Здравей Гост

Замърсяване

• 83 Отговора
  • 17114 Прегледи
*

Papy

• 4343
Замърсяване
« -: Април 02, 2012, 08:45:35 pm »
Всички (няма да посочвам с пръст), които ретроградният меркурий им влияе по деградивен начин, да заповядат тук и да спрат да цапат другите теми, че нищо астрологично няма да остане скоро- никъде

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Замърсяване
« Отговор #1 -: Април 02, 2012, 08:55:16 pm »
Темата за кучетата не върши ли същата работа? ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #2 -: Април 02, 2012, 08:58:27 pm »

И другите теми амандини  ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Април 02, 2012, 09:06:18 pm »

И другите теми амандини  ;D

А ти какво правиш в тях? :rolleyes: Нали си чиста...,защо се цапаш? :blink: ;)

За астрология не пишеш, въртиш опашка само да създаваш интрига :-\. И интересно, защо идваш тук да се цапаш..като имаш чисто място в астроартис?!
Да попитам защо изгонихте Алия от там? Или Марая  ;D и Аманда са в онзи сайт :rolf:.
Момичета, навън е пролет. Усмихнете се, отпуснете се...може Ви да Ви се усмихне щастието! ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Април 02, 2012, 09:11:48 pm »
а така, милички :)

нямам нищо против човек да си излива емоциите, напрежението, и всичко там каквото има да излива

дайте да си говорим честно-всеки си има силни и слаби моменти, някои по-често от други
просто да е на правилното място

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #5 -: Април 02, 2012, 09:13:53 pm »
И тук - и в артис -> аз съм само гост.

Ти си имаш твой си сеир, и си тази, която претендира за първенства, Първи дами/звания и ордени. Ходи си вкъщи и си ги лъскай.

А относно астрологичните постове - прегледай своите, ако успееш да видиш в колко от тях има астрологичност/в колко има самохвалство/обиди/просто несвързаности. И да направиш баланс някакъв.

;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Април 02, 2012, 09:26:58 pm »
.
« Последна редакция: Април 02, 2012, 10:06:28 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Април 02, 2012, 09:34:00 pm »
асол, в друга тема ме попита какво ми пречи да чета, което трябва
ето отговора:
Когато човек играе една и съща роля продължително,
после е трудно да си свали маската, защото е плътно " прилепнала "  :mellow:

Дефинирай "продължително". За мен продължително не е няколко дни, нито може да бъде използвано по отношение на присъствието ми в някой форум.
Радвайки се на себе си, правейки си комплименти, без да обидя никой показах, каквото исках да покажа. Който разбрал - разбрал.
И спрете да дълбаете в плитчината.

Проблема си е твой  ;D

P.S. Сега видях, че " проблема" е дефиниран в другата тема за хорарите  :mellow:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #8 -: Април 02, 2012, 09:39:06 pm »
И тук - и в артис -> аз съм само гост.

Ти си имаш твой си сеир, и си тази, която претендира за първенства, Първи дами/звания и ордени. Ходи си вкъщи и си ги лъскай.

А относно астрологичните постове - прегледай своите, ако успееш да видиш в колко от тях има астрологичност/в колко има самохвалство/обиди/просто несвързаности. И да направиш баланс някакъв.

;D

Няма за такива...,които не търсят астрология...За други има. ;D
И не ми казвай къде да ходя...Нямаш право...
"Не могат охлювите да простят на птиците, че могат да летят!"

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #9 -: Април 02, 2012, 09:44:28 pm »
Знам-знам, за други - има сеир :blink: За които го предпочитат пред астрологията. Аз ще мина със спама, и с обикновена астрология, кое, където си намеря. Въпрос на астрологичен вкус и възпитание;D

Когато ти спреш да пъдиш и обиждаш хората, тогава - можеш да очакваш и другите охлюви да спрат да те налазват ;D

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #10 -: Април 02, 2012, 09:51:18 pm »
Знам-знам, за други - има сеир :blink: За които го предпочитат пред астрологията. Аз ще мина със спама, и с обикновена астрология, кое, където си намеря. Въпрос на астрологичен вкус и възпитание;D

Когато ти спреш да пъдиш и обиждаш хората, тогава - можеш да очакваш и другите охлюви да спрат да те налазват ;D

Виж...,момиче ,

От 3 дни гледам сейри...и питам какво правите тук...А Вие с Аброд сте тръгнали да ме гоните..
На средно интелигентен човек ще му стане ясно , че от теб няма какво да научи...черните точки нищо не значат...показват живота , които живееш и вкуса, който има в мислите ти.
Не гоня никой и не се заяждам с никой...И не разбирам какъв Ви е проблема с Аброд?
Вероятно астрологическите конфигурации и Плутон с/у планетите ти в Рак влият зле...
Ето защо ме намираш...,не случайно казах, че той поставен на МЦ- чисти...,но се иска и силна луна...

*

abroad

• 2187
« Отговор #11 -: Април 02, 2012, 09:59:25 pm »
И не разбирам какъв Ви е проблема с Аброд?

само един - чистотата и мъдростта
можеш ли да справиш с тях

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Април 02, 2012, 10:08:17 pm »
И не разбирам какъв Ви е проблема с Аброд?

само един - чистотата и мъдростта
можеш ли да справиш с тях

чистия човек за чистота не говори...,а мъдрия никога за мъдрост...Той не пита за личните отношения...и не се рови в живота на другите.
Разбирам, че имаш тежки транзити на Сатурн към Луната...,знам, че и Плутон не те подминава...Изхвърли агресията другаде...не при мен.Бъркаш! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #13 -: Април 02, 2012, 11:44:07 pm »

чистия човек за чистота не говори...,а мъдрия никога за мъдрост...Той не пита за личните отношения...и не се рови в живота на другите.

Ако тези мъдрости беше поне опитано да бъдат упражнени върху гърба на пропагандиращия ги ;D

Имаше една любопитна темичка за аршините  ;D

За каквито и аршини да говорим, първо трябва умение за внимане/съзнаване на собствените мерки  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Април 02, 2012, 11:48:54 pm »

Ако тези мъдрости беше поне опитано да бъдат упражнени върху гърба на пропагандиращия ги ;D

За каквито и аршини да говорим, първо трябва умение за внимане/съзнаване на собствените мерки  ;D

Скъпа...значи видя, че може... :blink:

А сега веднъж ЗАВИНАГИ СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ИНТРИГИТЕ ...СПРЕТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ГРУПИЧКИ, ДА ДЕЛИТЕ ФОРУМА, ДА СЕ БЪРКАТЕ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА...АКО НЯКОЙ СПОДЕЛИ МУ БЛАГОДАРЕТЕ, ЧЕ ВИ СПОДЕЛИЛ ОПИТА СИ...АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ГО ЧЕТЕТЕ...,НЕ ГО ЧЕТЕТЕ..НЕ ПРЕЕКСПОНИРАЙТЕ, НЕ КЪЛВЕТЕ...ТОЧНО КАТО ГЛАДНИ КОКОШКИ...И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #15 -: Април 02, 2012, 11:51:27 pm »

Скъпа...значи видя, че може... :blink:

А сега веднъж ЗАВИНАГИ СЛОЖЕТЕ КРАЙ НА ИНТРИГИТЕ ...СПРЕТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ГРУПИЧКИ, ДА ДЕЛИТЕ ФОРУМА, ДА СЕ БЪРКАТЕ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА...АКО НЯКОЙ СПОДЕЛИ МУ БЛАГОДАРЕТЕ, ЧЕ ВИ СПОДЕЛИЛ ОПИТА СИ...АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ГО ЧЕТЕТЕ...,НЕ ГО ЧЕТЕТЕ..НЕ ПРЕЕКСПОНИРАЙТЕ, НЕ КЪЛВЕТЕ...ТОЧНО КАТО ГЛАДНИ КОКОШКИ...И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!

Ти спри!

И престани да обвиняваш другите в своите собствени дела.

Но няма да можеш! Защото друго не умееш. Освен онова болднатото с капс лока, дето си написала отгоре.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #16 -: Април 02, 2012, 11:54:23 pm »

ами мен лично не ме интерсува кой на кого прави свирки, ама се наложи да го прочета от теб, защото беше в астрологочна тема .. така, че тези неща като си ги пишеш /цитата ти по=горе имам предвид/, хубаво е после да си ги четеш и припомняш  :rolleyes:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 02, 2012, 11:55:55 pm »
Спирам с обясненията....На никой не вменявам вина...Теб те..няма, нали си гост... ;D
СМЕШНО Е ВСИЧКО И ЖАЛКО...Млади жени...,а всъщност...увехнали от злоба цветя,ЖАЛ МИ Е... :mellow:

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Април 03, 2012, 12:05:02 am »
ама прия, твоите нападки са и към хора, които нямат нищо общо с вашия конфликт- какъвто и да е той

марая поне се защитава/напада който нея я напада

а ти- наред...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #19 -: Април 03, 2012, 12:06:21 am »
ама прия, твоите нападки са и към хора, които нямат нищо общо с вашия конфликт- какъвто и да е той

марая поне се защитава/напада който нея я напада

а ти- наред...

Пиле, ти кога се излюпи, та яйца започна да снасяш в чужди полози? ;D