Здравей Гост

Оста на притежанията

• 198 Отговора
  • 22452 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Оста на притежанията
« Отговор #40 -: Март 08, 2012, 06:46:57 pm »
И все пак ще си позволя да интерпретирам тази луна в картата на Ronia само с няколко изречения...
Нестабилност, промени и неприятни ситуации свързани с обществото...Съдебни спорове с открити врагове в това число и съпруг/а/...Колебливи отношения с другите. Трудности в общуването и ограничения...търси се хармония в брака...но често липсва. Търси се отражението на брака при родителите и по тази причина е възможен избира на мъж копие на бащата...Приливи и отливи в обществения живот...Луната е НЕВИДИМА за околните...Или тя е обърната навътре към себе си...Студена емоционалност...премереност и липса на отдаденост...

Ау, ужас.  ;D Не съм имала неприятни ситуации с обществото, даже това работя - Връзки с обществеността. Умея да вадя позитиви, това ми е професия и даденост (Меркурий, Плутон във Везни в 8ми).
Съдебни спорове пък никога не съм имала (загуби), освен веднъж са ме осъдили за наследство, но аз съм била непълнолетна (не съм имала власт над ситуацията), оттам нататък все печеля спорове, особено ако е за материални неща (Юпитер в 3ти, Венера в 8ми).
С екс гаджета и съпрузи имам перфектни отношения, наистина, и много държа на това (това е свързано с написаното преди - аз обичам спомените си и си кътам всички бивши партньори). Особено държа на това във връзка с бащата на сина ми и винаги полагам максимум усилия детето ми да има наличен баща.
Колебливи отношения - ми по-скоро в другата крайност. Аз имам врагове и приятели, средно положение няма. Даже не знам защо така автоматично или ме мразят, или ме обичат, много явно ги паля хората.  :o За приятелите си се хвърлям без мисъл и съм го доказвала. Врагове чистя на момента и пак не се замислям.
Хармония съм търсила във всичките си връзки. В някои се е получавало по-лесно и по-задълго, в други - не. Брак за мен не е различно от съжителство и в този смисъл в брака си не съм я търсила повече, отколкото в друга връзка. Имало я е хармонията, защо? Но човек израства и нещата се менят.  :blink:
Това с брака на родителите ми е 100% наобратно. Ама 100%. Цялото.
Приливите и отливите са верни - имам периоди на активност и периоди на скорпионско чепкане на раните, когато си стоя в дупката.  ;D
О, емоционалността ми е даже в повече. Много е належащо да се науча да я контролирам.

Ми, какво излезе? Не е много вярното.  :lol:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #41 -: Март 08, 2012, 06:49:47 pm »
абе, направи си ректификация  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #42 -: Март 08, 2012, 06:53:10 pm »
Е... Съмнявам се, че ще си направя скоро. За мен отоговорът е в аспектите към Луната. Даже сега се замислих за емоциите и липсата или хладната отдаденост... Аз съм като ракета носител, хората се плашат, мъжете особено.  ;D Мне, не е за мен това. Нищо не може да ме озапти, като ме духне оня Урановия...  :P Но, дори и да е в Лъв... Айде, сега ще ида да прочета за ЛУна в Лъв тогава.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Март 08, 2012, 06:53:12 pm »
Препоръчвам ректификация... ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #44 -: Март 08, 2012, 06:54:54 pm »
Ще помисля. Всяхте съмнение в душата ми сега. ИЛи ще се облегна на Слънчо и Урановия, както досега.  ;D

« Отговор #45 -: Март 08, 2012, 06:56:09 pm »
Първо, тя да каже дали си е правила ректификация.

Абе вие чувате ли се какви ги говорите? До излизането на Луната от знак рак има 2.5 градуса. Това са приблизително 5, пет часа. И без правена ректификация, невъзможно е да има такава разлика. В противен случай самата притежателка щеше да знае.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 08, 2012, 06:57:44 pm »
Ще помисля. Всяхте съмнение в душата ми сега. ИЛи ще се облегна на Слънчо и Урановия, както досега.  ;D

Виж...Слънцето е в 10-ти дом на Сатурн...Уран е в съвпад с него... ;D...Това няма да се загуби...разбирам, че държиш на него :P...,но прецизния час е от изключително значение...Ще ти бъде нужен в края на 2-12-та и началото на 2013-та... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #47 -: Март 08, 2012, 06:58:38 pm »
Ааа, мерси. Ето, знам си аз, че е верен часа. Двама души потвърждават, присъствали са. При това единият е лекар, семеен приятел, той много сериозно е подходил към отбелязването на раждането.

Мога да разбера, ако така създалата се карта е трудна или объркваща... Но мисля, че Луната си е на място и няма грешка в часа.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #48 -: Март 08, 2012, 06:59:34 pm »

Виж...Слънцето е в 10-ти дом на Сатурн...Уран е в съвпад с него... ;D...Това няма да се загуби...разбирам, че държиш на него :P...,но прецизния час е от изключително значение...Ще ти бъде нужен в края на 2-12-та и началото на 2013-та... ;)

Въх. В 9ти беше последно.  ;D И работи безотказно - по друмите и самолетите съм от бебе.

« Отговор #49 -: Март 08, 2012, 07:00:09 pm »

И как мислиш да остане Слънцето в 10-ти дом и в същото време да вкараш Луната в лъв?

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 08, 2012, 07:01:24 pm »

Въх. В 9ти беше последно.  ;D И работи безотказно - по друмите и самолетите съм от бебе.

Дааа...в 9-ти...Грешката е моя. Точно това исках да кажа..,че ще остане аспекта...Нали той ти е важен? ;D ;)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #51 -: Март 08, 2012, 07:01:36 pm »
мой приятел пита майка си за часа си на раждане. според нея го е родила около 13 ч. Той провери и в общината. там беше записан час 16 ч. така че всичко е възможно  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 08, 2012, 07:05:30 pm »

И как мислиш да остане Слънцето в 10-ти дом и в същото време да вкараш Луната в лъв?

Не вкарвам и не изкарвам нищо... ;D...Просто мислех за друга карта...и допуснах грешка при изписването на 9 и 10...По- важен е коментара ми за аспекта...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #53 -: Март 08, 2012, 07:08:00 pm »
мой приятел пита майка си за часа си на раждане. според нея го е родила около 13 ч. Той провери и в общината. там беше записан час 16 ч. така че всичко е възможно  ;)

А тези, дето са записали прочетеното в общината са безгрешни ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #54 -: Март 08, 2012, 07:08:48 pm »

Не вкарвам и не изкарвам нищо... ;D...Просто мислех за друга карта...и допуснах грешка при изписването на 9 и 10...По- важен е коментара ми за аспекта...

Това няма никакво значение, за коя карта си мислиш. Невъзможно е да твърдиш, че Луната след ректификация ще се измести в лъв и същевременно Слънцето да запази домова позиция.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 08, 2012, 07:11:13 pm »

Това няма никакво значение, за коя карта си мислиш. Невъзможно е да твърдиш, че Луната след ректификация ще се измести в лъв и същевременно Слънцето да запази домова позиция.

Не е препоръчително четенето на парче...Изчети всичко... ;D..

Защо не? Ако мръдне с 5* Луната с колко ще мръдне Слънцето? То има стъпка...,която не зависи от луната... ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #56 -: Март 08, 2012, 07:14:48 pm »
Не, и в общината съм проверявала. Разликата е една минута.

Вижте сега, при положение, че priya написа нещата 100% точно и говореше за Луна в Рак, явно аз просто никога не съм попадала на източниците, които тя е чела, но е абсолютно права.

Освен това, миналата година бях още извън БГ и заради двете си новолуния (соларно и прогресивно) тази година си правих за първи път платен хороскоп при една дама. Сега пак прослушах файла и тя казва за Луната в 7ми подобни неща на казаните от priya - най-вече е важно майчинството, Луна в Рак в 7ми просто трябва да бъде майка, дава желание за промени и безпокойство на вътрешно ниво (ръчка нещо отвътре). Но тя не признава съвпада със Сатурн с такъв орбис и в два различни знака.

Марая, този съвпад на Слънцето с Уран наистина работи осезателно и го разпознавам лесно, дори в ежедневния си живот, дори в ориентацията си към партньори. За добро или лошо, работи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Март 08, 2012, 07:16:01 pm »
Първо, тя да каже дали си е правила ректификация.

Абе вие чувате ли се какви ги говорите? До излизането на Луната от знак рак има 2.5 градуса. Това са приблизително 5, пет часа. И без правена ректификация, невъзможно е да има такава разлика.

Точно така.
Особено щом Ronia е споменала, че часът е записан в болницата от двама души, присъствали по време на раждането.
Сега какъв е смисълът да я пращаме за зелен хайвер... пардон, за ректификация?
Разбирам, ако осите бяха под въпрос, т.е. на границата между съседни знаци, тогава има нужда от доуточняване.

Цитат
Но тя не признава съвпада със Сатурн с такъв орбис и в два различни знака.

Съвпадите на светилата са с орбис до 10-12 градуса!
При теб обаче има специфична особеност - Луната и Сатурн са в съседни знаци, а Сатурн повече "гледа" към Слънцето (квадрат) и управлява изгряващия знак, това също би трявало да се отчете като влияние.  :blink:

Иначе по сидерал баш съвпад е, Луната и Сатурн попадат в знака Рак и в една накшатра.

« Последна редакция: Март 08, 2012, 07:22:02 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #58 -: Март 08, 2012, 07:22:09 pm »
Аз за нея казвам, че този конкретен съвпад не го признава. Опитвам се да си обясня тълкуването й, затова. Иначе за Луната и аз съм по-щедра, но честно казано отвъд 8мия градус ми е леко съмнително. Пък тези двамата в различните знаци... Не ги разпознавам просто в съвпад.

Права си и за Сатурн. Аз няколко пъти тук съм писала, че Сатурна си усещам много осезателно, сам за себе си. Писах, че въпреки че не е У7, той и много по-точно определя какви партньори ме привличат (нещо, което изобщо не може да се каже за Луната, била тя и на трон). Понякога имам чувството, че картата ми има само четири планети - Слънце, Уран, Сатурн и Венера. Но сега като прочетох написаното от priya, явно за Луната не съм чела, където трябва.

От индийска астрология нищо не разбирам обаче.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Март 08, 2012, 07:27:30 pm »
Аз за нея казвам, че този конкретен съвпад не го признава. Опитвам се да си обясня тълкуването й, затова. Иначе за Луната и аз съм по-щедра, но честно казано отвъд 8мия градус ми е леко съмнително. Пък тези двамата в различните знаци... Не ги разпознавам просто в съвпад.

Права си и за Сатурн. Аз няколко пъти тук съм писала, че Сатурна си усещам много осезателно, сам за себе си. Писах, че въпреки че не е У7, той и много по-точно определя какви партньори ме привличат (нещо, което изобщо не може да се каже за Луната, била тя и на трон). Понякога имам чувството, че картата ми има само четири планети - Слънце, Уран, Сатурн и Венера. Но сега като прочетох написаното от priya, явно за Луната не съм чела, където трябва.

От индийска астрология нищо не разбирам обаче.  :-[

Аспектите имат огромно значение...аз знам това!