Здравей Гост

Замърсяване

• 83 Отговора
  • 17121 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Замърсяване
« Отговор #40 -: Април 03, 2012, 12:53:27 am »
марая поне се защитава/напада който нея я напада
там е работата, че марая е непредсказуема и си нямаш на идея в кой момент ще се почувства нападната. да не кажеш после, че не си предупредена  ;D

Защо...защото отхапах чушката...,а ти не успя... ;D
Онази дето...има Плутон на АСЦ!
НЕ МИ ОТВАРЯЙ УСТАТА...ЗАЩОТО..МИ Е ГОЛЯМА!
имаш предвид жином ли. нито съм го виждала, нито съм го чувала.дори не сме от един град. само си чатихме. бях впечетлена от интелекта му ;) ...тва беше преди 2 г.   отдавна съм го забравила. луна в близнаци, бързо ми минават емоциите.  чушката му не ми трябва на мене  ;D аз си имам мъж,, имам си  и любовник. айде със здраве  ;)

Неее, ти нали заради Доби...Ти пък...,не знаех , че сис си чатила с него.... :rakeattack:

Супер...щом ти минават бързо... ;D Значи ги нямаш! ;)

Радвам се и за мъжа ти и за любовника ти...И виждам, че намираш много време...кога и как..трябва да ме научиш! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #41 -: Април 03, 2012, 12:58:14 am »
доби ме впечатли, защото когато му дадох данните си само след 10 минути ми писа 5-6 изречения, които бяха точно в целта, и които ми помогнаха да осъзная нещо лично. също ми каза  едно събитие, което ми беше най-важното в живота ... наистина е добър според мен :blink:

а за емоциите , имам ги разбира се, не съм робот-, но предпочитам да не се вживявам в нищо, така  е по-лесно .
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #42 -: Април 03, 2012, 01:01:26 am »
.И виждам, че намираш много време...кога и как..трябва да ме научиш! :blink: ;)
на краставичар, краставици ли да продавам  ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #43 -: Април 03, 2012, 01:04:17 am »
За теб съм разтворена книга, както разбрахме ;D

Прочети сама ;)

не те разбирам- никога не съм казвала такова нещо, освен че реших, че по принцип си си такава, но вече мисля, че не е така и си е лично- към мен

Отново грешно заключение.  ;D Но пък вече не ме изненадваш ;)

И да - иначе тук последно време е повсеместна тази практика - на искрено и лично.

Но не от мен, нито от хора, сходни на мен. Аз съм лична за хора, с които сме си лични. Макар ти да не си успяла да го прочетеш.  ;D ;D ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #44 -: Април 03, 2012, 01:12:04 am »

Отново грешно заключение.  ;D Но пък вече не ме изненадваш ;)

Всички разбрахме какво мислиш за моя интелект и проницателност, така че бъди снизходителна и най-накрая го кажи в удобен за простосмъртните като мен вид: лично ли е или не е

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #45 -: Април 03, 2012, 01:14:26 am »
Горе казах - не е лично нищо в този форум за мен. За други е лично.

Ако не беше ги развяла твоите интелект и проницателност - може би нямаше да бъдат констатирани. ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #46 -: Април 03, 2012, 01:16:35 am »

Ако не беше ги развяла твоите интелект и проницателност - може би нямаше да бъдат констатирани. ;)

Къде?кога?цитат?
Ако ще спорим по астрологични теми-нямам нищо против-кажи с кое не си съгласна

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #47 -: Април 03, 2012, 01:25:58 am »

Къде?кога?цитат?
Ако ще спорим по астрологични теми-нямам нищо против-кажи с кое не си съгласна

С теб няма как да споря.

А за цитати - прегледай собствените си анали. ;D
« Последна редакция: Април 03, 2012, 01:33:19 am от priya »

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Април 03, 2012, 01:29:05 am »
Няколко интердисциплинарни проучвания на водещи немски психиатри занимаващи се с изследване на човешката агресия, показват директна връзка между различните фази на Луната и конкретно човешко поведение. Те са установили, че четирите фази на Луната са моменти на психическа лабилност и отключващ фактор за човешката агресия и автоагресия. Те изследват няколко групи агресивно поведение и установяват реална връзка между конкретна фаза и състояние. Това изследване е спомогнало да се отчетат някой “фалшифи ефекти” при други контролирани проучвания по изучаване на човешкото поведение.

http://astrogalaxy.info/nowadays-astrology/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Април 03, 2012, 03:44:14 am »
Толкова елементарна и глупаво спретната интрижка...За кой ли път се убеждавам...,че на определени хора са им нужни хляб и зрелища...

Папи, направи си труда и прочети колко астролгични поста имат Аброд, Деяна, Прия  в последния един месец...Виж какви са , виж и темите...,просто погледни..разходи се и ще ти стане ясно! :blink:
Може би...,затова някои оставят черни точки в 900 поста! Други ...се вживяват в адвокати...,а трети пропити от собствената си злоба...и липса на енергия, идват да се захранят тук...

И понеже, аз харесвам и обичам астрологията ще си позволя да те помоля теб...Иницирай картите на участниците в СКАНДАЛА...Качи ги тук...,моята я имаш...и да видим кой, къде, какво и защо го тресе!
Така се учи астрология...с РАЗБИРАНЕ...,АМА ПЪРВО МИНАВАШ ПРЕЗ СОБСТВЕНАТА СИ КАРТА :blink:..,анализираш..търсиш причините...,осъзнаваш...тогава едва можеш да се правиш на ЗАЩИТНИК ЗА ПРАВДА И СВОБОДА...КОЕТО ОТНОВО Е ВИСОКА ДОЗА ЛИЦЕМЕРИЕ! ;D...Просто разни хора, разни интереси... :blink:

Имам картите на всички..няма да ги кача..,няма да ти дам и данните им. Нека ги поставят те...нали сме астролози,нали се вълнуваме от астро-психология....това е чудесен начин да направим един тренинг и да разберем! Кой е иницирал,защо е иницирал, къде е инициран скандала! :blink:

някой от нас имат възможност да виждат...не просто да гледат!
« Последна редакция: Април 03, 2012, 03:49:59 am от Марая »

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Април 03, 2012, 11:48:17 am »
от един момент нататък скандала няма общо с никакви карти

опитах се да прегледам постовете на прия и аброуд, ама не ми се четат 100 теми празни лафчета
деана се е включвала астрологично, така че ми е по-интересно, но и това няма да направя, защото тази тема я направих именно за да разграничим астрологията от всички лични нападки/спорове/караници и емоции

всеки си минава през картата/кармата, марая, на никого не му се разминава, няма такъв "перфектен" радикс
и колкото и хора да ми кажат, че венерата ми или луната ми или каквото и да е там е лошо поставено- все тая- всички, които ме познават, знаят, че винаги бих им помогнала, бих ги изслушала и т.н.
в живота трябва да търсим позитивното, негативното и без това ни намира лесно

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #51 -: Април 03, 2012, 12:10:04 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:02:13 pm от Hm »

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Април 03, 2012, 12:12:50 pm »

Отново опит за манипулация!

аз пък не разбирам как може някой да те манипулира с картата ти- и като я видят всички- какво ще стане?
Ау Оу- тя е такава/онакава- голям праз

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #53 -: Април 03, 2012, 12:15:22 pm »

аз пък не разбирам как може някой да те манипулира с картата ти- и като я видят всички- какво ще стане?

Както вече много видяха - ти много неща не разбираш. Та не е изненадващо ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Април 03, 2012, 12:20:10 pm »
браво на море- за поред път си го мисля, но този път и ще го кажа
Не се чувствам достатъчно добре запознат с нещата, които се случват тук. Едно мнение ще напиша като човек:

Струва ми се, че в този форум се навъртат твърде много хора без работа и занимания в света невиртуален.
Тъй като предимно сте жени, да ви питам - абе жени, за вас тенджери, метли, мъже, деца или каквато и да е друга работа няма ли, та сте седнали да делите някакъв тъп форум?
Ако висехте по-малко тук и вършехте повече работа навън, изобщо няма и да ви хрумне да делите нещо. Такава ситуация се случва, когато хората накъде станат приоритетна част от живота. В случая този форум и потребителите в него.

Я хващайте по една тенджера -:))) И без това астрологията ви, на почти всички тук, е за боклука. Изобщо не поставяйте условия от този сорт - "ако искате във форума да се пише за астрология". Кой да пише за астрология, като 95% тук май не знаят нищо за нея, само употребяват термините, които са й присъщи.

Хващайте се на работа дами. Вършете нещо на този свят -:)))))

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Април 03, 2012, 12:22:17 pm »

мен не ме мисли, виждам, че ти коства усилия, мисли за себе си

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #56 -: Април 03, 2012, 02:54:42 pm »
не ти ли е минавало през ум, че с личните данни може да се злоупотреби?! тука не става въпроса за публикуване само на карта, а и на рождени данни заедно с нея.

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Април 03, 2012, 02:59:53 pm »
.
« Последна редакция: Април 03, 2012, 03:18:04 pm от Papy »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Април 03, 2012, 03:00:21 pm »

На един новорегистриран, все още незапознат с "етикецията" във форума, може да му е простено.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #59 -: Април 03, 2012, 03:01:20 pm »
има си хора за всичко и много по-изобретателни от теб. аз за всеки случай не бих  си истипосала моите тук, ти си ги слагай, ако щеш. твоя си работа.