Здравей Гост

Тао квадрат между Уран, Плутон и Марс

• 32 Отговора
  • 8488 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Тао квадрат между Уран, Плутон и Марс
« Отговор #20 -: Декември 02, 2013, 06:19:37 pm »
ами аз съм по същия начин. у5,у7 ми е на върха на таоквадр., а юпитер им идва в опозе. Страшно напрежение. Дано да мине някак!

При миналия тао нищо страшно не ми се случи- само дето се мотах в любовни драми, дори имаше позитивно развитие за определен период, но и юпитера ми правеше тригон към слънцето...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Декември 02, 2013, 06:35:34 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=5208.0

Re:Мръсна дума ли е Тао-квадрата

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Декември 02, 2013, 06:43:10 pm »
Аз също съм уплашена. На 8ми декември тр марс У5, ще съвпадне с плутон У5 в картата ми в 3ти дом.
По- късно марс ще съвпадне с уран У7 и 8 пак в 3ти.
Страхувам се.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #23 -: Декември 02, 2013, 07:55:55 pm »
Мерси Марая...не че е мръсна дума, но миналата година при не толкова агресивен тао квадрат уран- плутон- луна! , който пак ми напрегна стелиума ми, изживях нещо страшно направо - но вярно, тогава имаше и мунданен квадрат кйто ми напрегна слънцето - добре, че беше тригона на юпитер към слънце- та се измъкнах невредима.
Сега обаче юпитер го няма на помощ - и той ми стресира стелиума... :'(

« Отговор #24 -: Декември 02, 2013, 08:23:57 pm »
Марс ще остане във Везни до 26 юли догодина и ще направи пак квадраурата през април, май и юни. Горките кардинали:(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #25 -: Декември 02, 2013, 08:38:24 pm »
амии..то и новолунието януари попада на върха на тоя мунданен тао-квадрат

« Отговор #26 -: Декември 06, 2013, 02:41:15 pm »
Марс ми е в 1-ви дом.Прави тригон към Слънце и Венера в 5-ти.Не очаквам нищо лошо-дано не греша  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #27 -: Декември 07, 2013, 10:54:55 am »
Взимам си думите назад! Усещам как в мен се навдига гняв и съм на път да се изпокарам с майката на моя приятел!  :angry: Марс е в 1-ви,Плутон е в 4-ти,Уран е на К8... Много ме дразни тая женица.Вчера вечерта ми даваше акъл как да си пера гащите,което преля чашата,след като предния ден ми беше тършувала из гардероба.Днес моя приятел ще говори с нея и дано се оправят нещата,че не знам какво ще направя иначе  :angry:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #28 -: Декември 07, 2013, 11:20:29 am »
Момичета започвам да пиша в тази тема пак- някой помни ли юни,юли какво се случи миналата година?

сега края на декември- януари пак предстои тази таоквадратура...още повече, че се образува някакъв голям кръст с юпитера. Мен тази конфигурация лично ще ме засегне и най- вече у5 и у7. Има ли други "потърпевши"? Какво очаквате?

Чудесно,но моя Мерк. е съвпад с тр.Юпитер, така,че ще "затвори" квадрата :( 
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #29 -: Декември 07, 2013, 12:54:07 pm »
Момичета започвам да пиша в тази тема пак- някой помни ли юни,юли какво се случи миналата година?

сега края на декември- януари пак предстои тази таоквадратура...още повече, че се образува някакъв голям кръст с юпитера. Мен тази конфигурация лично ще ме засегне и най- вече у5 и у7. Има ли други "потърпевши"? Какво очаквате?

Чудесно,но моя Мерк. е съвпад с тр.Юпитер, така,че ще "затвори" квадрата :(
И при мен се заформя голям кръст.Слънцето У2 ми е на 15* в Овен,а Сатурн У7 на 12,24* в Рак.Наистина не знам какво да очаквам,но като се има предвид,че участва Уран,по-добре да не очаквам нищо.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #30 -: Декември 13, 2013, 02:54:11 pm »
така..вече ми действа- докладвам информация:

При мен атакувата планета от Тао Квадрата е луна- у 5

Тао- квадрата си стои за сега спокоен и "изпищява" при допълнителен тразит на бърза планета. Вчера например "изпищя"- при квадрата на тр. Луна към наталната Луна- то й вече дойде в повече на наталката! Та...поревахме си малко.

и юпитера я опозицира..майка й жална..ще се опитаме да се държим "мъжката" все пак! ;)

« Отговор #31 -: Декември 13, 2013, 03:06:55 pm »
Взимам си думите назад! Усещам как в мен се навдига гняв и съм на път да се изпокарам с майката на моя приятел!  :angry: Марс е в 1-ви,Плутон е в 4-ти,Уран е на К8... Много ме дразни тая женица.Вчера вечерта ми даваше акъл как да си пера гащите,което преля чашата,след като предния ден ми беше тършувала из гардероба.Днес моя приятел ще говори с нея и дано се оправят нещата,че не знам какво ще направя иначе  :angry:
Ситуацията при мен вече е спокойна.Майката на моя приятел се дистанцира от мен,което ме устройва.Дано нямам други проблеми  :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #32 -: Декември 14, 2013, 10:24:20 am »
ами да Джъст- при мен Тао Квадрата е първи- седми, опозе към 10ти- нормално е моите теми да са малко повече свързани с емоция.