Нямам спомен да съм била унизена, но опит за унижение е имало. Спомням си един изрод, затворник лежал за изнасилване в затвора, по простата причине че не търпи НЕ за отговор. Агресивен и нямаше страх, всички бараби ги беше страх от него, щото знаеха, че тооо изрод като затвори очи, налита на бой и не гледа...Та със силата си и агресивността си постоянно унижаваше по-слабите от него...Беше се закачил за мене, всеки път търсеше начин публично да ме унизи. Веднъж се прибираше с приятелка /обикновено завалийките като тръгнат с него, докато не го опознаят, след това не могат да се откачат, защото постоянно има заплахи/ и се срещнахме, пътя ни един и същ, в разстояние на не знам си колко метра вървяхме заедно, явно и груби сексуални намеци, в присъствието на приятелката си, само че аз го взимах на майтап, все едно се съгласявам, за да не предизвикам яростта му...Обаче един ден, обедна почивка в едно билярдче при мои познати, дойде Изрода....пак се закачи, кво съм се правила на принцеса, златна ли ми е била, нещо в този сорт....Не знам точно кво съм отговорила, но тоо явно пощуря, щото както си седях на масата, изведнъж масата изхвърча и всичко дето беше отгоре полетя из заведението...В яда си не можа да улучи крака ми и изрита крака на масата

...И всичко в потрес и чакат кво ще стане, щото никой не иска да се заяжда с него....за да не отнесе боя...Пък и мои приятели и ги е страх да се застъпят за мен, щото го знаят че е леке. Аз си останах на стола във все същото положение и най-спокойно и с усмивка му казах "И квооо, кво направи сега?" запазвайки самообладание. Обаче ми взе ключовете за кантората и изчезна.....2 часа останах там чудейки се какво да правя...дали да ида в полицията...Но, явно тоо изрод нещо му прощракало, единственото което може да го уплаши е пак да влезе в затвор или да си има работа с полицията, пък аз работех при Адвокат. Та само този му страх ме е спасило от грубото му и отмъстително поведение. Та дойде след 2 часа и си ми върна ключовете....със заплахата че рано или късно ще ме....