Точно Стела, някои хора просто се нуждаят от хубава дума, успокояваща приказка и окуражаване и това се явява спасителната кукичка за тях в този момент, за която да се захванат. И е хубаво ако имаш такива хора около теб, защото освен на човека, който помагаш, помагаш и на себе си. Нооо, мрънкала, вампири на енергия не търпя, оставям ги да си мрънкат колкото искат, но не позволявам да дърпат моята енергия, само за да се почувстват те добре, че са те скапали с негативизма си, защото има и такива образи, които нито искат съвет, нито съпричастност, нито биха те изслушали ако искаш да им помогнеш с нещо, за тях е важно да скофтят и теб явно....Абе, според случая, важното е да разбираш от хора, а когато си работил с много хора и си срещал всякакви образи - ставаш щеш нещеш психолог и познавач на души...Нямам идея при мен кой малефик, кой бенефик е развил всичко това. Но ако човек не ме познава, по картата ще рече че съм някакво паве, ръбато, дето нито се дърпа, нито се влачи

, но аз знам че излъчвам не знам как точно да го нарека, жизнерадост или позитивизъм - от която моите близки имат нужда. Много от аспектите, осъзнавам че съм си ги отработила и на друго ниво...Но всичко тече всичко се променя, въпреки че ми е много труден период в момента имам ВЯРА иначе не бих могла да живея.