Много ми се искаше да прочета още за въздушните луни от първа ръка. Покрай мен е пълно с такива-сестрата, мъжа ми, детето
Специално за луна във везни ги усещам като доста капризни, взискателни, но преди всичко към другите. Много им е важно как са облечени, придирчиви са към миризми-парфюми, храна. По принцип са любезни, стига да не им искаш нещо, което изисква усилие.
Е хайде да не ти чупим хатъра

макар че няма да потвърдя на 100 % написаното от теб.
Луната във Везни наистина е капризна и взискателна към всичко, но не изключва от това число и себе си. Поне при мен е така. С чиста съвест наричам себе си лигава, капризна мързелана..... :rolf:
Ако може да е по-добре, значи трябва да стане по-добре. Ако може да е по-лесно-защо не, стига да мога да си го позволя, но не на всяка цена обаче. Ако не ми достигат силите да направя нещата поносими и целта не е кой знае какво, т.е. може и без нея, правя кръгом и всеки да се спасява по единично.
Много съм придирчива към храни, защото малко такива ми понасят, за миризмите да не говорим, не само тези на парфюмите.
По отношение на облеклото най-сериозните ми претенции са да ми е удобно. После да съм подходящо облечена за конкретния повод. И най-хубавата,скъпа или модна дреха не мога да изтърпя цял ден ако не ми е удобна и не се чувствам като себе си в нея. Официалното или делово облекло не ми се нрави, изисква определени маниери и поведение, които не са ми присъщи. Прекалено акстравагантното или секси също, не защото не съм носила такова, но провокира околните и не ми се ще да влизам в юмручна разправия насред улицата пак.

Не винаги Луната във Везни очаква другите да направят нещата вместо нея и както трябва. Аз съм на противоположия полюс- винаги съм се стремяла да балансирам ситуации/взаимоотношения и си понесох последствията от това... Може да се люшка на двете крайности или "да заседне на някоя то тях".
Поне при мен сериозно влияние има опозицията с Лилит в Овен на Асц. и тригон със Слънце във Водолей.