Стела, никога по никакъв начин не съм настройвала децата срещу него, дори когато на мен много ми е тежало от неговото отношение към тях. По всякакъв начин се опитвам да го направя съпричастен към случващото се с тях, въпреки че той е далеко и единственият му контакт с нас е по телефона.
Лъвовете имаме много кусури, но сме благородни и прощаваме бързо.
Аз никога не съм се грижила изцяло сама за децата си, и си признавам, че няма да понеса денонощно да съм с тях, и да нямам време за себе си и моите интереси. Не мога да се откажа от работата си, от заниманията си, забавленията си.
Но пък компенсирам с топлота, разбиране, мотивиране и финансова обезпеченост. Аз съм амбициозна майка и постоянно надъхвам децата си да се развиват и да се борят, за да успеят в живота.
Луната ми е Телец, и когато съм под нейно влияние се превръщам в техен слуга - готвя до припадък любимите им неща, сервирам им, глезя ги. Много ги целувам и прегръщам.
Дивна, много си права, но не мисля, че това ме прави лоша майка. Децата ми много ме обичат и са много привързани към мен, и е добре за тях, че не са свикнали "постоянно да са до полата на майка си".