По повод на скорошен християнски празник определих таван на сумата за подаръци х. Познайте дали някой се опита да получи повече...знам, че звучи дребно-това е просто пример
Papy, айде ще бъда буквоЯдец (нещо, нетипично за огнени Луни), но кажи кой се опита да измъкне повече. Искам просто да си сверя часовника.

Най-вече ми е интересно водна Луна или Луна в Телец (Луна в Дева и Козирог бачка като луна и до сега поне не съм отчела дори да им хрумва да искат нещо от друг).
пък кажете поне едно недостойнство 
наивни сме, открити сме, доста често сме над нещата и е добре да имаме въздушна Луна, около нас, за да ни сваля на земята и да проверява детайлите. За някой сме "груби", но всъщност сме честни и обективни. Защото какво означава да си
груб - да не ходиш по "свирката" на някой, да му казваш неща, които не му изнасят?
Лично за мен, нещото, което ВСЯКА огнена
ЖЕНСКА - в женски хороскоп Луна трябва да научи, за да оцелее в съвременното БЪЛГАРСКО общество - да не се поддава на
емоционални манипулации. Докато на Запад от малки са ги оттренирали да работят, да си плащат за всичко, да са дисциплинирани, да не се оплакват и мрънкат
публично, в БГ една
силна Луна може да изпие душичката на една огнена или въздушна Луна, която е перегрин и няма някакви отчетливи достойнства.

Но и аз като Papy - с времето се научих изобщо да не им обръщам внимание на "личните проблеми". Личните проблеми са си лични. Обществените, социални проблеми вдъхновяват огнените и въздушните Луни - как да си построим нова магистрала :rolf: :haha:, как да си организираме училищата, болниците... иначе ще им загасне искрата да слушат на някой що не му пуска гаджето...