akruks, на почти 26г. съм. Никога не съм била член и привърженик, на която и да е политическа партия! Въпреки че голяма част от моите съученици, колеги и приятели са се е насочили нанякъде и се бутат, защото знаят, че ако са активни в партията ще им е добре! Това е и вариант, когато си безработен, но никога не бих продала своя глас!!!
Но не ми пречи да имам позиция и свободно да я изразявам, независимо на някой харесва ли му или не.
Не съм привърженик, на която и да е ПП. Опитвам се да видя нещата със собствените си очи, а не през очите на красиво говорещи политици, защото както казва Кун Фу Дзъ - който говори красиво - лъже!
Какво е опоскало това правителство, като то дойде при вече всичко приватизирано, продадено и хазна равна на 0???
Ще направя и една друга вметка, не случайно се казва - "Ако искаш да оцениш някой какъв родител е погледни децата му."
Тъпо и наивно е да се смята, че Бойко Борисов може да изправи България за 3г. и половина, която е опустошавана през целия преход от 24г.
priya, благодаря ти за труда да прочетеш, каквото съм написала. Но на хора без ясни позиции дори и за собствения си живот, които трият своите собствени мнения и поставят вместо това ТОЧКИ - не бих отговорила!
И да умна съм, благодаря ти :blink: