Здравей Гост

Чувството за хумор

• 70 Отговора
  • 10265 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Чуството за хумор
« Отговор #60 -: Април 09, 2013, 06:34:59 pm »
А Марс и Луна в кой знак са разположени? Ако стелиумът е във Водолей, би трябвало да са в Телец или Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #61 -: Април 09, 2013, 06:51:08 pm »
А Марс и Луна в кой знак са разположени? Ако стелиумът е във Водолей, би трябвало да са в Телец или Скорпион.

Да, класика - Луна в Скорпион и Марс в Телец - аднали и заточени от всякъде. Да не говорим, че стелиумът и той ги квадратира по ред на номерата. А и Луната затисната от Уран.... работата е много тежка там.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Чувството за хумор
« Отговор #62 -: Април 10, 2013, 01:49:22 am »
След 5 години 4етене тук моят Меркурий си хареса тази тема за да се представи...

е управител на трети в трети във везни
в съвпад с Уран
в опозиция с Хирон
секстил с асцедента
квинконс Луна
квадрат и половина със Сатурн
и в полуквадрат с Венера

*

Нова

• 3491
Re: Чувството за хумор
« Отговор #63 -: Април 10, 2013, 08:56:26 am »
Лили аз ако съм на твоя място и морето ми е близо, щях редовно да закъснявам за работа  :blink:
"От морето дойдох и очите ми още са пълни със смокини и сол и седефени риби из тях..."

И аз, и аз! Даже не съм сигурна дали щях изобщо да стигам докъдето и да е, ако морето ми е по пътя  ;D
А чувство за хумор си имам мое си - най-обичам на себе си да се смея, ама на мен ми се и налага, че иначе трябва да си тегля ножа. Постоянно или се спъвам и политам нанякъде, или изпускам, чупя каквото докопам. С тоя ретро Меркурий по-лесно ми идва писането, отколкото говоренето, има моменти, в които ако ме чуе някой отстрани как едно изречение не мога да вържа, ще реши, че съм умствено изостанала или съм отгледана в гората от 2 дружелюбни мечки. И докато не мога да вържа едно изречение изведнъж се чувам как звуча и ми става смешно  ;D
Меркурий, заедно с Венера и Луна са ми в Овен и са ми в 11 интерсептиран, обаче имам наблюдения, че малко алкохол ги разинтерсептира прекрасно - ставам една обичлива, една усмихната, една приказлива....  :-[ ;D ;D

Отдавна не съм чела толкова разведряваш, весел и положителен пост. Точно като за новолуние. Благодаря )))))

*

Papy

• 4343
« Отговор #64 -: Април 10, 2013, 09:25:03 am »
След 5 години 4етене тук моят Меркурий си хареса тази тема за да се представи...

в съвпад с Уран
в опозиция с Хирон
секстил с асцедента
квинконс Луна
квадрат и половина със Сатурн
и в полуквадрат с Венера

Здравей, мила камила :)
И как ти е чувството за хумор

« Отговор #65 -: Април 10, 2013, 11:42:06 am »
Меркурий секстил Марс в Скорпион Меркурий квадрат Плутон Резултат: Иронизиране,хапливост,черен хумор и понякога злоезичие
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #66 -: Април 10, 2013, 12:03:47 pm »

в съвпад с Уран
в опозиция с Хирон
секстил с асцедента
квинконс Луна
квадрат и половина със Сатурнт
и в полуквадрат с Венера

Здравей, мила камила :)
И как ти е чувството за хумор

секстил с АЦ.... много малко място са ти оставили за първи и втори дом.... кой е интерсептиран?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #67 -: Април 10, 2013, 02:03:33 pm »
Първи и втори домове са съответно лъв и дева....скорпионът ми е интерсептиран в 4етвърти с най-прекрасните ми Юпитер Венера и Нептун затворени там.Относно 4увството ми за хумор то е на4ина ми на взаимодействие със света. Засмея ли се зна4и ще живея. Намирам се за изискана и двусмислена и недотам разбрана от твърде практи4но ориентираните умове.Нерядко " виждам" това, което ме разсмива.... :blink:

« Отговор #68 -: Април 10, 2013, 07:52:02 pm »
Най ми е тъп американският и японският хумор. Гледала съм техни скечове и винаги се чудя къде трябва да се смея.

Съгласна съм. По мое мнение най-добър е британският хумор.
Въпреки че за мен един от най-добрите комици е американец и също така и невероятен вентрилоквист.

http://vbox7.com/play:5a46c71d7b след 11:53 е най-добрата част ;D , особено за Зайчето Терорист.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #69 -: Април 10, 2013, 10:57:33 pm »
Най ми е тъп американският и японският хумор. Гледала съм техни скечове и винаги се чудя къде трябва да се смея.

Съгласна съм. По мое мнение най-добър е британският хумор.
Въпреки че за мен един от най-добрите комици е американец и също така и невероятен вентрилоквист.

http://vbox7.com/play:5a46c71d7b след 11:53 е най-добрата част ;D , особено за Зайчето Терорист.

Аз харесвам, освен британски, също и френски и италиански комедийни филми. Умирам си от смях там!!! А на Удхаус със сълзи съм се смяла  ;D

А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #70 -: Април 10, 2013, 11:04:58 pm »
до голяма степен съм в синхрон с извода на АН, че чувството за хумор има пряка връзка със силно Слънце в хороскопа