сигурна съм, че 70-80 % от жените си мислят същото, независимо дали са в брак/връзка или не са.

Първо, за да се ожени човек (да е в сериозна връзка), първо трябва да си разпознае точния човек, след това трябва да вземе решението да си жертва личното време енергия, средства, за да бъде с този човек и трето да влага МНОГО от себе си, за да изгради една нова система (личната му връзка).
И не си правете илюзии ЛЮБОВ - такова нещо не съществува, има само обмен на енергия. Около мен момичетата с по-възрастни партньори бяха най-щастливи до към 36-38 години, после мъжете им остаряха, нямаше как девойките да са вече цариците, които са били цял живот (гледани жени) и се почнаха депресиите....и търсенето на по-млади партньори.
Други сравнително щастливи двойки са хората от една гилдия, една езикова гимназия - защото имат много приятели като тях, често се събират с други хора и има по-силен обмен на енергия между повече хора и нещата вървят по-леко.
Рядко съм виждала и щастливи двойки, без война за енергия, на една възраст (сещате се защо Сатурн аспектиращ лична планета е задължителен в синастриите, на устойчивите двойки). При тези двойки единият партньор е по-зрял, той е водещия. Често е момче останало без баща, или момиче от проблемно семейство, или нещо се е случило и този човек е зрял, отговорен и мъдър.