Здравей Гост

За унижението

• 266 Отговора
  • 33302 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: За унижението
« Отговор #240 -: Декември 28, 2012, 04:52:11 pm »
ами вие Папи,Грейс какво имате на асц.  :rolleyes:

за егоцентризма - тежкарите не ги нарочвайте ,слънцето е заподозряно

Не ги нарочвам, просто имам наблюдения. Са като имам слънце във водолей и да пиша, че са много яки ли? Някои са яки, някои-не
А на асц нямам нищо, иначе плутон е в 1-ви, и друг път съм писала, но за съвпад-малко далечко идва. И трябваха години, преди да му видя хубавата страна, дори и по отношение на характера ми

« Отговор #241 -: Декември 28, 2012, 05:02:36 pm »
А на асц нямам нищо, иначе плутон е в 1-ви, и друг път съм писала, но за съвпад-малко далечко идва. И трябваха години, преди да му видя хубавата страна, дори и по отношение на характера ми

хубавата страна като реклама за любима дестинация ми прозвуча :mellow:

принц чарлз и камила са с такава позиция,ама нещо не ме грабват

има ли хубава страна мрака :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #242 -: Декември 28, 2012, 05:19:42 pm »

Естествено-не те е страх от тъмното :)
Ама защо точно ти ме питаш-и ти беше с плутон в 1-ви май

« Отговор #243 -: Декември 28, 2012, 05:29:56 pm »

Естествено-не те е страх от тъмното :)
Ама защо точно ти ме питаш-и ти беше с плутон в 1-ви май

ами да и аз съм от облъчените,но с подобна позиция хората по рождение не ги е страх от мрака и смъртта,тогава какво :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #244 -: Декември 28, 2012, 05:46:35 pm »
Какво какво :)

Плутоновите искат контрол, като млади минават през доста ситуации, за да го разберат. А пък като големи минават през още повече, за да разберат, че понякога трябва да пуснеш юздата
И вече като се научат-има и за тях слънце :)

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #245 -: Декември 28, 2012, 06:16:16 pm »
Добре че имам съфорумен събрат по Уран, че иначе женската злоба само към мен ще се лее :)

Егоцентризмът е психологическо понятие, не зодиакално... Сори, но пак с една книжка се опитваш да обясниш всичко... Ако все пак трябва да се свърже със зодии, то за мен ракът е егоцентрикът на хороскопът. Въпреки че е вероятно и най-неегоистичния... Но се съмнявам, че разбираш разликата между двете... Иначе щеше да знаеш, че те често са в обратно пропорционално отношение. Когато човек е егоцентрик, той трудно разбира мотивите на останалите, което го прави лош егоист. Егоиста обикновено трябва много добре да разбира мотивите на останалите за да може да ги използва. Егоиста на практика върти животът си около живота на останалите, макар да си мисли, че удовлетворява собственото си желание. Егоцентрикът е наобратно - мисли си че удовлетворява желанията на другите, но върти живота им около собствените си мотиви и желания.

Уран в 1-ви дом естествено е акцент върху личността, но не конкретно върху нейните желания спрямо другите. Точно защото другите са на заден план, това е апсект извън егоизма и егоцентризма. Егото съществува единствено като понятие спрямо другите. Ако няма други, няма и его. Трябва ли да напомням, че Уран все пак управлява Водолей. Ако приемаш независимите хора като егоцентрични и арогантни, хубаво... Само че не си измисляй обектнивни фактори, за да обясниш собствената си несигурност. Уран в 1-ви дом иска да е свободен, да си себе си, което е ПЪРВАТА предпоставка да си различен. Защото наистина всички сме различни като ядро, но повечето не са свободни...

Моят уран си има достъчно апсекти като съвпад с юпитер, но няма да те отегчавам с "посредствени примери" на нещастни групови планети...

Не те знам какво имаш предвид с дебелята леля... Дебелата леля най-вероятно има мъж който й изневерява, сигурно с кучката от долния етаж, която никой не харесва :)... Ако толкоз искаш да развиваме съдбата на този персонаж... Въпреки че на мен лично ми е по-интересно как се е чувствала тая леля когато е била на 15, и е гледала как готините момчета са си падали по кучки... Защото дружолюбността на тая леля не се е появила току тъй, а е като червилото което си слага кучката... Иначе аз съм израстнал в 12 етажен блок, и всичкото това с дружелюбни лелки. И повечето от тях си бяха да ти кажа стопроцентови кучки. Защото естествено има жени които са кучки за мъжете, но повечето кучки са такива спрямо останалите жени. Трудно ще ме засрамиш че говоря за неща които другите правят и то без никакъв срам :)...

*

Papy

• 4343
« Отговор #246 -: Декември 28, 2012, 06:28:45 pm »
Уф, нео, много думи, момче :)

Та уран в 1-ви в аспект с юпитер и...толкоз?

Трябва да се разбере защо темата за кучките ти е толкова важна

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #247 -: Декември 28, 2012, 06:44:21 pm »
ами вие Папи,Грейс какво имате на асц.  :rolleyes:

за егоцентризма - тежкарите не ги нарочвайте ,слънцето е заподозряно
У1 в 1д си е достатъчен показател, че човекът си е самодостатъчен
аз съм с такава позиция и в очите на околните съм егоцентрична, за някои съм смотана, за други- зла кучка и по тези причини съм преобладаващо сама, без да имат предвид, че ми е добре в собствената компания- има какво да си кажем с моето Аз, докато сред отсрещната страна все по-рядко намирам събеседник, който да ме заинтригува дотолкова, че да забравя за себе си  :blink:

Айде сега... ще потвърдиш на Papy теорията, че злите кучки ги мразят и си стоят сами в къщи:). А после добрите лелки с мекици и буфти прилапват готините пичове :Р... Повечето мъже си падат по зли кучки, дори и да не ги харесват. Както повечето жени си паадат по курвари дори и да не ги харесват... Явно по-рядко за брак, но пък и кой в днешно време се интересува от тия неща... Баща ми заряза майка ми за зла кучка като бях малък, че се и ожени за нея... Злите кучки винаги намират начин... Признай си, че просто си прекалено претенциозна. Естествено, повечето жени сте такива, но ето го туиста със характера - повечето жени ще се примирят и хванат накрая с някой, защото ще се чувстват по-зле да останат сами. Ето ти друг тип унижение - прекалено големи претенции. Ако останеш сам - унижение, ако се събереш с някой - унижение. Киркегор има една много хубава мисъл по въпроса... Но да не изглеждам прекалено арогантен ще взема да я спестя...

*

Papy

• 4343
« Отговор #248 -: Декември 28, 2012, 06:58:09 pm »
Принципно наистина злите хора са малко
А когато се разпада/създава връзка-трябват поне двама
Теорията за злата кучка, която отмъква доброто мъжле, не я споделям
А теория за злите кучки, които си стоят сами вкъщи, не съм изказвала (но също не я споделям, защото вярвам, че всеки си има път за вървене-няма такива "зли" и "добри" хора)

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #249 -: Декември 28, 2012, 06:59:24 pm »
Не те знам какво имаш предвид с дебелята леля... Дебелата леля най-вероятно има мъж който й изневерява, сигурно с кучката от долния етаж, която никой не харесва :)... Ако толкоз искаш да развиваме съдбата на този персонаж... Въпреки че на мен лично ми е по-интересно как се е чувствала тая леля когато е била на 15, и е гледала как готините момчета са си падали по кучки... Защото дружолюбността на тая леля не се е появила току тъй, а е като червилото което си слага кучката... Иначе аз съм израстнал в 12 етажен блок, и всичкото това с дружелюбни лелки. И повечето от тях си бяха да ти кажа стопроцентови кучки. Защото естествено има жени които са кучки за мъжете, но повечето кучки са такива спрямо останалите жени. Трудно ще ме засрамиш че говоря за неща които другите правят и то без никакъв срам :)...
Е, недей така, не всички мъже си падат по гльоджави  ;D
Мен винаги са ме сваляли в пъти повече, когато съм била по-пухкава, а когато съм била стройна и стегната- все сама си бях и трябваше да се задоволявам с подсвирквания по улиците и подмятания от рода на "ох, малий, само да ми падне тая..."   :blink:
Самочувствието на даден човек и любовта, която получава, нямат нищо общо с външността- първото е вътрешно състояние на духа, следствие на което даден човек има излъчване, чар, с който е много по-привлекателен от една торба гримирани кокали с етикет "парцал"

Да,да. И за мъжете така - вътрешната красота, достойнство, любов и жертвоготовност са най-важните за жените... Какво значение има външния вид, самочувствието, колата и размерът :). Принципно си облагодетелствана от природата че си жена, а отчаяните мъже се нахвърлят на всичко :). Естествено в Бг го има това, че мъжете сме бедни и с ниско самочувствие, и не знаем как да заговорим една красива жена... Пък и обикновено такива ходят с мутри, и за не едно или две момчете може да се прочете из пресата завършили в Пирогов :)... Освен това красивата жена не е задължително да е кучка, и кучката е е задължително да е красива жена. Въпреки че естествено щеш или нещеш се появява тая асоциация... Винаги я има идеята - а тая жена доколко е ползвала или иска да си ползва красотата. Кофти но нормалния мъж, рядко има самочувствието което се очаква от него. А когогато има самочувствие, то обикновено принадлежи на индивид без грам акъл и стойности. Така че ако една жена изглежда добре, но не е кучка... кофти...

А темата за кучките ти я поде, тъй че опитите да кажеш че аз имам някакво взимане даване с кучки е глупаво. Аз нямам никакви преки взаимоотношения с кучки.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #250 -: Декември 28, 2012, 06:59:50 pm »
Дебелата леля най-вероятно има мъж който й изневерява, сигурно с кучката от долния етаж, която никой не харесва :)... Ако толкоз искаш да развиваме съдбата на този персонаж... Въпреки че на мен лично ми е по-интересно как се е чувствала тая леля когато е била на 15, и е гледала как готините момчета са си падали по кучки... Защото дружолюбността на тая леля не се е появила току тъй, а е като червилото което си слага кучката... Иначе аз съм израстнал в 12 етажен блок, и всичкото това с дружелюбни лелки. И повечето от тях си бяха да ти кажа стопроцентови кучки. Защото естествено има жени които са кучки за мъжете, но повечето кучки са такива спрямо останалите жени.

Хахаха! Това ми хареса ;D

Така де - колко от кучките са наистина кучки? И колко от добрите лели са наистина добри?

Та какво толкова го набеждавате Уран в 1ви дом? Като Раху в 1 в началото на темата? :-\ Имам ги и двете - до тук значи: унижаваща, егоцентричка, пък и предвид слънцето ми в Рак и на МЦ - съвсем, и за кучката в блока се класирам май... ц ц ц...
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Uran

• 6041
« Отговор #251 -: Декември 28, 2012, 07:09:19 pm »
Нео, кефиш. Няма да загине това поколение. Спокойна съм :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #252 -: Декември 28, 2012, 07:30:24 pm »
Чак да ме кефи-не
Малко е момчето
Но поне се опитва да мисли :)

« Отговор #253 -: Декември 28, 2012, 07:37:27 pm »
И това е едно от проявите на уран в 1, не те харесват/приемат хората,който живеят в името на реда и спокойствието и всяка промяна и хаоса ги ужасява
и понеже за уран в 1 е много важна свободата ,затова уважават както лична,така и свободата ,като основно човешко право на всеки и е готов да се бори за нея,когато тя му/им бъде отнета и за това  събира съмишленици за всякакви общочовешки каузи - чрез виртуалната реалност ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #254 -: Декември 28, 2012, 07:55:53 pm »
И това е едно от проявите на уран в 1, не те харесват/приемат хората,който живеят в името на реда и спокойствието

Ам-ако визираш мен-помисли пак дали да свържиш квадрат слънце/уран, където уран е диспозитор, с ред и спокойствие
Нали го знаеш ония лаф за отровата, лекарството и дозата

« Отговор #255 -: Декември 28, 2012, 08:16:35 pm »
И това е едно от проявите на уран в 1, не те харесват/приемат хората,който живеят в името на реда и спокойствието

квадрат слънце/уран, където уран е диспозитор, с ред и спокойствие

и аз го имам аспекта,мъжете в живота ми са все чепати и трудни за укротяване типажи,може би затова съм с трите хубосника на асц :mellow:

*

abroad

• 2187
« Отговор #256 -: Декември 28, 2012, 08:19:02 pm »
ах леле, все другите
аз пък да споделя, че съм точно като от филма "Укротяване на опърничавата"

« Отговор #257 -: Декември 28, 2012, 09:05:04 pm »
аз пък да споделя, че съм точно като от филма "Укротяване на опърничавата"
и тя  ;) накрая си намери майстора,ако не ми изневерява паметта

*

abroad

• 2187
« Отговор #258 -: Декември 28, 2012, 09:14:47 pm »
не сме стигнали до майсторите, първо да оправим и признаем нас си, рекох ;) (много ми е антипатична тая емотка, по принцип)
не съм го догледала - все ми идва твърде стар и не стигам до никъде

*

Papy

• 4343
« Отговор #259 -: Декември 28, 2012, 09:18:54 pm »
не сме стигнали до майсторите, първо да оправим и признаем нас си, рекох ;) (много ми е антипатична тая емотка, по принцип)

И на мен, и на мен
Един вид "нали се сещаш", демек-мноо си просТ