Здравей Гост

Опозиция/квадрат Луна- Венера в мъжка карта

• 82 Отговора
  • 14633 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Опозиция/квадрат Луна- Венера в мъжка карта
« Отговор #40 -: Май 12, 2012, 04:06:44 pm »
За отиване там от моя страна, няма такава вероятност и възможност. А за контактите - няма такъв от един месец, просто изчезна. Съвсем се отчаях..  Възможно ли е да се направи прогностика на отношенията ни...?
Аз не съм толкова навътре в астрологията :blink:
Защо не зададеш един хорарен въпрос :-\

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #41 -: Май 12, 2012, 04:10:14 pm »
Благодаря момичета.

passion-desire направи му невероятна характеристика  :blink: суетен мъж, нарцистичен, само за последното "манипулативно-перверзно отношение към жените,тип "ученички ","непорочни" - не мога да кажа какви жени предпочита. Точно така се държи като "мачо" и по-скоро обича жените да го слушат.

Ronia - точно това ме тревожи зачезването му да не "окончателно"  :'( Отпреди изчезваше и се появяваше, но сега.... Опитите ми да го потърся се оказаха нулеви и за това реших, че аз бях до тук

И в крайна сметка колкото и "лош" да изглежда по описанията, аз си го обичам такъв какъвто е.

Карита бях задала хорарен въпрос дали ще ме потърси - отговорът беше, че има такава възможност, но знам ли вече...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #42 -: Май 12, 2012, 04:23:35 pm »
Ми ние (защото и аз Плутонов човек) имаме такива моменти, изчезваме и най-добре да не ни закачат. Освен това, ако много ни търсят ни става безинтересно и го приемаме като опит да ни нахлуят в личното пространство. Пък ако сме решили да си тръгваме е безсмислено, защото трудно си променяме мнението. При всички случаи ще е по-добре за теб да го оставиш да се покрие, ако така е решил. Освен това на него Уранът му е в 1ви дом и е У5 и това си иска свободата, точно в любовта.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #43 -: Май 12, 2012, 04:44:38 pm »
Ми ние (защото и аз Плутонов човек) имаме такива моменти, изчезваме и най-добре да не ни закачат. Освен това, ако много ни търсят ни става безинтересно и го приемаме като опит да ни нахлуят в личното пространство. Пък ако сме решили да си тръгваме е безсмислено, защото трудно си променяме мнението. При всички случаи ще е по-добре за теб да го оставиш да се покрие, ако така е решил. Освен това на него Уранът му е в 1ви дом и е У5 и това си иска свободата, точно в любовта.

Друго е да го чуеш от "първа ръка"  :blink: Сега осъзнавам каква груба грешка съм допуснала с поведението си, но май вече е късно... Трябваше да "открия" астрологията преди да го срещна

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #44 -: Май 12, 2012, 04:47:38 pm »
Няма грешки! Всичко се случва с причина и се учим от него! Направила си точно това, което ти е идвало отвътре, в точното време. Не гледай назад. Ако имате бъдеще заедно, ще го знаеш когато трябва. А ако е време всеки да поеме по своя път, цени каквото сте имали продължавай напред.  :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #45 -: Май 12, 2012, 05:05:37 pm »
Няма грешки! Всичко се случва с причина и се учим от него! Направила си точно това, което ти е идвало отвътре, в точното време. Не гледай назад. Ако имате бъдеще заедно, ще го знаеш когато трябва. А ако е време всеки да поеме по своя път, цени каквото сте имали продължавай напред.  :blink:

Благодаря за окуражителните думи!  :blink:

« Отговор #46 -: Май 14, 2012, 12:19:32 am »
zikovu, това е наталната му карта. Ще се включа с коментари по-късно. :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #47 -: Май 14, 2012, 08:13:58 am »
Чудо. ;D

кажи, де ;D Дай мнение :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #48 -: Май 14, 2012, 12:29:38 pm »
Не съм отбелязъл, че при мен се случва да има раздвоение за жени, и при изборът по принцип като цяло, който трябва да направя, и понякога не го правя, и дигам ръце от всичко. ;D
Но по-често го правя, и в последствие избирам само една - знаците са фиксирани.

Същото важи и за простички неща като дали да е сладолед или торта.  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #49 -: Май 14, 2012, 02:16:32 pm »
Не съм отбелязъл, че при мен се случва да има раздвоение за жени, и при изборът по принцип като цяло, който трябва да направя, и понякога не го правя, и дигам ръце от всичко. ;D
Но по-често го правя, и в последствие избирам само една - знаците са фиксирани.

Същото важи и за простички неща като дали да е сладолед или торта.  ;D

Аз също не мисля, че има нещо в астрологията, като теория, което важи на 100 % за всички. И се радвам, че намерих толкова показателна карта като тази на Боно, за да дадем пример.
Марая как го усети веднага, че не е някой ултра женкар с 10 000 жени ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #50 -: Май 14, 2012, 04:01:55 pm »
Гледайки натала на Посхуман.....първото за което се замислих е.....

Имало ли е насилие в семейството на момчето по отношение на майката? Струва ми се, може би имат семейни проблеми в дома му? Леко дистанцирана майка..със силно влияние върху личността му?
Дали е възможно?

Хм.4 Таоквадрата, 4 :(    Венера, Луна,Сатурн, Марс- аз така го виждам, че този човек ще има определени предизвикателства в личният си живот, но просто му е писано да ги отработи...трябва много да се бори с кармата си...поведението му в любовта е агресивно, може би повтаря някакви модели? От семейството?

Има ли название в астрологията за 4 Таоквадрата обединени в 1???
Виждали ли сте такава карта..интересно. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Май 14, 2012, 04:05:38 pm »

Голям кръст, не се срещат чак толкова рядко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Май 14, 2012, 04:12:11 pm »

Всъщност 4 квадратури

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #53 -: Май 14, 2012, 05:30:43 pm »

Аха  ;)..Лили, как се интерпретират големите кръстове...явно в че човек трябва да преработва нещо, но до колко е способен да се справи...какво мислиш за конкретния голям кръст? Би ли споделила?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #54 -: Май 14, 2012, 05:33:59 pm »

Всъщност 4 квадратури

Ами 4, ама с опозициите...са 4 таота, нали така?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Май 14, 2012, 05:34:44 pm »
Сред близките ми няма родени с големи кръстове, преобладават тау-квадратурите, тъй че за кръста мога да говоря повече теоретично, отколкото от практическа гледна точка.

Както и тау-квадратурата, кръстът се счита за напрегната конфигурация, но за разлика от нея големият кръст е затворена конфигурация, т.е. напрежението циркулира във вътрешността на фигурата, няма "отпушващ" фактор. Докато при тау-квадрата има фокусна точка, има и отсрещна зона, която остава "празна" - там е символичното решение на проблема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #56 -: Май 14, 2012, 05:40:24 pm »
Да, да, да! И аз си помислих, че може бии...има нещо такова.... с липсата на изход.

Можем ли да предположим, че на такъв човек..хмм един партньор, с който да лекува болните си точки...би му помогнал?

В синастрията с момичето, луната на това момче се чувства много добре. :rolleyes: Може до някъде това да е лечение за болезнените модели от майката :unsure: ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Май 14, 2012, 05:45:26 pm »

Всъщност 4 квадратури

Ами 4, ама с опозициите...са 4 таота, нали така?

Просто тази конфигурация-голям кръст, е прието да се дефинира 4 квадратури и 2 опозиции
Дава активност по домовете, където са върховете

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Май 14, 2012, 05:55:07 pm »
Можем ли да предположим, че на такъв човек..хмм един партньор, с който да лекува болните си точки...би му помогнал?

По-скоро има доста несъвместими очаквания, които трудно ще са задоволени от един-единствен партньор, особено щом големият кръст е в мутабелни знаци (в съчетание с квадрат Луна-Венера, аспектирани от Сатурн, който внася вътрешна неудовлетвореност). Венера по оста Дева/Риби в мъжка карта по принцип си е голяма "кокона" относно избора на жени (виждала съм да се изявява в двете си крайности - и повишена претенциозност, и липса на избирателност; понякога двете състояния се редуват), в съчетание със Сатурн това ще е мрънкаща кокона. :) Добре, че Луна в Стрелец му придава топлина и живец, а аспектът с Марс го изважда от летаргията на вечната неудовлетвореност и го прави търсеща натура, вкл. и в избора на партньори може да е склонен към промени.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #59 -: Май 14, 2012, 06:02:11 pm »
Според мен цялата тази неудовлетвореност ще го тласне към правенето на кариера