Здравей Гост

Огнена Луна

• 141 Отговора
  • 17116 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Огнена Луна
« Отговор #20 -: Юни 10, 2012, 12:47:28 am »
  Ние даваме на света! И държим да бъдем оценени ;D :rolf: :haha:

Тука и аз така :rolf: :haha:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Юни 10, 2012, 10:07:12 am »
пък кажете поне едно недостойнство ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Юни 10, 2012, 10:11:42 am »

Не можем, не можем  ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #23 -: Юни 10, 2012, 12:08:11 pm »

По повод на скорошен християнски празник определих таван на сумата за подаръци х. Познайте дали някой се опита да получи повече...знам, че звучи дребно-това е просто пример

Papy, айде ще бъда буквоЯдец (нещо, нетипично за огнени Луни), но кажи кой се опита да измъкне повече. Искам просто да си сверя часовника.  ;) Най-вече ми е интересно водна Луна или Луна в Телец (Луна в Дева и Козирог бачка като луна и до сега поне не съм отчела дори да им хрумва да искат нещо от друг).

наивни сме, открити сме, доста често сме над нещата и е добре да имаме въздушна Луна, около нас, за да ни сваля на земята и да проверява детайлите. За някой сме "груби", но всъщност сме честни и обективни. Защото какво означава да си груб - да не ходиш по "свирката" на някой, да му казваш неща, които не му изнасят?

Лично за мен, нещото, което ВСЯКА огнена ЖЕНСКА - в женски хороскоп Луна трябва да научи, за да оцелее в съвременното БЪЛГАРСКО общество - да не се поддава на емоционални манипулации. Докато на Запад от малки са ги оттренирали да работят, да си плащат за всичко, да са дисциплинирани, да не се оплакват и мрънкат публично, в БГ една силна Луна може да изпие душичката на една огнена или въздушна Луна, която е перегрин и няма някакви отчетливи достойнства.  ;)

Но и аз като Papy - с времето се научих изобщо да не им обръщам внимание на "личните проблеми". Личните проблеми са си лични. Обществените, социални проблеми вдъхновяват огнените и въздушните Луни - как да си построим нова магистрала  :rolf: :haha:, как да си организираме училищата, болниците... иначе ще им загасне искрата да слушат на някой що не му пуска гаджето... ;) :P 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Юни 10, 2012, 12:23:58 pm »
Не-слънце лъв, луна везни, венера рак, асцендент дева

Когато обясних, че няма да е справедливо-веднага се съгласи с мен

Което не е същото като съвсем да не опита

П.п. Аз като ви разправях, че типично женските разговори ме оттегчават и затова имам проблеми с приятелките, повечето ми казаха ти си такава и такава-в теб е проблема
Пък сега по повод огнената луна да си дойдем на думата.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Юни 10, 2012, 01:01:29 pm »
Не-слънце лъв, луна везни, венера рак, асцендент дева

Когато обясних, че няма да е справедливо-веднага се съгласи с мен

Което не е същото като съвсем да не опита

П.п. Аз като ви разправях, че типично женските разговори ме оттегчават и затова имам проблеми с приятелките, повечето ми казаха ти си такава и такава-в теб е проблема
Пък сега по повод огнената луна да си дойдем на думата.

:rolf: :haha:

Ами значи решихме проблема - не си си намерила правилните жени! Моите най-близки приятелки, които наистина обичам са с Луна в Везни, Близнаци, Овен. Пробвала съм да общувам (9 години) с жена с Венера в Овен, Марс в Стрелец и Луна в Рак, не стана, скучна ми е. Признавам си и си тръгнах.... НИКОГА с нея не сме провели един разговор за нещо, извън преките и лични интереси (мъже, храна, ТЯ). 

И мъжете с женски Луни съм ги забелязала, че не са много "мъже"...  ;) ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юни 10, 2012, 01:21:45 pm »
Мда, освен това луната ми е в трети, та ми е важно и меркурия да е захранен добре
Не искам да кажа, че не се дължи и на мен, просто повечето хора все рано или късно срещат други, с които се чустват достатъчно близки, че да са приятелки

При мен такива срещи са рядкост-на 10-тина години я има една-две, я не

« Отговор #27 -: Юни 10, 2012, 01:25:25 pm »

наивни сме, открити сме, доста често сме над нещата и е добре да имаме въздушна Луна, около нас, за да ни сваля на земята и да проверява детайлите. За някой сме "груби", но всъщност сме честни и обективни. Защото какво означава да си груб - да не ходиш по "свирката" на някой, да му казваш неща, които не му изнасят?

абсолютно вярно е и при мен това - имам Луна в съвпад със Слънце /6* /   в Овен,8дом- безкрайно зле си чувствам луната- прекалено емоционална и лесно ранима,подчертано открита ,интуитивна, усеща нещата в дълбочина/тук и Плутон в 1д може би е по-значим/....вярно е ,че несъзнателно търся въздушни за контакти и около себе си- те ме правят по-стегната и тежка.....моята луна много често ми пречи много...... :-\ :blink:

отн аспектите й- освен съвпада със слънцето ми има и 8*съвпад с Меркурий/ да- говоря високопарно понякога , доста емоционално/...понеже е в съвпад със слънцето/което пък има опозиция с Уран/, може би това се отразява и на луната ми,въпреки неточния им съвпад...склонна съм към смяна на настроенията/леко по детски  :P /,но това нее силно изявено... :blink:

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #28 -: Юни 10, 2012, 01:27:42 pm »
Значи онази карта в темата за хорарите не е твоята синастрия? :unsure: Тогава какво общо има с въпроса?

« Отговор #29 -: Юни 10, 2012, 01:28:56 pm »
Мирабелка, писах там ... :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Юни 10, 2012, 01:31:42 pm »
Значи онази карта в темата за хорарите не е твоята синастрия? :unsure: Тогава какво общо има с въпроса?

Твоята луна е много, много наблюдателна  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #31 -: Юни 10, 2012, 01:33:53 pm »
да така е Мирабела и щрака мозъкът за 10.  ;) ;D
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 05:59:39 pm от Anabell »

« Отговор #32 -: Юни 10, 2012, 01:35:26 pm »
като гледам активността в темите за другите луни- огнената бие по точки с участие... ;)...

« Отговор #33 -: Юни 10, 2012, 01:36:39 pm »
Хич не ми е наблюдателна. Не забелязах, че другата карта от синастрията е с днешна дата. ;D ;D ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Юни 10, 2012, 01:37:26 pm »
да така е Мирабела и щрака мозъка за 10.  ;) ;D

Сега ще я обсъдя с кеф  :blink:
Освен тази наблюдателност, много добра памет, прецизен изказ, любезен и добронамерен характер, отзивчива, и не на последно място-знания  :blink:

Та-водолей, везни, дева
Малко нещо водно-не знам какво

« Отговор #35 -: Юни 10, 2012, 01:43:00 pm »
да така е Мирабела и щрака мозъка за 10.  ;) ;D

Сега ще я обсъдя с кеф  :blink:
Освен тази наблюдателност, много добра памет, прецизен изказ, любезен и добронамерен

....и скромност,която впечатлява...на фона на всички тези знания и качества.... :blink:

« Отговор #36 -: Юни 10, 2012, 01:43:43 pm »
Папи, благодаря ти. Като теб съм - Водолей с Луна в Стрелец.

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Юни 10, 2012, 01:44:44 pm »

....и скромност,която впечатлява...на фона на всички тези знания и качества.... :blink:

О да-как го изтървах това, даже прекалена

« Отговор #38 -: Юни 10, 2012, 01:45:29 pm »
Хич не ми е наблюдателна. Не забелязах, че другата карта от синастрията е с днешна дата. ;D ;D ;D

ами това е,защото не си предположила ,че някой би бил толкова не в час с нещата....всъщност ти беше подведена от мен- извинявай,Мирабеллка.... :wub:

« Отговор #39 -: Юни 10, 2012, 01:47:11 pm »
Няма за какво да се извиняваш, Марсин. :wub: