Аз срещнах сегашния си приятел при секстил на натална Венера - транзитен Плутон и то под 40 минути (точен, въпреки, че вече бе разходящ). Обаче по натал и двамата имаме аспект на Венера и Плутон - има го потенциала и в двата натала.
Едни емоции, дълбочина, песни ми пишат, стихове ми се посвещават (и тук изобщо не говоря за лиричността на Нептун), има ги сексуалните мании и проблеми по Плутон,....освен това недай си боже да не се видим 1 седмица, край ще се мре, и това сериозно го заявявам....когато разговарям с друг, това се приема като лично, дълбоко предателство и е наранен и то сериозно наистина наранен....веднага му пада самочувствието, като всички тези процеси съзнателно рядко той ги отчита...Всяка моя реакция е болезнено важна за него, всяко мое желание също. Никога до сега не съм внимавала толкова много какво говоря, кога го говоря...
при него в прогресията му Венера е в сходящ съвпад с Плутон (под 3 градуса), а и наталната Луна в Скорпион...
Не знам дали това е Голямата любов, но води до психически проблеми определено. И за двамата. Но ми даде много отговори тази връзка, и забелязах, че докато съм с него, наистина се лекувам - главоболие, депресия, напрежение, всичко изчезва, въпреки трудността на цялата ситуация. И странни неща се случват, сбъдват се желания.
Иначе категорично заявявам, че го обичам.