Здравей Гост

Предложение за политическа кариера

• 123 Отговора
  • 17123 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Предложение за политическа кариера
« Отговор #100 -: Февруари 27, 2013, 02:09:23 pm »
Сатурн е добре, но квадрата му към Слънце ли пречи да работи в правилната насока, защото този човек доста се е облагодетелствал, по незаконен път. Рак (Слънце) и Телец (Юпитер) са много материални в тези знаци и са в секстил. Имат и Луна (пак материална) на своя страна, почти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Февруари 27, 2013, 02:10:40 pm »
Айде малко астрология.

Картата е с час неизвестен, избрана е на случаен принцип и принадлежи на неизвестен български политик. Поради което съм се ограничила с инициали.
Марс на трон. Съвпад на Уран със Слънце. Може би би му помогнало да се занимава с ресурси, евентуално енергетика. С подходящи транзити би могъл да се дипломира в  Московския институт по енергетика, специалност „Атомни електроцентрали и установки“ като инженер-физик, примерно. Или да работи в АЕЦ. Дава тенденции към политическа кариена при подходящи аспекти.
Квадрат на Сатурн към Слънце и Уран - премереност в нестандартното поведение, контрол върху склонността към нестандартното. Усет към прогрес.
Уран в Рак - мооооже да дава различно тълкувание на патриотизма, казват някои. Но не е задължително. Този човек е патриот, неговата родина е самият Той.
Хармонични аспекти на Луната - той е винаги усмихнат, в мир със себе си (и със силните на деня). Това се подкрепя и от положителния аспект на Сатурн с Луната.
Марс опозиция с Юпитер - характерно за аспекта е, че при някои може да дава склонност към спекулации. Но за този човек ние не можем да предположим нищо друго, освен законен бизнес. Всъщност, той няма бизнес, неправилно го свързват с определени офшорни фирми и кръгове.  :angry:
Да не забравим съвпада на ЮЛВ с Плутон!

BTW, виждате ли колко планети има той в 14 гр? Тук мисля, че Марая може да се включи относно градусите.

Ако някой от вас има точният му час, можем да бъдем по-конкретни.

Съпругата на Р.Овч работи във фирмата на Богомил Манчев. ;D
А той не е кой и да е.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #102 -: Февруари 27, 2013, 02:15:29 pm »
Мда, но не говорим за известен политик, който се познава и с Кр. Георг.
Говорим за избран на случаен принцип  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #103 -: Февруари 27, 2013, 02:17:19 pm »
Факта..,че някой е излязъл извън нерви...и че не може да скрие озлобените си мисли и дава квалифакаций за пишещите тук...плюе и форумния живот...е повече от показателен....за това какво наследство ни оставят управляващите...
Няма да коментирам повече постовете...Тя достатъчно дълго се опитваше да ме вкара в конфликт.

В какъв конфликт се опитвам да те вкарам?! Моля, дай доказателства! Порови и в Личната поща, и без това го правиш!
Това, че изказвам личното си мнение и не вървя по твоята гайда е конфликт за теб ли?!
Конфликтите си ги правиш ти сама в твоята глава! Ти си манипулатор и действаш на принципа - разделяй и владей. 

Аз се гордея със себе, благодарна съм на родителите си, имам морал, ценностна с-ма, възпитание!
Не ме е страх, като теб, ако някой не ме подкрепи с мнение, не ме е страх да остана сама, защото ми харесва истината, която виждам.

Марая, не си прави труда да ми отговаряш!

ПП. Всеки трябва да знае къде заслужава да бъде, със сигурност моето място не е тук!

Успех на всички и Благодаря!

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Февруари 27, 2013, 02:19:08 pm »

;D...Оставаше да избереш някой от Пловдив...,който се познава с Кр. Георг... ;D ;D ;D

Добре..,какво по картата на Овч. да коментираме? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #105 -: Февруари 27, 2013, 02:27:17 pm »

;D...Оставаше да избереш някой от Пловдив...,който се познава с Кр. Георг... ;D ;D ;D

За същия Кр. Георг. ли? Нямам им датите, за да избера. С Пловдив нямам проблеми  :blink:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Февруари 27, 2013, 02:32:45 pm »

За същия Кр. Георг. ли? Нямам им датите, за да избера. С Пловдив нямам проблеми  :blink:

Това пък от къде ти дойде за Пловдив? ;D

Визирам...по друг повод града. ;D Нищо..,че ми е много любим и имам много приятели от този град...Там има заровени едни тайни под тепетата...и за Герг...и за Овч. ....

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #107 -: Февруари 27, 2013, 02:46:10 pm »

Марс може да е на трон, но е в квадрат с Меркурий, а това показва, че може да бъде лъжец! В най-добро проявление на този аспект дава човек, който не може да стои на едно място, няма търпение да завърши това, което е започнал.
Той и ръкомаха, нали е от квадрата?!  :)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Февруари 27, 2013, 02:50:51 pm »

Марс може да е на трон, но е в квадрат с Меркурий, а това показва, че може да бъде лъжец! В най-добро проявление на този аспект дава човек, който не може да стои на едно място, няма търпение да завърши това, което е започнал.
Той и ръкомаха, нали е от квадрата?!  :)))

Твърд аспект между Меркурий и Марс също така може да даде съобразителен и предприемчив човек, с нюх да прави разни врътки, да намери бърз изход от неудобна ситуация. Често дава дар слово, остър език, по-хаплив изказ понякога. Стават добри адвокати, говорители, журналисти - там, където е важна силата на словото и убеждението, да се извърташ според интереса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Февруари 27, 2013, 02:55:02 pm »
Факта..,че някой е излязъл извън нерви...и че не може да скрие озлобените си мисли и дава квалифакаций за пишещите тук...плюе и форумния живот...е повече от показателен....за това какво наследство ни оставят управляващите...
Няма да коментирам повече постовете...Тя достатъчно дълго се опитваше да ме вкара в конфликт.

В какъв конфликт се опитвам да те вкарам?! Моля, дай доказателства! Порови и в Личната поща, и без това го правиш!
Това, че изказвам личното си мнение и не вървя по твоята гайда е конфликт за теб ли?!
Конфликтите си ги правиш ти сама в твоята глава! Ти си манипулатор и действаш на принципа - разделяй и владей. 

Аз се гордея със себе, благодарна съм на родителите си, имам морал, ценностна с-ма, възпитание!
Не ме е страх, като теб, ако някой не ме подкрепи с мнение, не ме е страх да остана сама, защото ми харесва истината, която виждам.

Марая, не си прави труда да ми отговаряш!

ПП. Всеки трябва да знае къде заслужава да бъде, със сигурност моето място не е тук!

Успех на всички и Благодаря!

Нее...,недей в контекста.... ;D

а , ето така се прави:

Знаеш ли колко ме интересува селянията ти...не само физическа..,а и духовна.
Толкова си малка..,а лаеш като пинчер...Ние кодкудякаме...,но имаме защо...най-малкото ,което е сме носачки...сиреч опит...,деца...Ами  ти...я се виж- толкова злоба....Изумена съм....
Ко стана...МАМА СТАНА ЛИ КМЕТ ОТ ГЕРБ?

А мен пък знаеш ли колко ме интересува жалкия ти живот, на който ставам свидетел онлайн - все пак ти пускаш теми и искаш някой да ги коментира.
Не виждам да си отбелязала някъде, че искаш само позитивни мнения от родата си или от разни твои приятелчета дето се въртят като фурнаджийски лопати и никога не могат да заемат ясна позиция.
Такива като теб, които лаят на закрито, т.е. по форумите са кръгла нула в обществото, но как ще си го признаят лелките от БКП бранша. Като им грабнеш кокала и са готови със злоба да те убият.

А за майка ми, не тя, а татко стана зам. областен управител :blink:

Нямаше да ти отговоря, но видях, че си любопитна и питаш...

Романтика, била съм на 27г , тогава се карахме с моя мъж като куче и котка всяка вечер по повод Луканов, който защитавах по същия начин, както ти сега ББ, така че те разбирам, разбери го и ти- Луканов, Костов, Бойко, Станишев, Доган- все демагози. Само че ние нямаме нужда от сладкодумни и чаровни оратори, а от мъдри действащи водачи на народа. При това да не са оплетени в схемите на предишните, за които няма народ, няма партия- имат само интереси, а с тези интереси натрупаха дълг към народа, за което заслужават съд.
Заслужавал всеки опростяване на греховете- може, но на онзи свят, на този всеки си плаща грешките.

Абе, Акрукс, защо трябва да ме сравняваш със себе си?! А в някои други теми, казваше, че не ме разбираш - типично по везни...

Не вярвам да имаш като моите астрологични данни, че да сме еднакви в идеалите си -
Слънце в 1 дом, в овен - силно и Нептун на К11 в Козирог, където той е слаб.
Смята се, че квадратурата между двете планети е много по-добра от тригона, защото провокира търсене на истина. Освен това за идеалите има значение 9-ти дом - управителя му и аспектите...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Февруари 27, 2013, 03:07:52 pm »
Не чета, а го споделям от опит и практически наблюдения.

Вече отдавна нищо не чета, предпочитам практически да наблюдавам какво се случва.

Бихме могли да включим и рецепция Меркурий/Марс, тя също би могла да допринесе за гореизброените качества.  :blink:

ПП. Според повечето антични интерпретации (те нали са с по-фаталистичен характер) твърд аспект на планета с малефик по-скоро би могъл да даде негативна изява, например Меркурий с Марс и/или Сатурн, но в днешни времена може да има и своите предимства, всичко зависи от средата и насоката, попрището.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 03:15:09 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Февруари 27, 2013, 03:23:50 pm »
Абе, Акрукс, защо трябва да ме сравняваш със себе си?! А в някои други теми, казваше, че не ме разбираш - типично по везни...

Не вярвам да имаш като моите астрологични данни, че да сме еднакви в идеалите си -
Слънце в 1 дом, в овен - силно и Нептун на К11 в Козирог, където той е слаб.
Смята се, че квадратурата между двете планети е много по-добра от тригона, защото провокира търсене на истина. Освен това за идеалите има значение 9-ти дом - управителя му и аспектите...
Ха, имала съм била отговор!  ;D Типично по овенски започва с "беее" , но аз, уважаема, не съм овца, сори! Като кантар овните ги меря, а после на курбан чорба, по-младите овнета готвя на чеверме  ;D ;D
При мен У9 е на трон по знак и дом, а Нептун у7 е в точен съвпад с Марс у3, у8- имаш ли си на идея, какви са ми идеите в този случай?  ;D

:haha:
При стрелците е по-добре...все пак Юпитер е управител на стрелеца...Божеее.... :haha: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Февруари 27, 2013, 03:24:58 pm »
Я кажете /щом си говорим за политика/, ставам ли за политически водач и какъв?

Екзалтирал У9 (Слънце) в тригон със Сатурн в 9 дом, опозиция с Плутон в 11ти и малко по-широк тригонец с Нептун.

Тронова Луна - за популярност сред народа, голям тригон Марс/Луна/Уран - за умерен радикализъм, плутонова доминанта - за екстремизъм, квадрат Сатурн/Уран - за анархизъм, силен тригониращ Нептун и Марс в Риби - за нихилизъм.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #113 -: Февруари 27, 2013, 03:28:29 pm »

При мен У9 е на трон по знак и дом, а Нептун у7 е в точен съвпад с Марс у3, у8- имаш ли си на идея, какви са ми идеите в този случай?  ;D

Я кажи на една овнешка луна  ;D този Нептун У7 дали би се усещал като Нептун на К7 и при теб как се проявява. Ако имаш инфо от практиката, де.

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Февруари 27, 2013, 03:28:55 pm »
Я кажете /щом си говорим за политика/, ставам ли за политически водач и какъв?

Екзалтирал У9 (Слънце) в тригон със Сатурн в 9 дом, опозиция с Плутон в 11ти и малко по-широк тригонец с Нептун.

Тронова Луна - за популярност сред народа, голям тригон Марс/Луна/Уран - за умерен радикализъм, плутонова доминанта - за екстремизъм, квадрат Сатурн/Уран - за анархизъм, силен тригониращ Нептун и Марс в Риби - за нихилизъм.  ;D

По тригоните ще ги познаете... :haha: :rolf: :cry3:

Мерка е ретро...Много ми е смешен...и не къде и да е..,а в Бири... :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Февруари 27, 2013, 03:36:56 pm »

Код кафяво по тригони идва.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Февруари 27, 2013, 03:39:49 pm »
Лили, въпросът ти е риторичен в този случай, щом сама си направила разбор на аспектите в натала ти  :blink:

Аспекти на водача имам  :P, но липсва политическа пристрастност.

Видяла съм и двата строя с всичките им плюсове и минуси - закостенял социализъм и див капитализъм.

За разлика от по-младото поколение, при смяна на строя бяхме в достатъчно съзнателна възраст и си спомняме ясно ситуацията, за да можем да правим сравнения сега - има база за оценка. Затова не виждам смисъл да споря с поколение 90ти набори и някъде там. :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #117 -: Февруари 27, 2013, 03:42:34 pm »
Аз пък имам аспекти за сив кардинал ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Февруари 27, 2013, 03:48:25 pm »

Код кафяво по тригони идва.  ;D

Зависи :03: :rolf: :haha: :cry3: какво е кафявото...

Може да е по ТАО или кардинален Кръст....придружено с хемороиди..... :cry3: :haha: :rolf:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #119 -: Февруари 27, 2013, 03:53:30 pm »
Ма я ква интересна темичка открих

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2527.0.html