка ми...хахахаахах...не се издържааааа

« Отговор #73 -: Февруари 21, 2014, 11:03:33 am »
Като каза курваци е сега видях вчерашната мадама с бомби, като не шестокластник повтаряч главата...отивам да си взема кафенце и да и заложа капан за обяд...
После като се върна ще докладвам и обсъдим темата..;)

« Отговор #74 -: Февруари 21, 2014, 02:07:51 pm »
А в композит Луна съвпад Труе Ноде какво значи?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #75 -: Февруари 21, 2014, 02:51:09 pm »
Ако ни кажеш "Труе Ноде" какво значи, сигурно някой ще ти отговори  ;D

А Шопенхауер

« Отговор #76 -: Февруари 21, 2014, 02:58:06 pm »
 ;D Yaya,много лоша си станала! :wub:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #77 -: Февруари 21, 2014, 03:02:47 pm »
Луничке, тук се изпразни откъм съдържание.
Тази седмица само хорари се бичат, сякаш само гледачки има във форума. Само секс се тълкува... Общи приказки, да има нещо да се цъка. Няма с кой 2 приказки да си кажеш нормални... Астрофорум е все пак.
Дори не се сещат да прочетат труе ноде какво е, а питат за тълкуване.
Скучно ми е  :rakeattack: имам транзитен Марс на АЦ.

А Шопенхауер

« Отговор #78 -: Февруари 21, 2014, 03:03:49 pm »
След 35 наистина се гонят последни влакове  ;)  Всеки би казал за един неженен 35 годишен мъж,че е стар ерген,а за неомъжена жена над 30,че е стара мома.Това го чувам от много хора,не си го смуча от пръстите.Един мъж не се ли е наживял до 30 годишна възраст-никога няма да се наживее! Както казваше един бивш-има просто мъже,които са родени стари ергени.Надявам се да не обидя някой...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #79 -: Февруари 21, 2014, 03:08:46 pm »
След 35 наистина се гонят последни влакове  ;)  Всеки би казал за един неженен 35 годишен мъж,че е стар ерген,а за неомъжена жена над 30,че е стара мома.Това го чувам от много хора,не си го смуча от пръстите.Един мъж не се ли е наживял до 30 годишна възраст-никога няма да се наживее! Както казваше един бивш-има просто мъже,които са родени стари ергени.Надявам се да не обидя някой...
Джъст, точно ей такива догматици дето ти ги цитираш, преди 10 и повече години развиваха теории...няма да ти казвам колко са изгустирани външно, душевно и семейно...;)
Най любимата част от всичко ми е да се изхилвам на догми...