Здравей Гост

Въздушна луна

• 32 Отговора
  • 4205 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Въздушна луна
« -: Юни 09, 2012, 02:14:10 pm »
Хайде разкажете как усещате въздушната си луна...В какви аспекти чувствате силата и...и в какви слабостите и...
Посочете в какви конфигурации присъства в картата Ви...и кой от аспектите в които участва е най-силно изразен...Посочете и най-точния аспект които прави луната..

Приятно писане въздушни...  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Въздушна луна
« Отговор #1 -: Юни 10, 2012, 11:17:17 am »
Много ми се искаше да прочета още за въздушните луни от първа ръка. Покрай мен е пълно с такива-сестрата, мъжа ми, детето

Специално за луна във везни ги усещам като доста капризни, взискателни, но преди всичко към другите. Много им е важно как са облечени, придирчиви са към миризми-парфюми, храна. По принцип са любезни, стига да не им искаш нещо, което изисква усилие.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Юни 10, 2012, 12:25:18 pm »
Да бе, водните пък съвсем  :blink:

Виж огнените се спукахме да се обясняваме

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3 -: Юни 10, 2012, 12:39:23 pm »
Много ми се искаше да прочета още за въздушните луни от първа ръка. Покрай мен е пълно с такива-сестрата, мъжа ми, детето

Специално за луна във везни ги усещам като доста капризни, взискателни, но преди всичко към другите. Много им е важно как са облечени, придирчиви са към миризми-парфюми, храна. По принцип са любезни, стига да не им искаш нещо, което изисква усилие.

Е хайде да не ти чупим хатъра   ;) макар че няма да потвърдя на 100 % написаното от теб.
Луната във Везни наистина е капризна и взискателна към всичко, но не изключва от това число и себе си. Поне при мен е така. С чиста съвест наричам себе си лигава, капризна мързелана..... :rolf:
Ако може да е по-добре, значи трябва да стане по-добре. Ако може да е по-лесно-защо не, стига да мога да си го позволя, но не на всяка цена обаче. Ако не ми достигат силите да направя нещата поносими и целта не е кой знае какво, т.е. може и без нея, правя кръгом и всеки да се спасява по единично.
Много съм придирчива към храни, защото малко такива ми понасят, за миризмите да не говорим, не само тези на парфюмите.
По отношение на облеклото най-сериозните ми претенции са да ми е удобно. После да съм подходящо облечена за конкретния повод. И най-хубавата,скъпа или модна дреха не мога да изтърпя цял ден ако не ми е удобна и не се чувствам като себе си в нея. Официалното или делово облекло не ми се нрави, изисква определени маниери и поведение, които не са ми присъщи. Прекалено акстравагантното или секси също, не защото не съм носила такова, но провокира околните и не ми се ще да влизам в юмручна разправия насред улицата пак. ;D
Не винаги Луната във Везни очаква другите да направят нещата вместо нея и както трябва. Аз съм на противоположия полюс- винаги съм се стремяла да балансирам ситуации/взаимоотношения и си понесох последствията от това...   Може да се люшка на двете крайности или "да заседне на някоя то тях".
Поне при мен сериозно влияние има опозицията с Лилит в Овен на Асц. и тригон със Слънце във Водолей.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Юни 10, 2012, 12:55:34 pm »
Мерси, росин  :blink:

Разнира се, че сте взискателни към себе си, но както и ти писа-ако може да е по-лесно, защо не :)

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #5 -: Юни 10, 2012, 01:23:20 pm »
Мерси, росин  :blink:

Разнира се, че сте взискателни към себе си, но както и ти писа-ако може да е по-лесно, защо не :)

:rolf:
За мен по-лесното значи използване на технически средства, когато има такива и вършат работа. Нещата да се правят с оптимални усилия и без много излишни действия.....Ако има доброжелателна помощ от страни също може...Но ако някой ми помага с користни цели, тогава отказвам и съм се набирала сама, каквото и да ми е струвало.
ПП/ Имах колежка с Луна в Лъв в 1 дом. Това същество само като се доближеше на 2 метра от мен и ме изнервяше....От 10 движения правеше 5 излишни и 3 грешни....... ;D
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 01:29:32 pm от rossin »

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Юни 10, 2012, 01:29:31 pm »
Цитат на: rossin
....От 10 движения правеше 5 излишни и 3 грешни....... ;D

:blink:
Синдромът "зает сервитьор"

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #7 -: Юни 12, 2012, 08:46:50 pm »
Аз не си харесвам въздушната водолейска Луна,не ми пасва на Телеца.Прави квадрат с Венера и много често това води до неудовлетворение.
Венера копнее за интимности сближаване,а тя все пази дистанция и благоприличие.

« Отговор #8 -: Юни 12, 2012, 09:57:18 pm »

И на мен, но явно въздушните луни в този форум се крият  ;D   :(
Последното нещо което може да се каже за въздушните луни, че се крият като мушмуроци.
 ;)
Моята Луна е във Везни, освен написаното по горе мога да добавя и нещо от мен. Хармонията и разбирателството са много важни, въпреки че Везните са кардинален знак и е налице една силна индивидуалност от една страна, а от друга желание за социализация.
Аспектът на Пепеляшка, така казва за нас великият астролог Грант Леви, всички мои приятелки (само за хороскопи на дами говоря) са много изискани, ама не като някакви красавици, а нещо много изискано има в душите им и в отношенията им.
И друго всички които аз познавам с Луна във Везни имат някакъв проблем с майките, може да е случайно не знам, аз самата съм израснала с мащеха и е възможно да ги привличам, не знам.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #9 -: Юни 13, 2012, 05:50:45 pm »
Хармонията и разбирателството са много важни, въпреки че Везните са кардинален знак и е налице една силна индивидуалност от една страна, а от друга желание за социализация.

Аз и моята Луна във Везни напълно подкрепяме написаното.:Р За мен лично мога да кажа, че и най-малката неяснота или зараждащо се недоразумение в отношенията ми с някого, ме разстройва и тормози, докато нещата не се изяснят, но действително никога не съм активната страна, и чакам другият да се осъзнае, или му подхвърлям жокерчета, които се надявам да възприеме. Трудно ми е да говоря открито за чувства, това за конкретното място на другите в живота ми или моята роля в техния - доста некомфортна тема, някак си не желая да определям връзките си с другите - неудобно ми е да нарека някой: той ми е приятел, или той ми е гадже, той ми е роднина. В същото време бих предпочела да правя всичко заедно с някого, всичко е много по-забавно и приятно, ако сте в екип, дори да имаше сега с кой да чета за изпита, да ме поизпита, да сферим знанията, нямаше да ме мързи така да гледам, че и да помня...  :( Също не мога да понеса мисълта, че някой не ме харесва, мисли си лошо за мен, обвинява ме в нещо. Гледам да работя върху това.

Относно аспектите - няма много. Един точен полусекстил с Венера, едно квадратче с Хирон и един тригон с МЦ.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #10 -: Юни 13, 2012, 07:17:25 pm »
 Сега като прочетох поста на LibrawithTaurus, забравих да кажа че жените които познавам

с Луна във Везни са доста мързеливички, аз не правя изключение да кажа. Мързеливи в

смисъл, че за тях не важи онази поговорка "За лудо работи, за лудо не стой" .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Юни 13, 2012, 09:31:55 pm »
Аз не си харесвам въздушната водолейска Луна,не ми пасва на Телеца.Прави квадрат с Венера и много често това води до неудовлетворение.
Венера копнее за интимности сближаване,а тя все пази дистанция и благоприличие.

Много ми хареса това.Като че ли много правилно казано.
Около мен трима близки са с такава луна.Майка,мъж и детето. С луна водолей.Техните луни попадат в моя 7ми дом.
Майка ми е стрелец,но винаги е била сдържана и е пазила благоприличие.Когато съм била дете не съм го забелязвала,но по късно тя стана и доста студена с мен.Вече не поддържаме връзка.
Мъжът ми също е с луна водолей.И той е стрелец.... :unsure:
С времето съвсем се отчуждихме....студен ми е,не говори ,мълчи,гледа в телевизора и това е.Няма да ме погали,прегърне,целуне......а питате ли ме мен с луна,венера и марс  в телец как копнея за тези неща....?
Детето е близнак с луна водолей,но е още само на 5 годинки.....

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #12 -: Юни 13, 2012, 11:04:12 pm »
 Милки, въздушната луна е повече по интелектуалното гушкане, физическото е като следствие на първото.
Ако партньора ти няма вода в хороскопа или е малко ще трябва друго стимулиране. Ако ти е важно все пак да възстановиш контакта си с него.   
Луната във Водолей не обича да и висят на врата, иска да не я ограничават. Ако реши че си струва сама ще си наложи ограничения,но на друг не дава да го прави. Това е 24 годишен личен опит.... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #13 -: Юни 14, 2012, 06:03:21 am »
Милки, въздушната луна е повече по интелектуалното гушкане, физическото е като следствие на първото.
Ако партньора ти няма вода в хороскопа или е малко ще трябва друго стимулиране. Ако ти е важно все пак да възстановиш контакта си с него.   
Луната във Водолей не обича да и висят на врата, иска да не я ограничават. Ако реши че си струва сама ще си наложи ограничения,но на друг не дава да го прави. Това е 24 годишен личен опит.... :blink:
Това е абсолютно вярно,просто съм забравила да го напиша.Освен това са някак твърдоглави,инатливи и то точно по отношение на свободата.Ако ги притискаш,става така.

Ако се сетя и за други характеристики и особености ,ще пиша ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #14 -: Юни 14, 2012, 08:53:41 pm »
Мен точно това самоограничаване ме потиска - аз съм "чистокръвно" Теле ,имам много планети там и имам нужда от близост.Не съм студена,но някак си не обичам да се натрапвам,а хората  го усещат като незаинтересованост може би.Много често не успявам да се сближа емоционално,не знам как става номера.Не искам да съм самотна ,но често ми се случва.Просто при мен не е хармонична с останалите.
Да кажа и добра дума,макар,че на днешно време дали е добре  :-\- готова съм винаги да помогна и да се жертвам за общото благо,много съм чувствителна на тема равенство и справедливост,но то не е една беда - в 11 дом е и в рецепция със Сатурн.
Милки ,може мъжът ти да се чувства по-същия начин ,да не знае как.Като се има предвид и Стрелеца колко е индивуалист.
« Последна редакция: Юни 14, 2012, 09:04:32 pm от *Lina* »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #15 -: Юни 14, 2012, 08:58:36 pm »
Сестра ми е с Луна Везни и и Асц.Везни.Не знам кое повече влияе ,но много и се отдава да твори разни неща.Обича всичко да и естетически издържано и съчетано по цветове.Бавна е в смисъл тутка се спрямо мен,а съм по-чевръста.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Юни 14, 2012, 09:32:04 pm »
Милки ,може мъжът ти да се чувства по-същия начин ,да не знае как.Като се има предвид и Стрелеца колко е индивуалист.

Възможно е.
Той просто не може да говори за това което изпитва.Докато аз мога.
Колкото повече се опитвам да го накарам да разкрие душата си,толкова повече се затваря в себе си.
Но неговия АС никога няма да се разбере за жалост.
Просто сме събрани ,двама абсолютно различни и неприличащи си хора.
Толкова различни.
Трудно се търпи това :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Юни 14, 2012, 09:39:05 pm »
С тоя мъж 1-во трябва да си приятел-много е важно. Никакви емоции и словесни излияния няма да видиш, ако не те чуства близка по приятелски. И... трябва ви обща компания, в която да се забавлява той, ама и ти да си там
Това ако държиш на него  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Юни 14, 2012, 10:16:26 pm »
С тоя мъж 1-во трябва да си приятел-много е важно. Никакви емоции и словесни излияния няма да видиш, ако не те чуства близка по приятелски. И... трябва ви обща компания, в която да се забавлява той, ама и ти да си там
Това ако държиш на него  :blink:
Мерси Папи :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #19 -: Юни 15, 2012, 10:47:41 am »

Възможно е.
Той просто не може да говори за това което изпитва.Докато аз мога.
Колкото повече се опитвам да го накарам да разкрие душата си,толкова повече се затваря в себе си.
Но неговия АС никога няма да се разбере за жалост.
Просто сме събрани ,двама абсолютно различни и неприличащи си хора.
Толкова различни.
Трудно се търпи това :unsure:
Милки, то това не е от Луната.И при нас е така и ми писна от самота ,мълчание и телевизор.И на работа е така - мълчание.А аз ако не си изговоря говоренето се депресирам.Не мога да се сближавам много ,но за сметка на това обичам да разговарям.