Снощи не успях да мигна от размисли за този Сатурн. Винаги съм имала болезнено чувсво за липса на свобода, може ли да се приеме, че Сатурн ме задушава? Такава дисциплинирана, търпелива и постоянна планета, а аз........! Определено бих я интерпретирала в тази карта като голямо забавяне и дърпане назад, което ще бъде цял живот. Ужас, аз нали все бързам за всичко! :unsure: Между другото синът ми е Козирог
И там Сатурн :lol: :lol:
Това чувство за ограничена свобода вероятно ти е от изгряващия Уран в 12ти дом на всичкото отгоре в квадрат с Луната

Но пък като компенсация си имаш силен Марс за разлика от моя рибешки на ИЦ :rolleyes:
Не мога да твърдя със сигурност, че Сатурн е този, който те задушава и ограничава свободата ти, но... имайки предвид двата му напрегнати аспекта с Луната и Венера това чувство на "задушаване" може да съществува под някаква форма в емоционалната сфера. Неслучайно казват, че Сатурн блокира, капсулира, огнаничава, но и оформя, структурира, моделира, поставяйки разумни граници, в която връзка астроложката Ерин Съливан казва "Сатурн ни помага да опознаем собствените си граници и да живеем според тях" :huh:

Но си права, че този силен Сатурн трудно пасва на свободолюбивия ти и широкоскроен Асц Стрелец, съчетан с емоционална, чувствителна, променлива и донякъде разпиляна Луна в Риби :ph34r:
Хммм... имаш вече син? :blink: честито
П.С. Сатурн в съвпад с Плутон в 10 дом + Слънце в Лъв/8ми дом... какво би казала за баща си? Трябва да е силна личност /не е изключено плутонов тип/, предполагам... :blink: