Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46711 Прегледи
*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Re: Голямата любов
« Отговор #80 -: Август 12, 2012, 02:04:06 pm »
Любов се появи при мен при :

- тр Сатурн тригон Венера от 7-ми
- тр. Юпитер през Луна и възврат след това
- възврат на Венера
- Марс минава в Близнаци
- пр. Луна тригон Слънце/у7/ и съвпад АСЦ

Връзката започна при тр. Сатурн опоз нат. Луна и се разпадна при същия аспект 9 месеца по-късно .

Друга любов :

тр. Сатурн секстил Меркурий/ У на инт.Дева в 7 дом/
тр. Юпитер през АСЦ-та
възврат на Венера
тр. Слънце съвпад Меркурий в 5 дом
Марс минава в Близнаци
пр. Луна тригон нат. Венера

Връзката се разпадна при тр. ЮЛВ в/у нат. Слънце

Откриите разликите  ;D

Сега имам тр. Юпитер през нат. Венера, който ще се повтори няколко пъти заради ретроградието, скоро Уран ще направи секстил с Венера, преди това съвпад с СЛВ в 1 дом, тр. Сатурн ще направи тригон със Слънце/у7/ и АСЦ преди да излезне от Везни, а пр. Луна пуска тригон към планетите в 5 дом .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #81 -: Август 12, 2012, 02:17:35 pm »
Благодаря ти много, SunMoon, за подробната информация. Извинявай, ако съм те затруднила да търсиш.
Транзитът на Уран през DC в съвпад със Сатурн (У5) и Юпитер в съвпад с У7 Нептун мисля, че са супер показателни за нова връзка/любов. Добавяме към това, че транзитен Нептун (и Юпитер) са аспектирали Венера (а и Луна). Аспектите между Нептун и Венера нали ги наричат "аспектите на Пепеляшка".

Не, изобщо не се затруднявам, даже ми е приятно. Сега дори се сетих да си погледна и картата на първото влюбване.

СЛВ на ДЦ.
Луна в 9-ти /беше чужденец/, квадратура към Слънцето и У5.
Транзитен Нептун квадратура Луна и Юпитер, тригон Венера.
Отделно прогресивната Луна, Венера и Юпитер са в съвпад с нат. Юпитер. Луната е в тригон с У5.

Изобщо много действат при мен тези работи :P .

Благодаря ти! При мен също транзитен СЛВ е бил върху DC при началото на първата ми сериозна връзка. При това прогресивна Луна е била в съвпад (вече разходящ) със СЛВ и по този начин в опозиция с наталния ми съвпад Венера/ЮЛВ. Транзитен Нептун в съвпад с прогресивна Венера върху натален У5 Меркурий. Връзката обаче прекъсна няколко месеца по-късно при транзитен ЮЛВ върху Меркурий (не съм огледала подробно другите транзити). И беше възстановена за кратко, повече от година след това, при прогресивна Луна в 7-ми дом, транзитен Уран върху Слънце и транзитен Нептун върху АС. При опозицията на прогресивна Луна с натално Слънце настъпи окончателният край.

*

Papy

• 4343
« Отговор #82 -: Август 12, 2012, 03:27:48 pm »
Излиза, че никой не се е влюбвал при транзит на плутон към венера?!?
Не мога да повярвам

*

Grace

• 2257
« Отговор #83 -: Август 12, 2012, 03:36:41 pm »
Не мога да повярвам

това не го вярвам. ако някой го е преживял, да пише.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #84 -: Август 12, 2012, 03:57:10 pm »
Аз срещнах сегашния си приятел при секстил на натална Венера - транзитен Плутон и то под 40 минути (точен, въпреки, че вече бе разходящ). Обаче по натал и двамата имаме аспект на Венера и Плутон - има го потенциала и в двата натала.

Едни емоции, дълбочина, песни ми пишат, стихове ми се посвещават (и тук изобщо не говоря за лиричността на Нептун), има ги сексуалните мании и проблеми по Плутон,....освен това недай си боже да не се видим 1 седмица, край ще се мре, и това сериозно го заявявам....когато разговарям с друг, това се приема като лично, дълбоко предателство и е наранен и то сериозно наистина наранен....веднага му пада самочувствието, като всички тези процеси съзнателно рядко той ги отчита...Всяка моя реакция е болезнено важна за него, всяко мое желание също. Никога до сега не съм внимавала толкова много какво говоря, кога го говоря...

при него в прогресията му Венера е в сходящ съвпад с Плутон (под 3 градуса), а и наталната Луна в Скорпион... 

Не знам дали това е Голямата любов, но води до психически проблеми определено. И за двамата. Но ми даде много отговори тази връзка, и забелязах, че докато съм с него, наистина се лекувам - главоболие, депресия, напрежение, всичко изчезва, въпреки трудността на цялата ситуация. И странни неща се случват, сбъдват се желания.

Иначе категорично заявявам, че го обичам.
« Последна редакция: Август 12, 2012, 04:08:34 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Divna

• 2478
« Отговор #85 -: Август 12, 2012, 04:12:16 pm »
Сега имам тр. Юпитер през нат. Венера, който ще се повтори няколко пъти заради ретроградието, скоро Уран ще направи секстил с Венера, преди това съвпад с СЛВ в 1 дом, тр. Сатурн ще направи тригон със Слънце/у7/ и АСЦ преди да излезне от Везни, а пр. Луна пуска тригон към планетите в 5 дом .

Тук има много добри показатели за предстояща съдбовна връзка.  :blink:
Венера в кой градус е? Пр. Луна в кой дом е?

*

Divna

• 2478
« Отговор #86 -: Август 12, 2012, 04:18:33 pm »
Не мога да повярвам

това не го вярвам. ако някой го е преживял, да пише.

Това са най-силните и запомнящи се връзки при транзитите на Плутон към Венра. Особено ако Плутон е доминантна планета в радикса, а нат. Венера е в скорпион или в 8ми дом.
Преживявала съм го. :-) И много карти съм наблюдавала също. При транзитите на Плутон към нат. Венера може да има и раздяла /един вид освобождаване/. 

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #87 -: Август 12, 2012, 04:23:34 pm »

Пр. Луна е в 1 дом/Луната е У5 в натала/, освен че сега пуска тригони към планетите в 5 дом, към края на годината ще направи и тригон с пр. Слънце/1-5 дом/ . Отделно забелязах, че пр.АСЦ наближава нат. Луна . Венера е в 10-я градус .

*

Divna

• 2478
« Отговор #88 -: Август 12, 2012, 04:32:16 pm »

Пр. Луна е в 1 дом/Луната е У5 в натала/, освен че сега пуска тригони към планетите в 5 дом, към края на годината ще направи и тригон с пр. Слънце/1-5 дом/ . Отделно забелязах, че пр.АСЦ наближава нат. Луна . Венера е в 10-я градус .
Пр. Луна е в партньорски активен дом.  :blink:
Натална Луна в първи дом ли е? Прогресивна Луна в същия знак ли е на наталната?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #89 -: Август 12, 2012, 04:42:02 pm »
Divna, наталната е 1-ви дом, но пр. Луна ще влезне в знакът на наталната чак Август/Септември 2013 г.

*

Grace

• 2257
« Отговор #90 -: Август 12, 2012, 06:51:40 pm »
значи, ако трябва да обобщя до тук, с изключение на akruks, която обаче е била в 10 клас при съответния транзит, няма пропуск - Плутон към Венера = любов  ;) със съответните Плутонови нюанси  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #91 -: Август 12, 2012, 07:32:34 pm »
значи, ако трябва да обобщя до тук, с изключение на akruks, която обаче е била в 10 клас при съответния транзит, няма пропуск - Плутон към Венера = любов  ;) със съответните Плутонови нюанси  :blink:

А...само... анабел към коя група я преброи?
Щото ако обобщаваме 2-ма човека...

*

Divna

• 2478
« Отговор #92 -: Август 12, 2012, 07:55:19 pm »

Grace, Плутон не само към Венера носи големите любов. На мен тр. Плутон над нат. Луна ми донесе бащата на децата ми.  :blink: Но при мен Плутон е доминантна планета, а Луна е в първи дом /партньорската ос/.

*

Divna

• 2478
« Отговор #93 -: Август 12, 2012, 07:58:40 pm »
Divna, наталната е 1-ви дом, но пр. Луна ще влезне в знакът на наталната чак Август/Септември 2013 г.

Според мен няма да чакаме прогр. Луна да влезе в знака на наталната. Ще се наложи преди това да срещнеш девойката.  ;) Пък пр. Луна като се качи на наталната може и да заформите с избранницата общо гнездо.  :blink: Натална Луна добре ли е аспектирана?

« Отговор #94 -: Август 12, 2012, 08:07:38 pm »
При мен има двойно подчертаване на Венерино–Плутонски акценти, но до момента нищо не се е случило (тр. Плутон квадрат Венера, орбис 1.36 градуса, прогр. Венера съвпад нат. Плутон, орбис 1.29 градуса). Да не говорим, че тр. Плутон е върху нат. Луна. Венера управлява 1, 8, 12 дом, Плутон е в 1 дом съвпад с АЦ.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #95 -: Август 12, 2012, 08:21:14 pm »
При мен има двойно подчертаване на Венерино–Плутонски акценти, но до момента нищо не се е случило (тр. Плутон квадрат Венера, орбис 1.36 градуса, прогр. Венера съвпад нат. Плутон, орбис 1.29 градуса). Да не говорим, че тр. Плутон е върху нат. Луна. Венера управлява 1, 8, 12 дом, Плутон е в 1 дом съвпад с АЦ.

Апликиращи?

« Отговор #96 -: Август 12, 2012, 08:42:01 pm »
по прегресия аспектът е апликиращ, а по транзит е сепариращ, но доста дълго време ще е в рамките на +- 2 градуса.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Grace

• 2257
« Отговор #97 -: Август 12, 2012, 09:13:15 pm »

броя си Анабел, както трябва, към тези с любовите  :blink: :

Цитат
Аз срещнах сегашния си приятел при секстил на натална Венера - транзитен Плутон

« Отговор #98 -: Август 12, 2012, 09:13:26 pm »
Да, наистина показателна карта, но единствено не разбирам Хирон каква връзка играе във взаимоотношенията ? Не съм се интересувала много от това му действие и ще се радвам да обясниш :blink: .

*

Grace

• 2257
« Отговор #99 -: Август 12, 2012, 09:18:46 pm »

не бързай толкова, октомври-ноември ... ще те намери  ;)