Здравей Гост

Любим аспект

• 76 Отговора
  • 7587 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re: Любим аспект
« Отговор #60 -: Март 21, 2012, 07:49:57 am »
Защото са склонни към агресия и твърде много показни страсти. Ако съвападът е Скорпионски или 8модомен пък - и към манипулации. Изобщо твърде енергични ми идват на ниво конфликт. Аз съм по тихите реакции и контрола. А такива персони ми се явяват нехармониччни.

Слънце-Венера съвпад пък дава някаква хармония в действията, самочувствието и въобще еманацията на личността пред другите, особено в мъжки карти, но и в женски си е ефектно.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #61 -: Март 21, 2012, 07:55:00 am »
аз пък най си харесвам съвпада сатурн асцедент. на фона на цялата карта съвсем на място е.

иначе и на мен ми е любим тригона слънце луна ( може и секстилче), на моето рибешко една луна в телец супер би му отивало ;D

а за следващ живот никакви аспекти не си пожелавам, това ми е последна инкарнация :P

« Отговор #62 -: Март 21, 2012, 08:26:57 am »
аз пък марс на асц. каре слънце ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #63 -: Март 21, 2012, 09:21:56 am »
Харесвам си секстила на слънцето с юпитер, дава ми оптимизъм, късмет и увереност в себе си.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #64 -: Март 21, 2012, 09:31:26 am »
сетих се и за тригона уран/юпитер :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #65 -: Март 21, 2012, 09:34:54 am »
Аз се сетих и за опозето на Юпитер и Сатурн.  ;D Вярно е, че в повечето време съм прекалено негативна и Сатурна праща Юпитер в трета глуха, ноо ако се овладее, а то ще се овладее, ще ми е много полезно за правната кариера, така че е хубаво да го има там.  ;D ;D

*

911

• *
  • 137
« Отговор #66 -: Март 21, 2012, 11:24:25 am »
мм..любим аспект Венера съвпад Плутон в Скорпион  ;D Шегувам се .
Иначе в натала най-си харесвам  тригона на Слънцето с Луната и на Юпитера с Нептун :P
С удоволствие бих заменила съвпада на Венера с Плутон,със съвпад Венера/Марс например  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #67 -: Март 21, 2012, 11:42:35 am »
а съвпад марс плутон в скорпион, какво ще кажете? това нещо не знам има ли овладяване въобще :P

« Отговор #68 -: Март 21, 2012, 11:45:09 am »
Иначе в натала най-си харесвам  тригона на Слънцето с Луната и на Юпитера с Нептун :P
С удоволствие бих заменила съвпада на Венера с Плутон,със съвпад Венера/Марс например  ;D

Съвпад Венера/Марс не си го давам  ;D Много си го харесвам.Иначе и аз бих сменила карето Венера/Плутон  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #69 -: Март 21, 2012, 11:50:24 am »
При мене на теория много добре звучи този съвпад Венера-Марс, но честно казано не съм видяла някога да действа, привсе че ми е на орбиса около 3 градуса някъде.  ;D Виеее сте магнетичниии привлекателниии, хората ви забелязвааат, тва не знам кога е било.  ;D ;D

*

911

• *
  • 137
« Отговор #70 -: Март 21, 2012, 11:58:06 am »
а съвпад марс плутон в скорпион, какво ще кажете? това нещо не знам има ли овладяване въобще :P
звучи някак ..Ъъ мафиотско  ;D За съжаления намам познати с такъв аспект,но най-добрите ми приятели съм забелязала,че имат силен Плутон в картите си ...абе Скорпионски работи  :P Колкото повече се опитваш да овладееш положението ,толкова по -зле става ... ;D

*

911

• *
  • 137
« Отговор #71 -: Март 21, 2012, 11:59:28 am »

Съвпад Венера/Марс не си го давам  ;D Много си го харесвам.Иначе и аз бих сменила карето Венера/Плутон  ;D
Чудя се понякога ,кое е по-голямото зло -карето или съвпада ... :lol: ;D

« Отговор #72 -: Март 21, 2012, 12:01:00 pm »
Марс/Плутон ... имам такава приятелка. Тя е и със силна Дева, де и е цял дедектив, изключително мнителна, много трудно се доверява, мрази непознати хора, прави едни подробни заключения, на които и Фройд би завидял (съвпада е в 6 дом) и си мисли, че всички хора ги правят. И е много прикрита.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #73 -: Март 21, 2012, 12:17:50 pm »
Отчасти го има това и при мен (Венера/Плутон,7д) с тази разлика ,че аз обичам да се запознавам с нови хора и да ги разучавам .Нещо като психолог го играя ;D Друг е въпроса,че трудно се доверявам , освен на най-близките си  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #74 -: Март 21, 2012, 01:03:25 pm »
Най- любим ми е тригона Слънце-Марс и Юпитер,застанал между тях.Това късметлийско триъгълниче най си го обичам.
Много ми се щеше нещо Везнишко  или Стрелешко да имам в хороскопа,ама нъц. ;D

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #75 -: Март 21, 2012, 02:07:33 pm »
Аз най-много си харесвам съвпада на Венера и Юпитер в Лъв.Също и големия тригон Сатурн(2д)-Меркурий(10д)-Марс(7д). Не знам защо , но мисля че на късмет ще са ми съвпадът на Фортуна и Лилит и Уран тригон Слънце,Луна.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #76 -: Март 21, 2012, 08:24:08 pm »
Слънцето в Лъв, което в секстил с Марс.
Луната в Телец, която е в тригон с Юпитер.
Съвпада на Марс и Плутон, които са и в съвпад с АЦ.