Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24635 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #20 -: Февруари 20, 2013, 10:59:30 am »
Сега да видим хронологията
-стрелят с/у доган
-раняват баретата
-размирици
-процедура по отнемане лиценза на чез
-оставка

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Февруари 20, 2013, 11:02:52 am »
Papy, а ВМЗ - Сопот ?

« Отговор #22 -: Февруари 20, 2013, 11:05:43 am »
Veselin, това правителство беше единственото до сега в прехода, което свърши нещо. За пореден път показахме, че сме продажен народ. Сега ще дойдат пак старите комунистите облечени в нови дрехи!

akruks, я по-спокойно! И ако ми плащаха да пиша, нямаше да съм безработна!
Много глупаво и ограничено звучи, да не можеш да приемеш едно друго мнение различно от твоето и веднага да мислиш, че е платено!

*

Asol

• 4140
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2013, 11:06:44 am »
Имам съсед, който е един от охраната на комуниста Гергов и лично ми сподели, че са раздали от 20 - 50 лв.
а на теб кой колко ти плати, за да напишеш всичко това?
що делите хората на гербери и комунисти, а и защо изобщо ги делите, защото се управляват по-лесно така робите, нали?!

Хайде сега женски словесен бой  ;D по мунданен съвпад Меркурий - Марс. :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Февруари 20, 2013, 11:11:46 am »
Papy, а ВМЗ - Сопот ?

Да-пропуснах

*

Yaya

• 2265
« Отговор #25 -: Февруари 20, 2013, 11:15:33 am »

Лошото в цялата ситуация е, че нямаме избор - няма читави кандидати за следващо управление. Без значение със оставка или без оставка на кабинета.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #26 -: Февруари 20, 2013, 11:16:43 am »

При това положение оставам на поста като финансов министър, и през следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера Борисов, за да може ГЕРБ отново да спечели пълен мандат. Това заяви пред журналисти в Министерски съвет Симеон Дянков, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По думите на Дянков, решението на премиера Борисов доказа, че той е един истински лидер на една демократична пария, каквато е ГЕРБ. Симеон Дянков уточни, че си оттегля оставката и ще работи за второ правителство на ГЕРБ. Очаквайте подробности. Ванина НЕДКОВА
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #27 -: Февруари 20, 2013, 11:18:04 am »
що делите хората на гербери и комунисти, а и защо изобщо ги делите, защото се управляват по-лесно така робите, нали?!

И защото България по своя върховен закон - Конституцията е парламентарна република, за съжаление!

Лошото в цялата ситуация е, че нямаме избор - няма читави кандидати за следващо управление. Без значение със оставка или без оставка на кабинета.

Още малко търпение 2017г. идвам аз ;D ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2013, 11:20:15 am »
Браво на Бойко Борисов!
Хак да им е на комунистите! И правилно даде парите на земеделците, само дето не даде на майките, пенсионерите и онкоболните, а и трябваше в аванс да изхарчиш и европейските 12 милиарда евро, за да видим как се управлява празна хазна!
Да ни е честото БЕЗВЛАСТИЕ - нали това искаше опозицията!
(пък и много ДРУГАРИ от ФБ)- да си развява байрака и да краде по-спокойно това, дето е останало все още в държавата, а и най-вече не ГЕРБ, а те да фалшифицират изборите! И НАЙ-ВАЖНОТО: да се спре разсекретяването на енергиините договори, които са в състояние да ги вкарат в затвора - но как да го кажеш на хуните с качулките вън, след като им бе платено да бият, палят и рушат?! Така нареченият ГРАЖДАНСКИ протест срещу монополите завърши, да дойдат монополите!(защото истинските монополи останаха, отиде си правителството)!
Честито!

ПП. Имам съсед, който е един от охраната на комуниста Гергов и лично ми сподели, че са раздали от 20 - 50 лв.

Браво, романтика :) Винаги съм си знаела, че си умно момиче !

*

Grace

• 2257
« Отговор #29 -: Февруари 20, 2013, 11:25:37 am »
Нали никой не е толкова ограничен да смята, че едно правителство не наследява и не носи последствията на предишното? Тъй че, когато Борисов обяснява какви поразии са направени от предишните, не бързайте да викате " все някой друг му е виновен " . Защото Шулева и Овчаров подписаха неизгодните договори с монополите и защото предишните сложиха основата на огромната корупция, причина за бедността и високите цени на всичко.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2013, 11:27:13 am »
А защо ББ не вкара в затвора Шулева и Овчаров тогава? Отговорът е прост - защото е в комбина с тях.

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2013, 11:30:09 am »

При това положение оставам на поста като финансов министър, и през следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера ... Ванина НЕДКОВА

Да-това също го пропуснах
Колко навреме дойде всичко :)

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2013, 11:33:33 am »
Браво на Бойко Борисов!
Хак да им е на комунистите! И правилно даде парите на земеделците, само дето не даде на майките, пенсионерите и онкоболните, а и трябваше в аванс да изхарчиш и европейските 12 милиарда евро, за да видим как се управлява празна хазна!

само това изречение съдържа няколко абсурдно изключващи се тези. очевидно си многоооо умно момиче.

а и най-вече не ГЕРБ, а те да фалшифицират изборите!

друг абсурдно грозен популизъм в действие, извиращ от умната ти главица.

Цитат
И НАЙ-ВАЖНОТО: да се спре разсекретяването на енергиините договори, които са в състояние да ги вкарат в затвора - но как да го кажеш на хуните с качулките вън, след като им бе платено да бият, палят и рушат?! Така нареченият ГРАЖДАНСКИ протест срещу монополите завърши, да дойдат монополите!(защото истинските монополи останаха, отиде си правителството)!
Честито!

друга глупост - ако на ББ му беше толкова за народа - що не ги разсекрети тези договори по-рано? 

бъди спокойна - договорите ще бъдат разсекретени.

но, девойко - само идея - излез от виртуалната си романтична представа за себе си и света. много е елементарна. :blink:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #33 -: Февруари 20, 2013, 11:38:18 am »
akruks, на почти 26г. съм. Никога не съм била член и привърженик, на която и да е политическа партия! Въпреки че голяма част от моите съученици, колеги и приятели са се е насочили нанякъде и се бутат, защото знаят, че ако са активни в партията ще им е добре! Това е и вариант, когато си безработен, но никога не бих продала своя глас!!!
Но не ми пречи да имам позиция и свободно да я изразявам, независимо на някой харесва ли му или не.
Не съм привърженик, на която и да е ПП. Опитвам се да видя нещата със собствените си очи, а не през очите на красиво говорещи политици, защото както казва Кун Фу Дзъ - който говори красиво - лъже!

Какво е опоскало това правителство, като то дойде при вече всичко приватизирано, продадено и хазна равна на 0???

Ще направя и една друга вметка, не случайно се казва - "Ако искаш да оцениш някой какъв родител е погледни децата му."
Тъпо и наивно е да се смята, че Бойко Борисов може да изправи България за 3г. и половина, която е опустошавана през целия преход от 24г.

priya, благодаря ти за труда да прочетеш, каквото съм написала. Но на хора без ясни позиции дори и за собствения си живот, които трият своите собствени мнения и поставят вместо това ТОЧКИ - не бих отговорила!
И да умна съм, благодаря ти :blink:
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 01:07:42 pm от romantica »

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Февруари 20, 2013, 11:39:48 am »
Не се хващайте за отделните изречения. Вижте цялата картина. Романтика е права, това правителство е единственото, което свърши нещо и няма по-добра алтернатива от него в момента. Останалото е хаос, популизъм и "романтична" вяра, че ББ като подаде оставка и .. победихме, махнахме лошите и сега народа ще управлява !  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #35 -: Февруари 20, 2013, 11:41:31 am »

priya, Но на хора без ясни позиции дори и за собствения си живот, които трият своите собствени мнения и поставят вместо това ТОЧКИ - не бих отговорила!

не обвинявай другите в притежание на собствената ти същност :blink: бъди здрава, и опитай да се гледаш в огледалото с отворени очи.

мен не ме мисли. :blink:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Февруари 20, 2013, 11:42:58 am »
Може пък до обяд да му хрумне друго. Вчера нали казваше, че няма да си я подава, а пък днес се отметна...

Театърът започна  ;D, както казах, а и какво очакваш от светила в мутабелни знаци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #37 -: Февруари 20, 2013, 11:47:21 am »
Не се хващайте за отделните изречения. Вижте цялата картина. Романтика е права, това правителство е единственото, което свърши нещо и няма по-добра алтернатива от него в момента. Останалото е хаос, популизъм и "романтична" вяра, че ББ като подаде оставка и .. победихме, махнахме лошите и сега народа ще управлява !  :blink:

недейте бе, хора, ще умра от смях, ако не ми беше толкова тъжно да продължа да чета...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Февруари 20, 2013, 11:49:59 am »
Лошото в цялата ситуация е, че нямаме избор - няма читави кандидати за следващо управление.

За съжаление ще се съглася с теб. Едни ни ограбваха, сега ще дойдат други - колелото се завъртя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #39 -: Февруари 20, 2013, 11:52:37 am »
Предлагам да погледате малко телевизия и да ЧУЕТЕ какво казват Борисов и Дянков. Който може ще разбере, останалите да викат УРА, победата е ваша !  :blink: