Ми даже и по другите планети в домовете. Аз съм със Слънце съвпад с Уран в Скорпион. Обаче не съм бавна. Никак даже. Промени не само, че обичам, а имам жизнена нужда от тях, иначе се задушавам. От Скорпиона ми е любовта към властта. Телецът не бих казала, че особено се е проявил, защото макар да харесвам красивите неща, ги харесвам повече по Везнишки. Нямам мания за притежание. Пък и с желанието за чести промени, един куфар стойностни вещи ми стига, последно се преместих на хиляди километри с три чанти.

2ри дом ми е в Риби, празен. Осми в Дева, там ми е и Венерата - още една от мистериите на картата ми, нищо Девишко не виждам аз в тази моята венера, затова пък осмодомно -да. 2рият дом в Риби ми носи несигурност в парично отношение, не бих казла променливи стойности иначе. Комплексно тук надделява Слънцето и ценностите ми са си доста стабилни и такива са били, освен това и анти обществените такива доста често. 8модомната Венера винаги ми носи парите на другите. Като по учебник работи.
На мен СЛВ ми е в Скорпион също (10ти дом), а ЮЛВ - в телец (4ти дом). Не мога да кажа, че особено съм ги усещала досега, освен че 4ти дом в телец ми звучи определено подтискащо, в крак с ЮЛВто.