У10 Юпитер е екзалтиран в квадрат с У1 Луна (диспозитор) - има амбиция да гони цели, кариера, но не е силно аспектиран - може би това показва, че фокусът й е само в едно направление. И това направление е личната изява и трупане на средства.
По ведическата Луната е в победоносна и даваща просперитет накшатра Ашвини. У1 Меркурий е с У10 Юпитер във 2-рия дом, потвърждавайки материалния й интерес и целеустременост в кариерата. Юпитер аспектира собствения си 10-ти дом, така че силното му положение в Рак би трябвало да подпомага кариерното развитие. А дали Юпитер в Рак във 2-рия дом може да говори и за висока самооценка?
Комбинацията от Слънце в Лъв и Сатурн (У8, У9) в 3-тия дом мисля, че може да направи човек страшно целеустремен, но и действащ изключително под влияние на собственото си его. Сатурн е в знак на враг (не съм проверявала накшатрата му), аспектирайки два кона дома - 5-ти и 9-ти плюс 12-ти. Бих подложила на съмнение морала на тази личност. Колкото до интелектуалните способности, съвпадът Меркурий/Юпитер във 2-ри дом би трябвало да свидетелства за такива и за добри ораторски способности. У3 Слънце е силно поставено по знак, но У5 Венера е дебилитирана. Добри езикови способности с възможност за анализиране на ситуацията, но не виждам широта на ума, сори (е, аз не съм експерт, а и картата ми е ръчна, без градуси).
Венера (У5, У12) заедно с Марс и Раху в ъглов дом е като аспекта на Венера в западната карта - силен секс драйв. Обаче тук Венера е дебилитира. Някакви тайни любовни афери, с обвързани мъже, няма ли?
Ведическата карта я драснах на ръка, дано не съм сбъркала нещо съществено.