И все пак ще си позволя да интерпретирам тази луна в картата на Ronia само с няколко изречения...
Нестабилност, промени и неприятни ситуации свързани с обществото...Съдебни спорове с открити врагове в това число и съпруг/а/...Колебливи отношения с другите. Трудности в общуването и ограничения...търси се хармония в брака...но често липсва. Търси се отражението на брака при родителите и по тази причина е възможен избира на мъж копие на бащата...Приливи и отливи в обществения живот...Луната е НЕВИДИМА за околните...Или тя е обърната навътре към себе си...Студена емоционалност...премереност и липса на отдаденост...
Ау, ужас.

Не съм имала неприятни ситуации с обществото, даже това работя - Връзки с обществеността. Умея да вадя позитиви, това ми е професия и даденост (Меркурий, Плутон във Везни в 8ми).
Съдебни спорове пък никога не съм имала (загуби), освен веднъж са ме осъдили за наследство, но аз съм била непълнолетна (не съм имала власт над ситуацията), оттам нататък все печеля спорове, особено ако е за материални неща (Юпитер в 3ти, Венера в 8ми).
С екс гаджета и съпрузи имам перфектни отношения, наистина, и много държа на това (това е свързано с написаното преди - аз обичам спомените си и си кътам всички бивши партньори). Особено държа на това във връзка с бащата на сина ми и винаги полагам максимум усилия детето ми да има наличен баща.
Колебливи отношения - ми по-скоро в другата крайност. Аз имам врагове и приятели, средно положение няма. Даже не знам защо така автоматично или ме мразят, или ме обичат, много явно ги паля хората.

За приятелите си се хвърлям без мисъл и съм го доказвала. Врагове чистя на момента и пак не се замислям.
Хармония съм търсила във всичките си връзки. В някои се е получавало по-лесно и по-задълго, в други - не. Брак за мен не е различно от съжителство и в този смисъл в брака си не съм я търсила повече, отколкото в друга връзка. Имало я е хармонията, защо? Но човек израства и нещата се менят. :blink:
Това с брака на родителите ми е 100% наобратно. Ама 100%. Цялото.
Приливите и отливите са верни - имам периоди на активност и периоди на скорпионско чепкане на раните, когато си стоя в дупката.

О, емоционалността ми е даже в повече. Много е належащо да се науча да я контролирам.
Ми, какво излезе? Не е много вярното. :lol: