Леле хора била съм цял живот почти все в женски колективи, ама вие направо ме удивлявате.Няма ли някое мъжко тука, че да вземе малко да поразведри обстановката..
марая поне се защитава/напада който нея я напада
Цитат на: Papy в Април 03, 2012, 12:05:02 amама прия, твоите нападки са и към хора, които нямат нищо общо с вашия конфликт- какъвто и да е тоймарая поне се защитава/напада който нея я нападаа ти- наред...Пиле, ти кога се излюпи, та яйца започна да снасяш в чужди полози?
ама прия, твоите нападки са и към хора, които нямат нищо общо с вашия конфликт- какъвто и да е тоймарая поне се защитава/напада който нея я нападаа ти- наред...
А ти успя ли да се сетиш защо? :blink:
форумът е на всички хорица
Грешно предположение. Пък такава голяма човешка и комуникационна прозорливост...
Цитат на: Papy в Април 03, 2012, 12:05:02 amмарая поне се защитава/напада който нея я нападатам е работата, че марая е непредсказуема и си нямаш на идея в кой момент ще се почувства нападната. да не кажеш после, че не си предупредена
Цитат на: priya в Април 03, 2012, 12:08:55 amЦитат на: Purple в Април 03, 2012, 12:07:14 amЛеле хора била съм цял живот почти все в женски колективи, ама вие направо ме удивлявате.Няма ли някое мъжко тука, че да вземе малко да поразведри обстановката.. Има-има -> те и мъжките тука с женски маниери Къде ги бе?!Аз нещо съм пропуснала...
Цитат на: Purple в Април 03, 2012, 12:07:14 amЛеле хора била съм цял живот почти все в женски колективи, ама вие направо ме удивлявате.Няма ли някое мъжко тука, че да вземе малко да поразведри обстановката.. Има-има -> те и мъжките тука с женски маниери
Цитат на: venerra в Април 03, 2012, 12:11:17 amЦитат на: Papy в Април 03, 2012, 12:05:02 amмарая поне се защитава/напада който нея я нападатам е работата, че марая е непредсказуема и си нямаш на идея в кой момент ще се почувства нападната. да не кажеш после, че не си предупредена Защо...защото отхапах чушката...,а ти не успя... Онази дето...има Плутон на АСЦ!НЕ МИ ОТВАРЯЙ УСТАТА...ЗАЩОТО..МИ Е ГОЛЯМА!
Цитат на: priya в Април 03, 2012, 12:19:18 amА ти успя ли да се сетиш защо? :blink:ми според мен е заради марая, което е тъпо; защо аз я харесвам - касае мен, никой другаз не съм те нападала, защото ти не я харесваш, нали такафорумът е на всички хорица
Сори за спама, но като гледам заглавието на темата и влизам вътре, си представям радиоактивна гъба.
За теб съм разтворена книга, както разбрахме Прочети сама