Здравей Гост

Венера в Лъв

• 59 Отговора
  • 10028 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Венера в Лъв
« Отговор #40 -: Септември 10, 2012, 11:54:01 am »
Ако някоя от тези пр планети има аспект с натална или пр Венера е вероятно да има събитийност, отключена от тр Венера. Иначе не съм много сигурна.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #41 -: Септември 10, 2012, 12:05:55 pm »
Ясно , мисля че ми стана ясно..Ronia мерси ;)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #42 -: Септември 10, 2012, 10:04:22 pm »
Акрукс, права си, започнах да се "контя" повечеко и да се правя на жена :). Освен това най-на края се реших да се боядисам руса! Нещо, което отлагах много време, защото не исках да се подразни бившият. Това в потвърждение на твърдението, че правим нещата за себе си, а не, за да се харесаме на другите.

Как се интерпретира тр. Венера в квадратура с нат. Хирон и тр. Венера през АСЦ в прогресията?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #43 -: Септември 14, 2012, 06:39:32 am »
Мерси :)
Аз се увлякох повече по предсказателната и то заради твоят любимец - Грант Леви :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #44 -: Септември 14, 2012, 11:17:18 am »
Венера в Лъв, точно на куспидата на 6-ти дом ми донесе събития свързани с домашен любимец. Интересно съвпадение - Венера в Лъв, животинчето е котка. Та снощи е излязъл на покрива и от там е паднал в терасата на едни съседи, които живеят в чужбина. Наложи се да се викаме пожарната, за да го спасят. Стана голяма атракция, наизлязоха хора от съседните магазини да го снимат, досущ като от филмче на Аnimal Planet.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #45 -: Септември 14, 2012, 03:35:52 pm »
При мен е в 10ти, не очаквам нищо съществено.... транзит. Ще съвпадне с У7 и СЛВ. В солара ми беше в 10пак в съвпад с Юпитер, но резултата по това мина  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #46 -: Септември 14, 2012, 04:08:32 pm »
При мен е в 10ти, не очаквам нищо съществено.... транзит. Ще съвпадне с У7 и СЛВ. В солара ми беше в 10пак в съвпад с Юпитер, но резултата по това мина  :blink:

И какъв е резултата, ако не е тайна? Повишение в работата?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Септември 15, 2012, 11:00:41 am »
Транзитна венера,съвпад слънцето и плутон на човека,може ли да доведе до влюбване?

Знам,че аспекта е кратък и в рамките на няколко дни,но как мислите? :-\

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #48 -: Септември 15, 2012, 04:30:34 pm »
Транзитна венера,съвпад слънцето и плутон на човека,може ли да доведе до влюбване?

Знам,че аспекта е кратък и в рамките на няколко дни,но как мислите? :-\

за това гледай прогресии и транзити на външните планети и транссатурнови. Би трябвало Слънцето да я усети транзит Венера, но Плутон не мисля.  ;)

При мен влизането на Венера в лъв доведе до дългоочаквана покана за нов проект. Ръководител екип е огнена възрастна дама, изключително класически стилна (Лъвовете са стилни, в повечето случаи се обличат много изчистено, но със силни цветни акценти), огнено червено-оранжева коса, златни бижута и редовно пристига цялата облечена в червено. Златната гама, топлите цветове (вкл очи - зелени, топли). Доцент е (Венера ми е в 9 дом).

На моят "шеф" /аджеба плащащия и този, пред който съм отговорна/  - асц е Лъв. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Септември 20, 2012, 09:38:47 pm »
За да не спамя темата за марс ;D да се прехвърля тук :P
И да споделя относно транзита й през моя 1ви дом.
Няма да повярвате,но наистина се чувствам по-красива и някакси изпълнена с  по-голяма женственост.И наистина царствена :-[
Бях ви споменала и за покупките ,които си направих.....колко съм доволна от тях.
Всеки ден като ме видят разни колежки от работата ,ми казват"Нещо си се разхубавила" "Виждаш ми се отслабнала","Много ти е хубав тена на лицето"...и т.н и т.н.

А панталона,който си купих ,едвам го свалям за да го пера ;DСтрахотно ми седи,а как се тревожех в магазина,дали да го взема.Но ето...късмет.

Преди няколко дена пък,си търсих някакво много леко сакенце.И влязох в квартален магазин и хоп,едно точно за мен.
Изобщо не е добро качество на плата,но каква линия ми прави.
Хем се чувствам удобно,хем хората ме заглеждат ;)

Колко ми е тъжно ,че ще напусне първи дом..... :lol: Много добре се чувствам.
Пък и любовните въпроси, като че ли тръгват напред.Просто чара ми е много засилен.

Сега като влезе във втори,после в дева,пак мисля,че няма да е лошо.Може би ще получавам пак пари,пък и ще направи тригон с наталната.......е,такива ми ти работи. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Септември 30, 2012, 11:24:56 am »
Днес пък си купих панталон.....уфффф....ей така както се разхождах и ми влезе бръмбар в главата.....
голямо разточителство пада ;D
Но това са си мои пари :rolleyes:
Лелеее,днес последния ден на венера в 1вия ми дом.Ходих да си купя същия панталон,само че друг цвят :-[
Ужас,не се спрях.
Ама нали хубаво ми стоят :lol:
От утре влиза във втори :-XКакво ли ще се случи не знам.

Разбира се преди да направя покупката ,мисля всичко ли си имаме и дали си струва.
Оказа се,че всеки е "обзаведен" за есен-зима,така че и мама може да си позволи :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #51 -: Септември 30, 2012, 12:32:02 pm »
Установих, че в моята карта Венера не може да е тригер, дори на аспектите към самата нея по дирекции. Не задвижи и дирекция от Плутон и Нептун. Даде събитийност (но не в реала) върху ДЦто, но оттам нататък, нищо в реала, нито върху Луната, нито върху Сатурна, нито върху Вертекса, нито като тригер на дирекциите към самата нея.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #52 -: Септември 30, 2012, 12:42:09 pm »
Какви дирекции имаш към Венерата?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #53 -: Септември 30, 2012, 12:45:32 pm »
Плутон и Нептун. Аз се влюбих по ПЛутон и Нептун, но събитийност в реала няма, тоест влюбена съм си в някого, някъде там.  :-[

Да отбележа, че мене и разните му врати Пепелчшкини твърдо не ме ловят. След като Юпитер никога не ги е отварял в аспект с Хирон, сега пр Венере в точна опозиция и транзитна в точен тригон също не ги отвориха. Бях си наумила да следя таз Пепеляшкина порта, ама тц.  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #54 -: Септември 30, 2012, 01:06:11 pm »
По Нептун са нереалистичните влюбвания,когато обектът на чуствата е възвеличаван и обожествяван,също и платоничната любов.
Аз имам съвпад на дир.Нептун с нат.Венера.Напоследък съм царица в бързи и засега само платонични влюбвания,което ми е чуждо по натал.Забелязвам залитане по Нептунови типажи- хора на изкуството,такива,които са ми помогнали или пък към които изпитвам симпатия или жал.За кратко успявам да се порея в облаците ,идва следващият и така. ;D
Имам градус до точния съвпад,нащрек съм,защото съм яла попарата на Нептун неотдавна при транзит над Слънце.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #55 -: Септември 30, 2012, 01:09:07 pm »
Склонна съм да се съглася за Нептун, макар и У2, но Плутон е У10 (и слънчев управител) и досега не е бил свързан с някакви илюзии, да го видим какво ще прикотка. Ако не е любов, то ще да е кариерно, но се надявам да се отчете извън разните му страстни седмици (защото колко да е платонично с Плутон в уравнението, нали... ;D ) .  :unsure:

Моят натален Нептун си е аспектиран по натал от Венера, Меркурий, Сатурн, Юпитер и Плутон.

П.П. Извън темата, Нептун е и креативност, успех в смисъла на големия успех, слава, придобивки на едро, когато управлява материални домове. Аз съм започвала много бляскава работа по аспекти към Нептун. Или романтика, аз не съм много съгласна с твърде негативното му оцветяване, което сега е модерно май. Има както негативни, така и позитивни прояви. Още повече, че Риби за мен е много позитивен знак.
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 02:10:26 pm от Ronia »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #56 -: Септември 30, 2012, 01:33:26 pm »
Както казах,любовите по Нептун не са ми по вкуса.
Не смятам за романтично да съм влюбена в човек,който може и да не подозира за моето съществуване или пък изобщо да не му пука за мен.Преживяла съм го,затова съм толкова категорична.
Видях ти картата с прогесии и дирекции,пр . Слънце върху Нептун е възможен период за бягство от реалността и виждане на нещата,такива каквито ти се иска да бъдат.
За Нептун като У2 не мога да кажа,но Нептун във втори е признак на лесно привличане и още по- лесно изтичане на пари и придобивки.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #57 -: Септември 30, 2012, 01:44:13 pm »
Че кой говори за човек, който не знае, че съществуваш? (въпреки, че за мен това си е нещо обичайно, но аз си го имам дадено) Това би следвало да го имаш по натал или може би прогресия да е довела до нещо подобно. Моето на мен вече ми е ясно, няма общо с никакви бягства.  ;D Нептун като го дочакам във 2ри, на когото е управител, ще го преценя, но в сравнение с Уран там, не очаквам да ми стане по-зле.  :mellow:

Да ти харесва/не харесва нещо също е по натал. Водните влюбвания нормално да не се харесват на всеки.

От един астролог миналата година имах подарък за рождения ден прогноза за тази година и за пр новолуние върху натален Нептун в 11ти, пише, че хвърля светлина върху това какво човек наистина иска, какви са му наистина мечтите, помага да се фокусираме върху истинските си желания, че светилата осветяват това, което докосват и позволяват да видим в себе си, накъде, защо, как и кога. Мисля, че е бил прав, взеха да ми просветват някои работи.
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 01:51:39 pm от Ronia »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #58 -: Септември 30, 2012, 01:51:56 pm »
От хорарите и постовете  ти съм  с друго впечатление.
Както и да е,успех с Нептуна и  на теб,и на мен.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #59 -: Септември 30, 2012, 01:54:13 pm »
Говорех по принцип сега. Макар че точно с този човек съм работила (и пак ще работя), не знам какво ти е впечатлението, аз не говоря за конкретния случай в момента. Каквото е дадено по натал, може да се случи, обратното не мисля, че е възможно. Не само за любов, а и за работа, семейство, деца и т.н. Човек с много огън и/или въздух и неаспектирана вода не знам как преживява водните емоции, струва ми се неособено комфортно. Когато пр Луна влезе във воден знак, такива хора често се чувстват в чужда кожа и нямат изработен механизъм да се справят с емоциите.

В тази връзка и Венера в Лъв, сега гледам картата на един много добър мой приятел, той няма нито една планета във въздух или огън, само вода и земя. Че и управителите на огнените и въздушни домове са много леко аспектирани, само някои от тях. Откакто пр му Луна влезе в огнен знак, е като шиле. Неориентиран, тотално ненаясно със себе си, хвърля се в някакви неща, само за да излезе от тях, тръшкка се че му е нервно постоянно, много зле му се отразява. Сега при Венера в Лъв, която квадратира сума ти лични негови планети, се раздели с приятелка, приятели... Неуправляем е и в някаква перманентна енергия, с която не знае какво да прави. Наближава му пр лунация...
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 02:06:19 pm от Ronia »