Знаете, че и аз съм с много силен Сатурн, и естествено за МЕН това е най-важната планета, но няма маловажна планета, нали

. Това е космическа хармония, не е на баба ти хвърчилото

.
Ако искате качествен, дълготраен, конструктивен, резултат, който да развива съзнанието тогава търсете Юпитер и Сатурн (най-яснота проява - институциите и държавата).
Ако искате да си живеете без амбиции, спокойно, но и без претенции към света, най-вече в близка семейна среда - Меркурий, Луната са тук.
Венера и Марс дават социален успех, но в по-широк кръг от хора (примерно фирмения отдел, популярните личности в гимназията).
Уран, Нептун и Плутон, дават истинската свобода и мечти, ако преди това Сатурн си е свършил работата - материята е така организирана, че да позволи, един екип от 2000 човека да работят като едно и да поддържат сайт като Google (например, който ти дава информация и от там свобода по всички въпроси.... 300 висши образования можеш да завършиш ако искаш, ама няма да ти даде дипломата, която е по Сатурн и доказва, че си си научил уроците и си безопасен за обществото). Но филми, ако искаш да снимаш, да правиш сайтове, и т.н. - те са тук, лекар няма да станеш, нито адвокат, гилдиите (Юпитер, Сатурн) няма да го допуснат.
България по мои наблюдения е на прехода между Юпитер и Сатурн - Юпитер като натрупването на капиталите, а Сатурн още не си е завзел позицията - изкристализирането и създаването на форма.