Здравей Гост

Замърсяване

• 83 Отговора
  • 17120 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Замърсяване
« Отговор #60 -: Април 03, 2012, 03:08:34 pm »
има си хора за всичко и много по-изобретателни от теб. аз за всеки случай не бих  си истипосала моите тук, ти си ги слагай, ако щеш. твоя си работа.

венера, разбирам те, но аз вярвам в доброто у хората, ако човек се страхува на всяка крачка, животът му ще бъде ад

*

Papy

• 4343
« Отговор #61 -: Април 03, 2012, 03:09:54 pm »

Отново опит за манипулация!

аз пък не разбирам как може някой да те манипулира с картата ти- и като я видят всички- какво ще стане?
Ау Оу- тя е такава/онакава- голям праз

Както вече много видяха - ти много неща не разбираш. Та не е изненадващо ;D

На един новорегистриран, все още незапознат с "етикецията" във форума, може да му е простено.  ;D

добре де- някой няма ли да прояви малко милост и да ме светне за етикецията  :-\

п.п. лили, статията за плутон, която си сложила е много добра!
« Последна редакция: Април 03, 2012, 03:18:27 pm от Papy »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Април 03, 2012, 03:19:59 pm »
добре де- някой няма ли да прояви малко милост и да ме светне за етикецията  :-\

Няма нужда!
Наблюдаваш кой с кого как се държи и си правиш съответните заключения. И следващия път ще знаеш как да не стъпваш върху минните полета. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #63 -: Април 03, 2012, 08:58:52 pm »
Ааа, започвам да усещам малко...развиделяване...а дано

*

Grace

• 2257
« Отговор #64 -: Април 03, 2012, 09:11:16 pm »
Цитат
И без това астрологията ви, на почти всички тук, е за боклука. Изобщо не поставяйте условия от този сорт - "ако искате във форума да се пише за астрология". Кой да пише за астрология, като 95% тук май не знаят нищо за нея, само употребяват термините, които са й присъщи.
- цитат на море

към море :
не си се проявил досега като част от оставащите 5 % 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Април 03, 2012, 09:13:30 pm »
Цитат
И без това астрологията ви, на почти всички тук, е за боклука. Изобщо не поставяйте условия от този сорт - "ако искате във форума да се пише за астрология". Кой да пише за астрология, като 95% тук май не знаят нищо за нея, само употребяват термините, които са й присъщи.
- цитат на море

към море :

Защо го приемаш така?

Отстрани и през погледа на един професионален астролог писанията ни може наистина да изглеждат така, знае ли човек. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Април 03, 2012, 09:16:20 pm »
Твоите не, лили, ти си в 5-те процента  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Април 03, 2012, 09:18:05 pm »
Аз не се слагам в никакви процентни извадки, за да няма излишни недоразумения.  :blink:

А и признавам, напоследък малко пиша в астрологичните теми, има си причини за това, които не смятам да огласявам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Април 03, 2012, 09:23:51 pm »

А и признавам, напоследък малко пиша в астрологичните теми, има си причини за това, които не смятам да огласявам.

То си има стари теми, човек само да му се чете...пък някой ден може пак да ти дойде настроението

*

Grace

• 2257
« Отговор #69 -: Април 03, 2012, 10:05:39 pm »
Цитат
- цитат на море

към море :

Защо го приемаш така?

Отстрани и през погледа на един професионален астролог писанията ни може наистина да изглеждат така, знае ли човек. :)

досега не съм прочела кой знае колко астрологични мнения от море, за да мога да го причисля към 5-те % знаещи, още по-малко пък да го преценя като професионален астролг. освен това смятам, че във форума има истински знаещи и компетентни хора. разбира се, малцинство са, а някои не се и афишират много. но чак пък :
Цитат
И без това астрологията ви, на почти всички тук, е за боклука
. - цитат на море, ... Не мисля;

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Април 03, 2012, 10:16:25 pm »
досега не съм прочела кой знае колко астрологични мнения от море, за да мога да го причисля към 5-те % знаещи, още по-малко пък да го преценя като професионален астролг.

Може и той да е за сеир тук, затова не държи да се доказва какъв астролог е. :)

А иначе има тънкости, по които се познава, че отсреща стои опитен астролог. Не е нужно постовете да са много обяснителни, могат да бъдат доста лаконични и пак да проличи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #71 -: Април 03, 2012, 10:24:15 pm »
това няма значение. думите му звучат твърде надуто.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Април 03, 2012, 10:37:33 pm »
това няма значение. думите му звучат твърде надуто.

Или снизходително.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #73 -: Април 03, 2012, 10:53:47 pm »
по-скоро пренебрежително. ти да не би да го познаваш/ знаеш ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Април 03, 2012, 11:05:28 pm »
ти да не би да го познаваш/ знаеш ?

Не го познавам.
Заприлича ми на потребителката "нула" в началото, но се оказа мъж. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #75 -: Април 03, 2012, 11:13:56 pm »
 ;D  аз все още не съм убедена, че нямат нищо общо 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Април 04, 2012, 12:21:03 am »
;D  аз все още не съм убедена, че нямат нищо общо

Е не може всички да са нули ;D, нищо, че от параноя на кой ли не му се привиждат и се прожектират какви ли не тука истории.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #77 -: Април 04, 2012, 12:37:30 am »
Смятам, че ако има по-силно мъжко присъствие във форума, вие женските няма толкова много да се дразните една на друга  :P Пожелайте си го.
:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #78 -: Април 04, 2012, 12:50:54 am »
То женското дразнене не мо'йш го спря, ама ако има повече мъжко присъствие, може да се измести фокуса на дразненето

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #79 -: Април 04, 2012, 09:50:36 am »
Смятам, че ако има по-силно мъжко присъствие във форума, вие женските няма толкова много да се дразните една на друга  :P Пожелайте си го.

А за себе си кой пол избра? ;D

Доста грешно заключение.

И не няма да си го пожелая, нито за тук, нито за друг баш астро-споделенчески форум.

Силно мъжко присъствие на подобна седянка искрено и лично няма как да има по дефиниция. Такива места са изградени върху женственост - ела мама да те гушне, пък ти си кажи болките. И ако тя-женствеността е достатъчно силна и стабилна - драстични проблеми няма да има.

В краен случай - би могло да мине, разбира се, и с ела тате да те гушне - но този тип силни мъже пък съвсем е трудно да се срещнат не само по астро форумите, а и сред астро обществата въобще.

Относно несилното мъжкото присъствие, което не бих и определила точно като мъжественост тук - ако не сте забелязали статистиките - то привнася и ескалира кокошарското, при това по твърде заден начин, което дори не е и женския вариант.

За справка - аналите на форума.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!