Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24826 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #140 -: Април 05, 2012, 04:53:39 pm »
.. аз мога да запълня всички ваши липси  :93:

Как? :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #141 -: Април 05, 2012, 04:54:52 pm »
Да прехвърля в реала значи хубаво място и добро обкръжение, примерно чист град, чиста природа, поддържани къщи и добри хора. Има такива места в реала.
Защо да не приема такъв реал?

Добро обкръжение, зрели добронамерени светли хора, къде се намира това?

Кайли ,мило,ти след директен сблъсък с тъмнината/Плутон/ най после осъзна светлината,но тя е била винаги до теб и в теб

трупаш сила цял живот - хубаво, но мъжете се плашат от силни жени,защото им отнемат мъжествеността, т.е няма го крехкото създание,което да защитават
и ти ставаш силния във връзката,те слабия - мммм- не,кой мъж би го живял дълго,това ,освен маминото синче

всяка сутрин минавам край една божествена градинка,точно срещу блока на бившият ни президент,та тази градинка е сътворена и подържана от ръцете на мъж,с години, и е точно това,което ти искаш, на едно хълмче -полянка ,излъчва красота,чистота и доброта, между блоковете, викаме му Стоунхендж, защото ни зарежда  енергиино, позитивно за целият ден преминаващите , и има наредени подобни огромни камъни.... :mellow:малко е необходимо,но постоянно за да се роди нещо подобно на сътвореното от твореца...

Стреличка, силната жена винаги има нужда от силно рамо до себе си, за да може да се облегне на него и да се покаже уязвима и слаба, защото тя само така може да изживее своята женственост, която и е заложена от Бог. Жената страда, ако не може да изяви женственото си начало. Аз съм работила сред мъже, където е царяла много голяма конкуренция и във въздуха се е носела висока концентрация на адреналин. За една жена това е пагубно, мъжете да и налагат темното. От нас жените зависи да кажем СТОП! Аз съм жена, да аз съм силна, но аз искам да проявявам своето нежно и грижовно начало, а вие си водете вашите битки. Въпреки, че има жени, които добре виреят в конкурентна среда, но те имат повече планети в Овен - особено лични, а аз нямам. Затова ми е било проблем да съм силна по мъжките критерии. Кайли, вероятно също няма тази борбеност, характерна за Овена. Мисля, че при нея по-скоро философския подход я ИЗВИСЯВА някак и я прави НЕДОСТИЖИМА.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Април 05, 2012, 05:09:44 pm »
Да прехвърля в реала значи хубаво място и добро обкръжение, примерно чист град, чиста природа, поддържани къщи и добри хора. Има такива места в реала.
Защо да не приема такъв реал?

Добро обкръжение, зрели добронамерени светли хора, къде се намира това?

Кайли ,мило,ти след директен сблъсък с тъмнината/Плутон/ най после осъзна светлината,но тя е била винаги до теб и в теб

трупаш сила цял живот - хубаво, но мъжете се плашат от силни жени,защото им отнемат мъжествеността, т.е няма го крехкото създание,което да защитават
и ти ставаш силния във връзката,те слабия - мммм- не,кой мъж би го живял дълго,това ,освен маминото синче

всяка сутрин минавам край една божествена градинка,точно срещу блока на бившият ни президент,та тази градинка е сътворена и подържана от ръцете на мъж,с години, и е точно това,което ти искаш, на едно хълмче -полянка ,излъчва красота,чистота и доброта, между блоковете, викаме му Стоунхендж, защото ни зарежда  енергиино, позитивно за целият ден преминаващите , и има наредени подобни огромни камъни.... :mellow:малко е необходимо,но постоянно за да се роди нещо подобно на сътвореното от твореца...

Стреличка, силната жена винаги има нужда от силно рамо до себе си, за да може да се облегне на него и да се покаже уязвима и слаба, защото тя само така може да изживее своята женственост, която и е заложена от Бог. Жената страда, ако не може да изяви женственото си начало. Аз съм работила сред мъже, където е царяла много голяма конкуренция и във въздуха се е носела висока концентрация на адреналин. За една жена това е пагубно, мъжете да и налагат темното. От нас жените зависи да кажем СТОП! Аз съм жена, да аз съм силна, но аз искам да проявявам своето нежно и грижовно начало, а вие си водете вашите битки. Въпреки, че има жени, които добре виреят в конкурентна среда, но те имат повече планети в Овен - особено лични, а аз нямам. Затова ми е било проблем да съм силна по мъжките критерии. Кайли, вероятно също няма тази борбеност, характерна за Овена. Мисля, че при нея по-скоро философския подход я ИЗВИСЯВА някак и я прави НЕДОСТИЖИМА.

Планетите в Овен...лични - визираме слънце, луна, венера, марс, меркурий...се свързват с началото.
Когато Слънцето е в огнен знак...по тригонократие то се намира в знака на своя триплицитет...и това го прави силно слънце...То може да се изяви и да даде на света началото.
Луната в знака на Овена не се чувства комфортно , по редица причини...една от който мунданната квадратура на овен-рак...където последната е на трон.
Меркурий в Овен ни дава възможността да умеем бързо и точно , динамично да мислим...,да изразяваме мислите си...
Венера тук не само , че няма достойнства /според древните/ , а и има едно безпощадно твърдение ..,че е паднала...Това далеч не е вярно, защото тя поема енергията на опозиторния си знак и често пъти е изключително прецизна в ценностите си.../В знака на везни венера е на трон, а тук екзалтира сатурн/...
Марс...това е енергията на човека...,неговата физическа и ментална..,защото мозъка има отношение към марс.

Философията се свързва с Юпитер ...,а отношението към същата и изразяването и идва от меркурий...Кайли има Меркурий в стрелец, ако не ме лъже паметта... и съвпад на Юпитер и Сатурн в козирог...не помня домовете..Но по твоята логика...тук трябва да се тълкуват по друг начин нещата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #143 -: Април 05, 2012, 05:12:35 pm »
сега какво излезе - че пак не сме достатъчно извисени тука, така ли?

вие като нямате пари как се извисявате? ядете слънце сигурно :P

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #144 -: Април 05, 2012, 05:18:13 pm »

:P :-[ аз искам пари, за да се развивам като човек, личност и за да имам свобода (парите са обществен регулатор), искам любов, за да е нахранена душата ми и искам знания (за знанията също се плаща, жестоко), за да е нахранено съзнанието ми.  :P ;)

Ако сега имам 20 000 евро в повече, веднага заминавам за Финландия, да изкарам една допълнителна магистратура. И на 50 да бях пак бих го направила...

Ако имам 100 000 евро повече веднага заминавам за Китай, Южна Корея и Япония  :P :-[ пък нека съм бездуховна, докато се разхождам и живея в страната на изгряващото Слънце.  :rolf:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Април 05, 2012, 05:18:39 pm »

Стига де...,аз нали съм най-голямата материалистка... ;D...И до тук винаги съм го казвала...и не отричам...Въпроса е защо се отрича това нещо...и защо се правим на духовни...Това, че имаме не ни прави по-недуховни...НАПРОТИВ!

Хората при които липсват парите...често страдат и от други липси...

За мен беше важно да усетя посоката на Луната...иначе всичко е наред...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #146 -: Април 05, 2012, 05:32:41 pm »

За мен беше важно да усетя посоката на Луната...иначе всичко е наред...

е къде отива Луната ?  :blink: ;)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #147 -: Април 05, 2012, 06:31:51 pm »
аз никога не съм се изтъквала като духовна личност...защото досега цял живот се уча да съм практична, прагматична и да търся материалното. всеки с уроците си :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #148 -: Април 05, 2012, 06:53:07 pm »
И аз искам пари, за да си отворя собствен бизнес, но осъзнавам, че докато не намеря хармония вътре в себе си и не намеря начин да я пресъздам в ежедневието си, начинанията пак ще доведат до дисхармония. Ей тук квадратът Слънце - Луна ме удря през пръстите много жестото. Но ще го отработя.  :blink:

На мен ми е тъжно, че винаги на преден план излиза силата ми. Много малко, единици, са били мъжете в живота ми, на които съм можела да се облегна и които са виждали отвъд завесата. Според мен една силна жена има нужда от още по-силен мъж. Иначе губя уважение и изходът е предрешен. Имам нужда от мъж, на когото да се възхищавам във всеки аспект. А такива не са мнозинство, оказа се. И да мога да разчитам, че вместо да ми лепи етикети, ще си направи труда да помисли как и защо съм това, което съм и дали аджеба няма нещо повече от видяното на пръв поглед.

« Отговор #149 -: Април 05, 2012, 08:35:22 pm »
При мен Луната е в Овен и смятам, че е особено добре аспектирана и много силна. Не виждам защо Луна и Венера в Овен да не се чувстват добре? Има експресивност, емоция, артистизъм - на мен не ми е скучно и на хората около мен също. Заради съвпада Луна-Венера съм изключително целеустремена към желанията си и нямам проблем с тях. Винаги са точно формулирани. В същото време не дълбая като хората с рачешки и рибешки Луни - при тях има дребнавост в чувствата, докато огнените Луни са ларж.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Април 05, 2012, 09:21:44 pm »
За Венера в Овен ,в знака на Марс-налагащо се ,агресивно поведение при контакти,също не общо прието ,особено за жена. ;)

При мен въобще не е така, но вероятно се дължи на специфичната позиция на Венера - ретроградна и в съвпад с ЮЛВ.
Но, да, не се държа по "общоприетия" начин, вкл. и при запознанства с мъже, но никога агресивно и настъпателно, по-скоро дистанцирано и хладно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #151 -: Април 05, 2012, 09:26:44 pm »
За мен пък изобщо не е вярно, че Луна в Рак дълбаела в нещо си. Какво да дълбае, тя си е седнала на коронката, пука й.  ;D Напротив, за да си ларж, трябва да имаш. Това е основен принцип. Планета, за да бъде дащна, тя трябва да е богата. Да е надарена.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #152 -: Април 05, 2012, 09:36:05 pm »
по темата съвсем добронамерено  ;) :P - имам приятелка с Венера в овен, еми непоносима е.  ;) сериозно. Имам чувството, че ще умре, ако някой около нея е щастлив. Следствието - никой нищо важно не и споделя, защото настроението и моментално се скапва (не може да понесе факта, че на всеки се случват хубави неща и всеки е ценен, направо губи самоуважение ;)).

Това, което съм наблюдавала за екзалтиращата Венера (аз и голяма част от хората около мен я имат) - има контрол, но е фин, с всеки говориш, обвързваш, "омайваш" точно по рибешки, и успяваш да създадеш "общество". И грам, ама грам не ми пука, че всеки си има качества, и в някой неща е по-добър от мен. Рибите признават индивидуалността на всеки. Което е важно, за да съществува общество, в смисъл обществото не е маса - в него хората са личности.

Венера в съвпад с Луна е малко по-различно положение.  ;)

Аз съм забелязала, че съм наистина близка (духовна връзка чувствам) почти само с жени с водни и земни Венери.

Всичко друго може да ни е зле по сиснастрия, но Венерите ако правят добри аспекти винаги намираме пътя една към друга. При мъжете - същата история, особено с мъже с Венера в Скорпион и Риби. Имам усещането, че самото им присъствие ме прави щастлива.  ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Април 05, 2012, 09:39:33 pm »
За Венера в Овен ,в знака на Марс-налагащо се ,агресивно поведение при контакти,също не общо прието ,особено за жена. ;)

При мен въобще не е така, но вероятно се дължи на специфичната позиция на Венера - ретроградна и в съвпад с ЮЛВ.
Но, да, не се държа по "общоприетия" начин, вкл. и при запознанства с мъже, но никога агресивно и настъпателно, по-скоро дистанцирано и хладно.

Затова казах,че е важно как кореспондира с цялата карта. :blink: При мен огънят е в изобилие и Марс диспозитор на Венера е в Стрелец в 1-ви дом и ако Сатурн и Луна не бяха съвпад с моята ретро Овнешка Венера сигурно щях да ги кастрирам мъжете. ;D
А аз даже съм и нежна ,и добра в някои моменти. :P

Моята Венера не я възприемам много като овнешка, някак го нямам това вътрешно усещане. По-скоро нептунова, заблудена овчица.  ;D

Майка ми също беше с Венера в Овен в трета декада на знака, но по друг начин ситуирана и аспектирана - е, нейната направо крещеше и си беше бая чепата и рогата.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #154 -: Април 05, 2012, 09:48:58 pm »
Рибите признават индивидуалността на всеки. Което е важно, за да съществува общество, в смисъл обществото не е маса - в него хората са личности.

Факт. Аз съм имала много и дълги и много интимни контакти с Риби, отглеждам Риба, отгледана съм от Риба. Рибите за мен са абсолютната еманация на Нептун в смисъла на "обичам те, какъвто си". Много недостатъци могат да имат в зависимост от личната карта, но това умение да приемат и да разбират на ниво, което ми е почти непонятно е достойно за уважение. И колкото и да са малки, печатът им личи. Страшно харесвам интерпретацията на Гудман за детето Риби в този смисъл. Много е добро.

П.С. Защо моята земна Венера така си пада по огнени такива? Много е заблудена явно.  :-[

*

Anabell

• 2022
« Отговор #155 -: Април 05, 2012, 09:54:35 pm »
П.С. Защо моята земна Венера така си пада по огнени такива? Много е заблудена явно.  :-[

това за приятелки или мъже.

Ако Венера ти е слаба в картата няма да е определяща. При мен е най-силната планета като есенциални и акцедентални "достойнства" с Плутон  :P :-[.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #156 -: Април 05, 2012, 10:01:43 pm »
Мъже, мъже.  ;D Ми... не е от най-силните, да. Но за пари знаеш как съвестно си върши работата, изобщо не й трябват ни транзити, ни прогресии. Една-едничка се справя с цели карти чужди.  ;D

Осмодомна е, а Плутон е един от доминантите в картата, и той в 8ми, освен Слънце/Уран/СЛВ в Скорпион. Но сама по себе си не е особено аспектирана, та да се е подсилила.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Април 05, 2012, 10:04:56 pm »
При теб Марс е в Риби ;),а има ли аспект с Нептун?

Полуквадрат с Марс в Риби, съвпад с Меркурий и тригон с Нептун. Може би затова повече като водно-въздушна я усещам на моменти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #158 -: Април 05, 2012, 10:10:35 pm »
Мъже, мъже.  ;D Ми... не е от най-силните, да. Но за пари знаеш как съвестно си върши работата, изобщо не й трябват ни транзити, ни прогресии. Една-едничка се справя с цели карти чужди.  ;D

Осмодомна е, а Плутон е един от доминантите в картата, и той в 8ми, освен Слънце/Уран/СЛВ в Скорпион. Но сама по себе си не е особено аспектирана, та да се е подсилила.

това вече е странно, не може само от дома, да и идва силата, а тя всъщност по дом е в "падение", не се чувства добре в дом на Марс. Ти си и спортувала спортове които са и по Венера и по Марс всъщност. В дева ли ти е Венера - ? Меркурий как е?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #159 -: Април 05, 2012, 10:12:49 pm »
Не, не мисля така изобщо. За да ме обичат "както те ме виждат", аз трябва да усещам дискомфорт. Обратниото е било. Само с Риби аз съм била 100% каквато съм и не съм чувствала нито за миг нужда да съм някоя друга. Пълна свобода на личността. Нептун е все пак доста висока октава на Любовта, това не е Венера, не е и Луна. Рибите за мен са просто друго измерение. Над и отвъд. В това е и смисълът на присъствието им и фактът, че те затварят кръга.