Не знам какво да препоръчам. Няма право да те тормози и да те командва, дори и да имаше нещо помежду ви. Ако си решила да го разкарваш со кротце, со благо, без да рискуваш да предизвикаш евентуална ярост, не бива да нараняваш гордостта му - Лъв е. Тези котки не понасят да изглеждат губещи. Явно многото планети във фиксирани знаци плюс Сатурн близо до МС го карат да се "закотви" на един обект, докато не се докаже пред него. Защото поради квадратурата на Уран към Слънце/Венера бих предположила точно обратното - че обича разнообразието като Лу Бега в Мамбо №5. Пък всъщност едното не пречи на другото.
Марсът му няма напрегнати аспекти със Сатурн, Плутон или Уран, което да ни наведе на мисълта, че е способен да се разгневи и избухне, ако не получи желаното. Всъщност Марсът му е мажорно неаспектиран и в анаретен градус, а такива планети могат да се държат "странно", извън правилата. Като добавим отново квадрата Слънце/Уран, мисля, че умее да показва нерви.
Изглежда ми амбициозен и финансово осигурен или поне със силно желание да бъде последното.
Луната му получава само напрегнати аспекти, така че може би там му е проблемът - в наранената Луна във 2-ри дом, искаща да притежава. Луната е водолейска, така че си мисля, че притежаването при него не е основно физическо, а желае да владее мислите, ума на другия.
Не съм експерт. Не виждам в картата му негативно плутоново влияние, от онова отровното и обсебващото. Плутон участва в доста аспекти - като фокусна точка на два бисекстила, но убий ме, не бих предположила, че тези хармонични конфигурации биха го направили обсебващ. По-скоро щях да предположа, че има хъса и волята да превръща мечтите си, и по-специално тези за финансов успех, в реалност.
Венера в съвпад със Слънце и в опозиция с Луна може да показва, че желае да бъде обожаван, че се чувства несигурен, най-големият му кошмар е да бъде отхвърлен.