Знаеш ли колко ме интересува селянията ти...не само физическа..,а и духовна.
Толкова си малка..,а лаеш като пинчер...Ние кодкудякаме...,но имаме защо...най-малкото ,което е сме носачки...сиреч опит...,деца...Ами ти...я се виж- толкова злоба....Изумена съм....
Ко стана...МАМА СТАНА ЛИ КМЕТ ОТ ГЕРБ?
А мен пък знаеш ли колко ме интересува жалкия ти живот, на който ставам свидетел онлайн - все пак ти пускаш теми и искаш някой да ги коментира.
Не виждам да си отбелязала някъде, че искаш само позитивни мнения от родата си или от разни твои приятелчета дето се въртят като фурнаджийски лопати и никога не могат да заемат ясна позиция.
Такива като теб, които лаят на закрито, т.е. по форумите са кръгла нула в обществото, но как ще си го признаят лелките от БКП бранша. Като им грабнеш кокала и са готови със злоба да те убият.
А за майка ми, не тя, а татко стана зам. областен управител :blink:
Нямаше да ти отговоря, но видях, че си любопитна и питаш...
Романтика, била съм на 27г , тогава се карахме с моя мъж като куче и котка всяка вечер по повод Луканов, който защитавах по същия начин, както ти сега ББ, така че те разбирам, разбери го и ти- Луканов, Костов, Бойко, Станишев, Доган- все демагози. Само че ние нямаме нужда от сладкодумни и чаровни оратори, а от мъдри действащи водачи на народа. При това да не са оплетени в схемите на предишните, за които няма народ, няма партия- имат само интереси, а с тези интереси натрупаха дълг към народа, за което заслужават съд.
Заслужавал всеки опростяване на греховете- може, но на онзи свят, на този всеки си плаща грешките.
Абе, Акрукс, защо трябва да ме сравняваш със себе си?! А в някои други теми, казваше, че не ме разбираш - типично по везни...
Не вярвам да имаш като моите астрологични данни, че да сме еднакви в идеалите си -
Слънце в 1 дом, в овен - силно и Нептун на К11 в Козирог, където той е слаб.
Смята се, че квадратурата между двете планети е много по-добра от тригона, защото провокира търсене на истина. Освен това за идеалите има значение 9-ти дом - управителя му и аспектите...