Случи ми се...Получих картата дълго след като бях встъпила вече във връзката... 
по-интересно е обратното- виждаш карта- не те кефи- виждаш човека- кефи те
и обратно?
Не ми се е случвало...никога. :unsure:
На мен ми се е случвало обратното - гледаш картата и те кефи, а след като се срещнеш с човека на живо, се разочароваш от това, което стои насреща. Най-често такова разминаване съм виждала при онези с многото тригони и секстили. 
Имам астрален Близнак. не му знам домификацията, обаче е роден точно на моята дата. Като го видях щях да падна. Мъж от типа "селски Бег". Заварчик, ли беше, кранист ли беше, всъщност няма никакво значение. Отнасяше се с леко ехидно пренебрежение към образованите жени, което давеше в алкохол.
Хаха, през лятото и аз се срещнах с астралния си близнак, роден на моята дата, същата година.
Е, моят е юристконсулт и адвокат

, но хич не останах очарована от държането му... Асцендентите ни са в срещуположни знаци, неговата Луна попада в предходния знак, последния градус на Близнаци.
Мазен тип, много говори и послъгва. Не спираше да се хвали и да говори за себе си (Юпитер в първи дом

).
Не се посвени да ми предложи една "схема", не го взех насериозно и оттогава ми се сърди.