Здравей Гост

Дирекции, примарни дирекции и т.н.

• 43 Отговора
  • 9435 Прегледи
Re: Дирекции, примарни дирекции и т.н.
« Отговор #40 -: Май 15, 2009, 12:58:57 pm »
   Значи, доколкото разбирам може да се използва астрокома - макар че материята за дирекциите, соларната дъга ми са доста неясни. Ще кача своя карта, която искам да използвам за ректификация за часа си на раждане. Датата е рождения и смъртен ден /ако мога така да го кажа/ на майка ми. Това, което ми се набива на очи е близостта на Плутон и Марс с Десцедента. Аспектите са много, но къде да обърна внимание - върху VІІІ дом по солар, прогресия или ? Може ли някой да ме упъти ?

*

Skarlet

Re:Дирекции, примарни дирекции и т.н.
« Отговор #41 -: Май 15, 2009, 03:09:01 pm »
 Соларният асцендент е в 6 натален дом в съвпад с Марс-а.Имаме и дирекционен Уран там,а те всичките образуват таоквадрат с Прогресивното Слънце във Водолей /упр. на 4 дом/ и с наталния Сатурн/диспозитор на Слънцето в Козирог/ в Телец.Соларният МЦ пък е в съвпад с наталния ИЦ- 4 дом-родителите,майката.Транзитният Плутон е в зоната на залеза-Десц. в опозиция към дирекционния Сатурн на асц. И транзитният Марс в Риби е в точен квадрат с прогресивната Луна в 12 дом-дом на болниците,мъката и края.Транзитното Слънце е в съвпад със Сатурн и в опозиция с Марс.Тъй като Лъв е на ИЦ с управител Слънцето,не е за поминаване и квадратурата на Юпитер към него.Транзитните Лунни възли също квадратират наталното Слънце. Вероятно има и друго,но е такава шарения,че ми е трудно да видя всичко.

« Отговор #42 -: Май 15, 2009, 03:23:08 pm »
   Скарлет, много ти благодаря, много си мила ! Честно казано винаги съм се учудвала как успяваш толкова бързо да синтезираш всичко. Аз има да блеяяя, да се зверя....

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Май 15, 2009, 03:59:37 pm »
Споко,като разгледаш повече карти,ще ги виждаш по-бързо и по-добре нещата.  ;)  Но освен прогресиите и дирекциите,много са важни и транзитите.Всичко се гледа съвкупно. Аз превключвам един път на натал,прогресии и дирекции,после на транзити и така докато ми се замае главата от зяпане.