Здравей Гост

Заложено ли ми е или нещо друго ми влияе?

• 101 Отговора
  • 11208 Прегледи
*

Mono

• 13
Здравейте на всички,първо искам да се извиня ,че създавам тема ,предполагам,че ви е омръзнало да помагате на нахални хора като мен,но стигам до задънена улица с моята натална карта и искрено ви моля за помощ.Не мога да разбера заложено ли ми е да нямам нито една свясна връзка и да живея в самота , лишена от всякаква любов?Ако някой изявява желание да ми помогне ще напиша и данните си!

Благодаря предварително!

« Последна редакция: Август 23, 2012, 01:37:26 pm от Mono »

*

Papy

• 4343
Re: Заложено ли ми е или нещо друго ми влияе?
« Отговор #1 -: Август 23, 2012, 01:26:49 pm »
Ти сложи карта, пък после някой може да изяви желание.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2 -: Август 23, 2012, 01:45:29 pm »
Ми не, не ти е, но със Слънце в Стрелец, Асц Лъв и Дсц и Луна във Водолей (ако правилно разчитам тази карта), не си от най-улегналите, тъй да се каже. Но защо не се приемаш каквато си? Луна в 7ми си иска партньора, ясно, но пък може да отнеме време да намери правилния.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Август 23, 2012, 02:30:23 pm »
То хубаво луна в седми, ама каква луна :)

*

Mono

• 13
« Отговор #4 -: Август 23, 2012, 02:34:09 pm »
То хубаво луна в седми, ама каква луна :)

Какво и е на луната?

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Август 23, 2012, 02:44:52 pm »
Може да си склонна да драматизираш повече от необходимото, да обичаш да става на твоето във връзката, да следиш и да си мнителна и изискваща по отношение на партньорите си и отношенията с другите по принцип и следователно да привличаш партньори, които са по-свободолюбиви, дистанцирани и провокират тази част от теб. Но с тези първи градуси бих се въздържала от коментар по случая.

*

Mono

• 13
« Отговор #6 -: Август 23, 2012, 02:50:32 pm »
Но с тези първи градуси бих се въздържала от коментар по случая.

Моля те , не се въздържай,кажи ми го направо!

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Август 23, 2012, 02:56:06 pm »
Просто може да има съмнение в часа на раждане и евентуално да настъпят промени в интерпретацията. 

*

Mono

• 13
« Отговор #8 -: Август 23, 2012, 02:59:05 pm »
 декмври град Бургас
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 06:04:59 am от Mono »

« Отговор #9 -: Август 23, 2012, 03:59:16 pm »
Нещото друго може да е транзитен Сатурн в квадрат с наталната ти Венера, който е активен към момента. Казват, че този аспект "изяжда" самочувствието и оставя горчив вкус на неудовлетвореност от любовния живот, лишавайки индивида от (желание за) забавления. Желанието го сложих в скоби, защото прогресивната ти Луна в момента е в Стрелец и в 5-тия ти дом, така че няма начин да ти липсва желание за забавления и романтични приключения.
Аспектът на Сатурн към Венера е по-слабо или по-силно активен от началото на ноември 2011-та. Венера управлява 11-тия и 4-тия ти дом. Приятелският кръг също може да се е постеснил, а у дома да не се чувстваш комфортно. Сатурн пък е класически управител на DC (при този час на раждане) и 8-мия дом на интимните взаимоотношения, така че ето още една връзка с партньорствата.
Транзитен Плутон и Уран аспектират наталния ти У7 Уран в съвпад с прогресивно Слънце. Имаш първата си уранова крадратура. Може би в момента имаш нужда да откриеш първо себе си, а след това да се огледаш в нечии очи.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #10 -: Август 23, 2012, 05:26:39 pm »
Напротив заложено ти е да имаш много връзки, но за предпочитане с възрастни зрели мъже и с хора, които са индивидуалисти, открили са себе си и имат твърдо и ясно мнение за себе си и света.

И като ти гледам транзитите и прогресиите скоро ще срещнеш някой доста важен за теб. След средата на октомври 2013 ще започнеш различен цикъл в живота си, ще станеш много по-интровертна, дисциплинирана, ще примеш Сатурновите енергии, дълбоко в себеси (прогресивна Луна в Козирог и минава през всичко в Козирог и по натал и по прогресии) и тогава Сатурн ще ти транзитира Марс, Плутон си е в Козирог - изключително благоприятно време за връзки и преосмисляне на връзките. Няма да е лесно, но ще е качествено и РАЗУМНО (по Сатурн). Няма да сключиш брак, който да те провали на старини, докато не ти се появи точния човек, Сатурн няма да позволи сериозна връзка.

До 2023 ще ти е много трансформиращ период (Плутон в Козирог, прогресивно Слънце/упр 1 дом/ най-накрая ще съвпадне със Сатурн/упр7 дом/ - и дотогва ще ти е светнало в главата какво се случва. Тежък период, много драми емоционални, екстремни ситуации, но такова е положението.

Писано ти е по натал, освен това прогресивна Венера до края на 2028 е в знака на ДЦ и по натал и по прогресии и все това ще ти е на дневен план.

Но ще си облагодетелствана - бракът ти ще е конструктивен, качествен, и ще ти даде едни спокойни, щастливи и сигурни старини.  ;) :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Mono

• 13
« Отговор #11 -: Август 23, 2012, 05:52:35 pm »
Благодаря на всички от сърце!
Сега ще трябва да преосмисля нещата,да ги препрочета отново и да си извадя изводите!
Благодаря ви много отново!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Август 23, 2012, 09:09:17 pm »
сигурна съм, че 70-80 % от жените си мислят същото, независимо дали са в брак/връзка или не са.  ;D :P

Първо, за да се ожени човек (да е в сериозна връзка), първо трябва да си разпознае точния човек, след това трябва да вземе решението да си жертва личното време енергия, средства, за да бъде с този човек и трето да влага МНОГО от себе си, за да изгради една нова система (личната му връзка).

И не си правете илюзии ЛЮБОВ - такова нещо не съществува, има само обмен на енергия. Около мен момичетата с по-възрастни партньори бяха най-щастливи до към 36-38 години, после мъжете им остаряха, нямаше как девойките да са вече цариците, които са били цял живот (гледани жени) и се почнаха депресиите....и търсенето на по-млади партньори.

Други сравнително щастливи двойки са хората от една гилдия, една езикова гимназия - защото имат много приятели като тях, често се събират с други хора и има по-силен обмен на енергия между повече хора и нещата вървят по-леко. 

Рядко съм виждала и щастливи двойки, без война за енергия, на една възраст (сещате се защо Сатурн аспектиращ лична планета е задължителен в синастриите, на устойчивите двойки). При тези двойки единият партньор е по-зрял, той е водещия. Често е момче останало без баща, или момиче от проблемно семейство, или нещо се е случило и този човек е зрял, отговорен и мъдър.  ;)

« Отговор #13 -: Август 23, 2012, 09:18:34 pm »
Добър разбор :) Ние сме пт последния тип, въпреки, че миналата година ми се въртяха едни мисли "Той ли е правилният".

*

Anabell

• 2022
« Отговор #14 -: Август 23, 2012, 09:25:26 pm »
Добър разбор :) Ние сме пт последния тип, въпреки, че миналата година ми се въртяха едни мисли "Той ли е правилният".
:blink: Мерси!

И моята връзка е от последния тип, но се усещам, че ако не е баща ми, дядовците ми, преподавателите ми (възрастни мъже, които са ме подкрепяли и ме ценят и като ми писне отивам да ги видя за някой и друг професионален съвет), други възрастни мъже, с които работата ми ме среща, се чувствам недооценена, изморена и нещастна.  ;) Въпреки, че моят хубостник е на моята възраст и считам, че на емоционално ниво е с 6-7 годинки след мен.......така, че солидно го захранвам с енергия... а и астрологията помага - има ли проблем, аз съм на среща.

Моята първа сериозна връзка бе с мъж с 10 год по-възрастен от мен и той пък научи мен.... пренос на енергия...докато двамата не станете зрели личности и не се стигне до нивото на Венера (има една теория, че първата любов е все по Луна - консумираща, търсеща майката/партньорът, който да те дондурка). ;)

*

Mono

• 13
« Отговор #15 -: Август 23, 2012, 09:38:39 pm »
Моята първа връзка беше с мъж,който беше с 12 години по-голям от мен.След година и половина реших пак да прецакам нещата,както обичам да правя попринцип и се разделихем .И за това така озаглавих и темата , а не защото в момента нямам половинка.Мъже колкото искаш,просто или аз не мога да си избера или след като си избера решавам , че не са за мен и прекратявам всякакви взаимоотношения.И ситуацията е доста парадоксална поне лично за мен.В един момент харесвам много дадения човек, а след това го избягвам докато не се откаже въпросният.  :-\

Anabell , ти каза, че скоро ще срещна някой ,важен за мен? Колко скоро ще е това?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #16 -: Август 23, 2012, 09:53:38 pm »
А, то никъде не е казано, че с един ще векуваш. Какво ще стане, ако твоят път е такъв? Ще го приемеш или зорлем ще стоиш някъде, макар че те дърпа навън? Такива би следвало да са ти въпросите, според мен. Хората идват и си отиват, ти как възприемаш себе си е по-важно и изобщо възприемаш ли се каквато си, а не каквато си мислиш, че трябва да бъдеш. Реалистичен ли е образът на самата теб в съзнанието ти?

*

Mono

• 13
« Отговор #17 -: Август 23, 2012, 09:56:19 pm »
Не искам да се променям.Може би не се познавам достатъчно и от там идва и проблемът с другите хора.

« Отговор #18 -: Август 23, 2012, 09:58:55 pm »
Значи ти не си лишена от любов, както си написала в първия си пост, а се лишаваш от любов. Залогът е много важна граматическа категория, не го пренебрегвай повече.
След като успя да формулираш проблема и източника му (твоите действия), можеш да помислиш за разрешаването му. Човек бяга умишлено от нещо най-често, когато го е страх. Помисли от какво те е страх - от обвързване, от близост. Изоставяш, отблъскаш, за да не бъдеш ти изоставената? Луната в квадрат с Плутон е обсебена на тема контрол. Дали това не е твоят начин да контролираш връзката, като отдалечаваш потенциалния източник на любов? Или се самонаказваш за нещо? Или партньорът ти омръзва твърде бързо?
Не е нужно да ми отговаряш, разбира се. Отговори на себе си.

Млада си. Нормално е да търсиш и променяш образа на "идеалния" за теб мъж.
Префронталният кортекс на мозъка съзрява напълно чак около 25-26 година, така че тогава човек е напълно оформен като личност със своите вкусове и предпочитания.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #19 -: Август 23, 2012, 10:00:03 pm »
Всички се променяме. Работата е там, че и партньорите ни се променят.