Здравей Гост

ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ

• 62 Отговора
  • 9295 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
« Отговор #20 -: Април 21, 2012, 07:23:48 pm »
тая личност imagination я няма и надали ще се включи. май много внимание отделихме на нещо, дето го няма.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Април 21, 2012, 07:26:08 pm »
тая личност imagination я няма и надали ще се включи. май много внимание отделихме на нещо, дето го няма.  :blink:

Да, тъкмо това си мислех.  :blink:
Човека го няма онлайн в момента, а ние толкова енергия хвърлихме да го коментираме.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Април 21, 2012, 07:29:22 pm »

Човека го няма онлайн в момента, а ние толкова енергия хвърлихме да го коментираме.

Извини ме за сравнението, но ти се "поръси като мерудия". Аз водих диалог с него, като го цитирах. И толкова. Ако не сега, после ще се появи и ще прочете какво съм му писала. не ходя да следя кой е онлайн. Още повече че влизам все по-рядко. Според мен, той има нужда от психолог, защото употребява опиати и трябва да се лекува. И с това спирам да коментирам по тази тема.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #23 -: Април 21, 2012, 07:30:15 pm »
Айде стига сте се дрънкали АЛОУ!

« Отговор #24 -: Април 21, 2012, 07:32:56 pm »
Oceanborn, остави хората и мен да си поспамим на воля  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #25 -: Април 21, 2012, 07:39:54 pm »
Абе разбирам да се спами ама за глупости, заслужава ли си?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Април 21, 2012, 07:54:51 pm »
Тя темата предполага да е спамаджийска  ;D - всеки е свободен да дава каквито поиска съвети.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Април 23, 2012, 02:18:15 pm »
Направо съм удивен от написанато до тук ,Стела се изтъкна на колко много хора е помогнала ,друг ме обиди че съм тъп . Благодаря на Мирабела и Ocean които се включиха по темата и бяха съпричастни .Това с въпросите трябва да го направя ,а за картата ако искате ще я постна .  :blink:

« Отговор #28 -: Април 23, 2012, 02:20:29 pm »
Права си, но ако цял живот мисля кой кое и как ще приеме, по-добре да си полегна и да не стана. Е, не е ли очевидно, че е тъп?! Какво сте започнали и да му отговаряте не разбирам. Аман от криворазбрани форми на доброта и съпричастност.
ти си най лошия и озлобен човек когото съм срещал не аз имам проблем а ти

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Април 23, 2012, 03:24:38 pm »
Направо съм удивен от написанато до тук ,Стела се изтъкна на колко много хора е помогнала ,друг ме обиди че съм тъп . Благодаря на Мирабела и Ocean които се включиха по темата и бяха съпричастни .Това с въпросите трябва да го направя ,а за картата ако искате ще я постна .  :blink:

Аз пък съм "удивена", че се дрогираш. Не, ти нямаш нужда от съвет.
Цитат
ЗАТОВА РЕШИХ ДА СИ ИЗЛЕЯ ДУШАТА

Аз нямам право да се бъркам там, където смятам, че не съм достатъчно компетентна. Затова ти казах да се обърнеш към специалист. Наркоманиите не са ми специалност.
« Последна редакция: Април 23, 2012, 03:31:48 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #30 -: Април 23, 2012, 04:22:25 pm »
Хората които се дрогират имат нужда от помощ, защото това си е болест, не е престъпно и не трябва да се удивляваме и изумяваме, нито да ги критикуваме и осъждаме. На такъв човек трябва да се помогне, но дали може да му се помогне си зависи от самия него най-вече.

И все пак трябва да подхождаме по-меко, нека не осъждаме такива хора, защото на всеки може да се случи. И нито ние, нито децата ни сме застраховани. А относно темата, никак не става ясно какво иска и какво пита този човек, или поне аз не разбрах. :)

« Отговор #31 -: Април 23, 2012, 05:02:30 pm »
ами под влиянието на опиати имах предвид алкохол ,а да пробвал съм някои неща но поколението ни е такова просто :) не се дрогирам иначе .В началото на темата съм написал какво ме инт и на какво се дължи

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Април 23, 2012, 05:16:28 pm »
Хората които се дрогират имат нужда от помощ, защото това си е болест, не е престъпно и не трябва да се удивляваме и изумяваме, нито да ги критикуваме и осъждаме. На такъв човек трябва да се помогне, но дали може да му се помогне си зависи от самия него най-вече.

И все пак трябва да подхождаме по-меко, нека не осъждаме такива хора, защото на всеки може да се случи. И нито ние, нито децата ни сме застраховани. А относно темата, никак не става ясно какво иска и какво пита този човек, или поне аз не разбрах. :)

О, аз никого не осъждам. Въпрос на личен избор е дали ще вредиш на себе си.

« Отговор #33 -: Април 23, 2012, 05:19:15 pm »
абсолютно си права Стела ще съм благодарен ,ако може да ми кажете нещо повече относно 1вия ми пост ,ако ли не мерси все пак :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Април 23, 2012, 05:49:22 pm »

Извини ме за сравнението, но ти се "поръси като мерудия".

Проблемът не е мой, а на отговарящите.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #35 -: Април 23, 2012, 06:47:10 pm »
Очевидно не ти се "решават тестове" като в училище, но все пак.....за да си сигурен какво точно не ти е наред е нужно да си на ясно със себе си. С някои неща се раждаме и няма рекламация, можеш само на собствен ход и със собствени сили да "превърнеш слабостите си  в сила". Ако искаш естествено.
От първия ти пост разбирам че искаш "лек" за това, което си и търсиш причините от вън. За да ти е по-лесничко, започни от това, което си написал за себе си.
НЕПОСТОЯНСТВОТО МИ НЯМА ГРАНИЦА-поне в непостоянството си постоянен
АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН СИ МЕНЯ МНЕИЕТО ПО 10000 ПЪТИ И /тук се предполага че на всеки 10 секунди имаш друго мнение?????   , дори цифрата да е условна,като вземеш в предвид нормалните функции на сетивата, по скоро нямаш мнение/
ЕМОЦИИТЕ СА МИ КАТО ВИХРУШКА - ами по-добре отколкото да са заспали или да ги няма никакви.
ОБЩИТЕЛЕН СЪМ НЯМАМ ПРОБЛЕМИ ВСИЧКО Е ОК - на това какво му е лошото?
НО СЪМ РАЗЛИЧЕН И ОБИЧАМ ДА СЕ ОТЛИЧАВАМ ДОРИ ТОВА ДА МИ КОСТВА ДА СЪМ САМ -ми като искаш да се отличаваш е нужно да си сам, иначе ще си част от нещо.
ВИНАГИ ПРИВЛИЧАМ ВНИМАНИЕТО- не си единствения.....
НЕ ОБИЧАМ ОБЩО ПРИЕТИТЕ НОРМИ-  има и други като теб ,по-важното е "като искаш-трябва да ти стиска, ако не ти стиска, трябва да си налягаш парцалите", средно положение няма.
И ЗА ОБВЪРЗВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ИМАЛ СЪМ БЕЗБРОЙ КОНТАКТИ С МОМИЧЕТА НО ДОТУК НЕ МОГА ДА СЕ ОБВЪРЖА ЗА ДЪЛГО- това не е задължително, може да ти подхожда кариера във Ватикана.....
ДОРИ СЕМЕЙСТВОТО МИ МИ СЕ ЧУДЯТ - те половината семейства в България се чудят на децата си, нямат представа какви са и от какво имат нужда
ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ СЪМ С АСЦЕДЕНТ ДЕВА И ЛУНА ВОДОЛЕЙ - и тук не можеш да претендираш за уникалност

започни ги ред по ред и си отговори дали искаш да ги промениш, и защо.
Все пак "Ако не знаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде"

« Последна редакция: Април 23, 2012, 07:16:39 pm от rossin »
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Grace

• 2257
« Отговор #36 -: Април 23, 2012, 07:06:26 pm »

чакам картата.

« Отговор #37 -: Април 23, 2012, 10:22:37 pm »
Права си, но ако цял живот мисля кой кое и как ще приеме, по-добре да си полегна и да не стана. Е, не е ли очевидно, че е тъп?! Какво сте започнали и да му отговаряте не разбирам. Аман от криворазбрани форми на доброта и съпричастност.
ти си най лошия и озлобен човек когото съм срещал не аз имам проблем а ти

Не се надценявай толкова - към теб съм отправила само подигравки, а не лошотия. Успех с личностното разстройство и треторазрядните стимуланти  :blink:
В знак на доброта мога да ти пратя лепило и правописен речник по пощата  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #38 -: Април 23, 2012, 10:38:06 pm »
Хахаха, тука ми мирише на нещо скорпионско ;D

Не познавам картата на въпросния, но се убеждавам, че ако ще да имаш най-добрите качества от една стихия, нямаш ли Земя в картата, е доста трудно да ги интегрираш на "нашата планета".

« Отговор #39 -: Април 23, 2012, 10:43:23 pm »
от астро com ли да направя наталната карта или от друг сайт мерси предварително и благодаря на Росин явно трябва да се замисля малко повече между другото съм студент  :P