Здравей Гост

Малефици и бенефици.Копи-пейста и цитатите не са препоръчителни!

• 87 Отговора
  • 11630 Прегледи
*

Stella

• 7765
Не мрънкам, влача като вол и там ми е грешката. Сатурн обаче дава песимизъм.

Това, да, ама за пръв път чувам, че козешките мрънкали. Аз по-голям стоицизъм от техния не съм срещала. Стелла, я му дай картата на тоя, дето така те е наплашил на тема Сатурн, има нещо друго там, ще му го открием. ;D

Не е той, а тя! И не мрънка, а изпада в депресии. И не ме е напрашила, дори напротив. Имам достатъчно оптимизъм, за да и вдъхна и на нея.

Като споменах мрънкане, имах предвид, че "началниците" по Сатурн твърде много критикуват и търсят кусури, не че се оплакват. При тях мрънкането се състои в това да ти извадят душата, че не си свършил работата "както трябва". Черногледство, суеверия...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
Хич не е пресилено даже и това ще го разбереш най-добре при съвпад на чужд сатурн с твоя натална планета. "Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". Вечно се цупят и критикуват...или не са в настроение. Защото така най-добре манипулират останалите - чрез чувството за дълг и отговорност.

Това тя ли е?

За началниците е така, няма лошо, според мен, стига да си знаят мярката. Взискателни са, без основание критикари не са във всеки случай.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Papy

• 4343
Цитат на: Stella

Хич не е пресилено даже и това ще го разбереш най-добре при съвпад на чужд сатурн с твоя натална планета. "Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". Вечно се цупят и критикуват...или не са в настроение. Защото така най-добре манипулират останалите - чрез чувството за дълг и отговорност.
за съвпада на сатурн с моя планета...не съм на 18, че тепърва да откривам разни съвпади

Цитат
Тука изхождаш от себе си. Аз ти говоря за наблюдения и върху други хора.
Всъщност не само, не познавам човек, на който транзита на сатурн да не му се е отразил...няма да споря за азбучни истини
И...по принцип ти говориш главно за себе си, по-рядко за наблюдения в/у други

*

Stella

• 7765

Това тя ли е?

За началниците е така, няма лошо, според мен, стига да си знаят мярката. Взискателни са, без основание критикари не са във всеки случай.

Не, това е сборен образ от различни началници. Полът няма значение. :29:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557

Това, да, ама за пръв път чувам, че козешките мрънкали. Аз по-голям стоицизъм от техния не съм срещала.

Именно. Бутат, падат, стават, пак бутат, но стигат където са тръгнали.

Пък и не са от най-споделящите.

*

Stella

• 7765
Цитат на: Stella

за съвпада на сатурн с моя планета...не съм на 18, че тепърва да откривам разни съвпад

О, спирам да разговарям с тебе. Ти ако смяташ да изучаваш синастрията, ще ти се наложи да задълбаеш в доста съвпади.  Осемнадесет годишните рядко прибягват до сериозни занимания с астрология.;D

*

Stella

• 7765

Това, да, ама за пръв път чувам, че козешките мрънкали. Аз по-голям стоицизъм от техния не съм срещала.

Именно. Бутат, падат, стават, пак бутат, но стигат където са тръгнали.

Пък и не са от най-споделящите.

И Юпитерианците така. Скриват се "от лицето на земята" докато им мине и на другия ден - пак с усмивка. На пук на "враговете".

Точно Стела, някои хора просто се нуждаят от хубава дума, успокояваща приказка и окуражаване и това се явява спасителната кукичка за тях в този момент, за която да се захванат. И е хубаво ако имаш такива хора около теб, защото освен на човека, който помагаш, помагаш и на себе си. Нооо, мрънкала, вампири на енергия не търпя, оставям ги да си мрънкат колкото искат, но не позволявам да дърпат моята енергия, само за да се почувстват те добре, че са те скапали с негативизма си, защото има и такива образи, които нито искат съвет, нито съпричастност, нито биха те изслушали ако искаш да им помогнеш с нещо, за тях е важно да скофтят и теб явно....Абе, според случая, важното е да разбираш от хора, а когато си работил с много хора и си срещал всякакви образи - ставаш щеш нещеш психолог и познавач на души...Нямам идея при мен кой малефик, кой бенефик е развил всичко това. Но ако човек не ме познава, по картата ще рече че съм някакво паве, ръбато, дето нито се дърпа, нито се влачи  ;D, но аз знам че излъчвам не знам как точно да го нарека, жизнерадост или позитивизъм - от която моите близки имат нужда. Много от аспектите, осъзнавам че съм си ги отработила и на друго ниво...Но всичко тече всичко се променя, въпреки че ми е много труден период в момента имам ВЯРА иначе не бих могла да живея.

*

sunrain

• 6710

Издаваш се да знаеш. ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
Юпитерианци не познавам почти никакви, нямам наблюдения.  :-\

*

Stella

• 7765
на Юпи нещата все трябва да му паднат отгоре готови, алтернативата да сглоби нещо сам не му харесва.  :rolleyes:

Откъде знаеш?  :72:

*

sunrain

• 6710
Нооо, мрънкала, вампири на енергия не търпя, оставям ги да си мрънкат колкото искат, но не позволявам да дърпат моята енергия, само за да се почувстват те добре, че са те скапали с негативизма си, защото има и такива образи, които нито искат съвет, нито съпричастност, нито биха те изслушали ако искаш да им помогнеш с нещо, за тях е важно да скофтят и теб явно....

Те не се усещат, не е да те скофтят. Ама е интересно, че явно поддаваме, щом намират пролука. Точно наскоро споделям, че колкото повече изработвам своята защита и ликвидирам негатив шаблоните, толкова повече някои рипат да съборят крепостта. Ама после разбрах, няма страшно, те ми помагат, за да мога да видя още повече разликата и да се убедя в същественото и важно за мен. Думата е тенк ююю. :P

*

Papy

• 4343

О, спирам да разговарям с тебе. Ти ако смяташ да изучаваш синастрията, ще ти се наложи да задълбаеш в доста съвпади.  Осемнадесет годишните рядко прибягват до сериозни занимания с астрология.;D
Това пък защо? Синастрията е една от по-силните ми страни, просто тука си има профилирани хора и затова не се намесвам
А първите книги по астрология прочетох доста преди 18...както и Пармския манастир и разказите на Съмърсет Моъм  :blink:

*

Stella

• 7765

Издаваш се да знаеш. ;D

В смисъл? Началничката ми е Козирог. Уважавам я, защото се старае да бъде справедлива. Бивш началник имам, чиито Сатурн е в съвпад с моя Марс. Съпруг - Сатурн върху моите светила. Определено в синастрията съвпадите не са приятни. Аз не обичам да ме ограничават. На пук на мнението, че Сатурн "държал" хората заедно. Аз именно, поради Сатурн съм прекъсвала връзки / в това число развод със Сатурн в 7-ми дом след 15 год. брак/.

Не обичам да ме командват и да ми казват кога да ям, кога да спя, как да си разпределям свободното време. Не случайно домът на луната - нашите насъщни потребности от личното пространство и от лична сигурност е противоположен на този на Сатурн. Прекалено много изисквания от страна на Сатурн раняват лунния принцип у всеки човек и той започва да страда. Напускала съм работно място /знаеш, споделяла съм го във форума преди време/, заради работодател, който ми е обсебвал личния живот.  Ядяла съм на компютъра и в движение, вземала съм си работа за в къщи, нямах време за себе си и всичко това от чувство за дълг и отговорност.

*

sunrain

• 6710
Съпруг - Сатурн върху моите светила.

Това имам предвид.

Изброените от теб не знам кой ги обича. Ама щом не са еднократни, значи отговора се крие в нас, обикновено е така.

И не можем да оставим това да ни повлияе върху цялостното виждане за Сатурн. Ако търсим причини - Плутон също може да даде такова вмешателство, Марс и той, а и някои други от на пръв поглед мекичките знаци, така че нещата са комплексни, а и хората ги изразяват по свой начин, не са планетите, дето го пращат. Толкова си можем.
« Последна редакция: Април 02, 2012, 09:12:53 pm от sunrain »

на Юпи нещата все трябва да му паднат отгоре готови, алтернативата да сглоби нещо сам не му харесва.  :rolleyes:

Откъде знаеш?  :72:

От наблюдения на хора около мен. Най-яркия пример е една "мацка" около мен - С Юпитер съвпад Слънце, Венера, Мерк, Ац-то й е точно Стрелец. Наистина има ачовешки късмет - скъсана и на двата кандидат-студенски изпиа за моя университет, внесла си е оценки, тройки от друг, за кандидатстването, влиза моята специалност трето класиране (за първи път за моя набор е имало трето класиране). По цял ден лежи и спи, спи и лежи, накрая на изпитите (за сега сме 2 курс) се случва нещо, което принципно не е типично за протичането на изпита, което, по някаква случайност, е в нейна полза и изкарва 3 и 4, да кажем. Момичето не знае какво значи думата "пожарникар", без да преувеличавам, но си вярва, че й пишат несправедливо ниски оценки. Хората открито я иронизират за външен вид, вкус към дрехи и прочее, тя си мисли, че те са сериозни и като цяло има доста раздуто и далеч от истината мнение за себе си.  ;D Така, де, ето ти пример за неградивното действие на Юпитер върху хората. Получавали са се доста несправедливи неща. Примерно изпита по едната ни дисциплина принципно е железен, работите се проверяват от титуляра в София. Но ТОЧНО тази година той остана да ги провери в Русе. И ТОЧНО тази година помоли асистентката си да му помогне с проверката на писмените работи (тя не е толкова взискателна). Работата на въпросната девойка, естествено, попадна при асистентката и си изкара три момичето (асистентката не къса), но беше много нечестно да има двоен стандарт при проверката на изпитните работи - някои хора много повече заслужаваха да минат, имаха повече познания, но не минаха, защото не ги е огряло тяхната работа да бъде проверена от човека със занижени критерии.

*

Vanila

• *
  • 385
О, ама тя темата е взела неочакван обрат. Аз съм Скорпион с Асц Козирог, по-издръжливи от тези двата вида не познавам. И психически, и физически. Това по темата - Сатурн ми е У на Асц ...

Аз съм Телец с Асц Скорпион, по-издръжливи от тези двамата не познавам :) ...може да си ги премерим  :blink: - шегувам се.

По темата - в картата имам и двете: съвпад на малефиците - Марс/Сатурн и съвпад на бенефиците Венера/Юпитер; и двата съвпада са точни.

Чудя се кое е по-доброто ...и май ще реша, че и двата съвпада са ок. Запомнила съм думите на един астролог - "сумата от плюсовете и минусите в една карта са равни на нула"; това ми е направило впечатление и още си го тълкувам ...защото го свързвам с една дълга тема за изборите, които правим и за свободата да ги правим...

Ronia - това име е като Роня, дъщерята на разбойника - много хубава детска книжка :))) , свързала съм живота си с мъж Скорпион и тази есен също му предстои съвпад на Слънцето със Сатурн; самото Слънце в натала е в квадрат пак със Сатурн и в съвпад с Уран ...каквото и да се случи, аз ще съм до него...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Papy

• 4343
Ванила, в кои домове са слънце/уран и сатурн в картата на гаджето ти
А при теб асц/мц на какви градуси са

*

Vanila

• *
  • 385
Ванила, в кои домове са слънце/уран и сатурн в картата на гаджето ти
А при теб асц/мц на какви градуси са

Съвпадът Слънце/Уран в Скорпион е на ІС, в 4-ти дом, Сатурн в 12-ти и сключва квадрат с тях.

Моят Асцендент е на 2` в Скорпион, в съвпад с Уран и Раху, главата на Дракона.

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Papy

• 4343
По принцип сатурн-слънце дава проблеми с кости, зъби, стави и очи; понеже последно време по стечение на обстоятелствата съм на здравна вълна, кажи на мъжа си да се оправи предварително  до колкото може в тези области, ако ги има проблемите де
Транзита може да даде и проблеми с възрастни хора-мъже в семейството

А за теб, май според индийската раху е добре поставен в скорпион, нещо по този уран на асц случвало ли се е?
Не каза за мц-идеята е имат ли квадрат по градуси?