Здравей Гост

Предложение за политическа кариера

• 123 Отговора
  • 17237 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Предложение за политическа кариера
« Отговор #40 -: Февруари 24, 2013, 10:38:34 am »
Да-и като кажат, че обичат кучета
А то си е цяло мъчение за животинките
Котките са друго нещо

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Февруари 24, 2013, 01:59:34 pm »

Пък аз съм силно "за" да въведат и данък фекалии.  ;D
е, то нали има
 на ВИК се плаща за чиста вода и за отходна вода, а всичко това после е обложено с данък

Ха, не знаех! Да ги таковам в тарикатите.  ;D

А що се отнася до партийни пристрастия (по горния дебат), ще се види на кой колко му е акълът по време на избори.
Да не вземат да пробутат поредния опиум на народа чрез нова коалиция - "нов бардак със стари курви"?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Февруари 24, 2013, 02:40:02 pm »
МНОГО Е СИМВОЛИЧЕН ДНЕШНИЯ ДЕН!

ВСЕЛЕНАТА ДАДЕ БЛАГОСЛОВИЯТА СИ СЯКАШ И НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ!

РАДОСТНИЯ КАМБАНЕН ЗВЪН НЕ Е СЛУЧАЕН!

Отче наш, Който си на небесата!
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
Насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,
и силата, и славата вовеки.
Амин.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Февруари 24, 2013, 03:25:42 pm »
Погледнах ти и аз картата, струваш ми се силен, волеви, независим човек, въпреки че аз самата съм новак и нямам кой знае колко много опит в тълкуването на натални карти.  :blink:

В 10-та си... ;D

Браво! Допадна ми с мислене...,позиция и ясна и конкретна отговорност към казаното.
Вероятно имаш планети в земни знаци....и водата...усещам я..
Поправи ме...,възможно е да бъркам. :blink: :rolleyes:

Да, абсолютно вярно! Нямам лични планети в земни знаци, но предполагам земният асцендент със Сатурн и Нептун върху него е достатъчен да създавам такова първо впечатление. А вода имам много, даже и двете ми светила са водни.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 24, 2013, 03:28:32 pm »
Погледнах ти и аз картата, струваш ми се силен, волеви, независим човек, въпреки че аз самата съм новак и нямам кой знае колко много опит в тълкуването на натални карти.  :blink:

В 10-та си... ;D

Браво! Допадна ми с мислене...,позиция и ясна и конкретна отговорност към казаното.

Да, абсолютно вярно! Нямам лични планети в земни знаци, но предполагам земният асцендент със Сатурн и Нептун върху него е достатъчен да създавам такова първо впечатление. А вода имам много, даже и двете ми светила са водни.  :blink:

И водата е кардинална...вероятно.
А Сатурн и Нептун на АСЦ си е благословия... :blink: В съвпад ли са? :-[ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #45 -: Февруари 24, 2013, 04:31:39 pm »
А за писането... ;D..,когато се научим да четем м/у редовете ще разберем повече...отколкото ако търсим граматическите грешки.

Да де, защото така чета обикновено, затова ти написах малко по напред нещо, но защото четеш избирателно затова ще ти го повторя.
Ти за мен си една събирачка на цитати стояща на входа на доста учения. А и окултните знания преминават през ума, а не през духа.
А колкото до граматиката - тя е въпрос на култура.

О-о, уважаема, аз не държа на отговор и препоръките ти да се науча да пиша са ми излишни- тук все пак не е литературен форум. Уважавам себе си и с изпуснатите главни букви в началото на някои изречения, а ако някой е приел това за оскърбително отношение от моя страна, моля да ме извини! Ти погледни твоето второ изречение от цитата колко е вярно и тогава давай акъл  ;D Правилно е: Начинът ни на писане, освен всичко друго, е и уважение към самите нас.
Всички фенове на Герб ли сте толкоз "умни"?!

Все пак постигнах нещо - има главни букви, запетайки и точки. Като за начало пак е нещо.

А относно Б. Б., ще ти споделя едно мнение на Стефан Гамизов, ако искаш го прочети, ако искаш недей:
"Каква е тази наслада в част от българите да се нахвърлят с най-голяма злост върху този, който е започнал да прави правилните неща. Всички знаем, че Бойко Борисов не е гений, нито изтънчен интелектуалец. И какво от това? Не заслужава ли всеки подкрепа, ако се откаже от грешният път? А не допускате ли, че този човек е точно като повечето българи-много често объркан и смазан от лъжите, манипулациите и интригите на "умниците" задръстили публичното пространство десетки години. Погледнете обичайните помияри, като Андрей Райчев как се нахвърлиха върху него. Погледнете как Симеон Дянков се опитва със зъби и нокти да е близо до нашите пари. Чухте ли Станишев как нагло обяви как "Белене" им било приоритет?
Засега единственият, който доказа, че може и да си тръгне мирно е Бойко Борисов. Глупав, мутра, бандит, вече не ме интересува това! Който ми е показал, че иска да спре АЕЦ"Белене", Марица Изток 1, Марица Изток 3, ЕРП-измамите, ДПС-свинщините, измамите на Ковачки с Дянков, изхвърли Дянков и иска да "движи" България в посока запад, да се връща веднага на работа! И ще стои там, докато се организираме за да спрем комунистическият метеж най-малко!"

Аз нямам намерения да стоя в уж астро форум, в който редовно се влиза в профилите на потребителите и се четат ЛС.

Приятно кудкудякане...

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Февруари 24, 2013, 04:38:19 pm »
А за писането... ;D..,когато се научим да четем м/у редовете ще разберем повече...отколкото ако търсим граматическите грешки.

Да де, защото така чета обикновено, затова ти написах малко по напред нещо, но защото четеш избирателно затова ще ти го повторя.
Ти за мен си една събирачка на цитати стояща на входа на доста учения. А и окултните знания преминават през ума, а не през духа.
А колкото до граматиката - тя е въпрос на култура.

О-о, уважаема, аз не държа на отговор и препоръките ти да се науча да пиша са ми излишни- тук все пак не е литературен форум. Уважавам себе си и с изпуснатите главни букви в началото на някои изречения, а ако някой е приел това за оскърбително отношение от моя страна, моля да ме извини! Ти погледни твоето второ изречение от цитата колко е вярно и тогава давай акъл  ;D Правилно е: Начинът ни на писане, освен всичко друго, е и уважение към самите нас.
Всички фенове на Герб ли сте толкоз "умни"?!

Все пак постигнах нещо - има главни букви, запетайки и точки. Като за начало пак е нещо.

А относно Б. Б., ще ти споделя едно мнение на Стефан Гамизов, ако искаш го прочети, ако искаш недей:
"Каква е тази наслада в част от българите да се нахвърлят с най-голяма злост върху този, който е започнал да прави правилните неща. Всички знаем, че Бойко Борисов не е гений, нито изтънчен интелектуалец. И какво от това? Не заслужава ли всеки подкрепа, ако се откаже от грешният път? А не допускате ли, че този човек е точно като повечето българи-много често объркан и смазан от лъжите, манипулациите и интригите на "умниците" задръстили публичното пространство десетки години. Погледнете обичайните помияри, като Андрей Райчев как се нахвърлиха върху него. Погледнете как Симеон Дянков се опитва със зъби и нокти да е близо до нашите пари. Чухте ли Станишев как нагло обяви как "Белене" им било приоритет?
Засега единственият, който доказа, че може и да си тръгне мирно е Бойко Борисов. Глупав, мутра, бандит, вече не ме интересува това! Който ми е показал, че иска да спре АЕЦ"Белене", Марица Изток 1, Марица Изток 3, ЕРП-измамите, ДПС-свинщините, измамите на Ковачки с Дянков, изхвърли Дянков и иска да "движи" България в посока запад, да се връща веднага на работа! И ще стои там, докато се организираме за да спрем комунистическият метеж най-малко!"

Аз нямам намерения да стоя в уж астро форум, в който редовно се влиза в профилите на потребителите и се четат ЛС.

Приятно кудкудякане...

Знаеш ли колко ме интересува селянията ти...не само физическа..,а и духовна. ;D
Толкова си малка..,а лаеш като пинчер...Ние кодкудякаме...,но имаме защо...най-малкото ,което е сме носачки...сиреч опит...,деца...Ами  ти...я се виж- толкова злоба....Изумена съм....
Ко стана...МАМА СТАНА ЛИ КМЕТ ОТ ГЕРБ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Февруари 24, 2013, 04:54:02 pm »
По повод данък куче искам да се обоснова. Живея и в къща и имам малки кучета в двора, не разбирам защо трябва да плащам за чипове и данъци при положение, че те никога не излизат навън. Води се такава масова политика за осиновяване на животни, а те карат да плащаш (и то не както е било по време на комунизма символични цени, ако се заинтересувате, ще разберете за какво става въпрос). Сега, ако и на котките ми въведат данък, вече не знам. Говоря за себе си, не за уличните кучета, с чийто проблем ГЕРБ НЕ СЕ СПРАВИХА!!!
Искрено съжалявам, че правителството на Борисов, като гъзолизци на ЕС, разделиха народа на две - пушачи и непушачи, природозащитници и гонители, смели и будни умове и страхливци, свръхбогати и крайно бедни. Разделяй и владей. Да, ама не. Бяхте дотук!  :33:

http://www.youtube.com/watch?v=-MRti4r_Og0

Ама ...колко време му мълчах на това герберче.. Романтика.....как го подминавах.... ;D а то кат куче на Герб

СЕГА ОЧАКВАМ ПОРЕДНОТО КУЛТОВО САМОУБИЙСТВО... :rolf: ЗАРАДИ МЕН...,ЗА ДА ВЪЗКРЪСНЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ЯХНАЛИ ВЛАСТТА...

ПАДАМ....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2013, 05:36:54 pm »
Не забравяйте, че до края на 2014 всяко семейство ще  трябва да се изръси и за технически паспорт на жилището. Една глупост, въведена от СерГей и утвърдена от Тиквата. Направо не ми се мисли откъде ще ги вземем тези пари...

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Февруари 24, 2013, 05:50:28 pm »
Не забравяйте, че до края на 2014 всяко семейство ще  трябва да се изръси и за технически паспорт на жилището. Една глупост, въведена от СерГей и утвърдена от Тиквата. Направо не ми се мисли откъде ще ги вземем тези пари...

Знаеш ли..за каква цифра става дума? ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Февруари 24, 2013, 05:51:38 pm »
Поне за 1000 лева...  така обясняваха преди година по новините.  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Февруари 24, 2013, 05:54:57 pm »
Поне за 1000 лева...  така обясняваха преди година по новините.  :-X

Около... :blink: И направи сметка...за какво узаконено рекетче иде реч!

Може да се сложи праг...години...или периоди...

Неее! НЕ! Като вица...Елате зимата...можете да купите България без народа и.....

« Отговор #52 -: Февруари 24, 2013, 06:01:00 pm »

В 10-та си... ;D

И водата е кардинална...вероятно.
А Сатурн и Нептун на АСЦ си е благословия... :blink: В съвпад ли са? :-[ :rolleyes:

Слънцето ми е в Рак, да.  :blink: Сатурн и Нептун са на по-малко от градус разстояние един от друг. Та .. така ... всяко нещо според мен е и проклятие, и благословия. Това, което мога да кажа със сигурност е, че има смисъл да е там и е доста силно разположение, което усещам.

Иначе доста странно мнение за ББ е копирала Романтика.  :blink: Предвид факта, че той беше този, който продаде последните 36 държавни процента на ЕРП-тата. Следователно има два сценария: Продал ги е без да са му известни договорите, които са сключени и после прехвърля отговорността на предишното управление, включително и своята вина ...това би било престъпна некомпетентност. Или другото, още по-вероятното - той много добре знае за договорите и колко са неизгодни за България, но въпреки всичко е подписал за своя собствен, личен интерес. Това е така добре познатият ни корпумпиран сценарий.  :blink: Така че той изобщо не се е променил. Изваждам от обсега на коментара си колко срамно е пред международната общност едно от основните лица, които ни представят, да е толкова необразован, елементарен ... и факта, че се знае, че е бил мафиот. Това е представителната извадка на българският народ, нещо повече - това би трябвало да е най-доброто, което може да предложи българската нация. Е, питам се, това ли е наистина върха, който можем да достигнем?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Февруари 24, 2013, 06:44:17 pm »
Да, говори се за масова паспортизация, но срокът ще се определя според клас жилище и района. За панелки в непрестижни райони сигурно ще бъде удължен. Предполага се, че без строителен паспорт няма да може да се продаде дадено жилище. Аз не съм на зор да продавам, имам по-належащи проблеми в жилището, не ми е нужно да му вадя строителен паспорт. Нито съм го санирала, нито са правени ремонти, нито съм го разширявала незаконно със завземане на общи етажни площи, за разлика от повечето съседи в блока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Февруари 24, 2013, 09:28:01 pm »
Тука гледам-опитните и умели жени сдъвкали малкото пинчерче романтика
Интересна работа-не можеше ли с повече въображение поне, ами с добре отработената тактика-като няма принципна защита по темата-фффърляш една лична нападка и готово

Каките-по-отговорно към децата

П.п. Не разбрах за паспортите 2014, най-вероятно ще е поредното нещо, за което плащаш, без да получаваш нищо насреща
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 10:14:33 am от Papy »

« Отговор #55 -: Февруари 26, 2013, 05:02:32 pm »
Знаеш ли колко ме интересува селянията ти...не само физическа..,а и духовна.
Толкова си малка..,а лаеш като пинчер...Ние кодкудякаме...,но имаме защо...най-малкото ,което е сме носачки...сиреч опит...,деца...Ами  ти...я се виж- толкова злоба....Изумена съм....

А мен пък знаеш ли колко ме интересува жалкия ти живот, на който ставам свидетел онлайн - все пак ти пускаш теми и искаш някой да ги коментира.
Не виждам да си отбелязала някъде, че искаш само позитивни мнения от родата си или от разни твои приятелчета дето се въртят като фурнаджийски лопати и никога не могат да заемат ясна позиция.
Такива като теб, които лаят на закрито, т.е. по форумите са кръгла нула в обществото, но как ще си го признаят лелките от БКП бранша. Като им грабнеш кокала и са готови със злоба да те убият.

А за майка ми, не тя, а татко стана зам. областен управител :blink:

Нямаше да ти отговоря, но видях, че си любопитна и питаш...

Романтика, била съм на 27г , тогава се карахме с моя мъж като куче и котка всяка вечер по повод Луканов, който защитавах по същия начин, както ти сега ББ, така че те разбирам, разбери го и ти- Луканов, Костов, Бойко, Станишев, Доган- все демагози. Само че ние нямаме нужда от сладкодумни и чаровни оратори, а от мъдри действащи водачи на народа. При това да не са оплетени в схемите на предишните, за които няма народ, няма партия- имат само интереси, а с тези интереси натрупаха дълг към народа, за което заслужават съд.
Заслужавал всеки опростяване на греховете- може, но на онзи свят, на този всеки си плаща грешките.

Абе, Акрукс, защо трябва да ме сравняваш със себе си?! А в някои други теми, казваше, че не ме разбираш - типично по везни...

Не вярвам да имаш като моите астрологични данни, че да сме еднакви в идеалите си -
Слънце в 1 дом, в овен - силно и Нептун на К11 в Козирог, където той е слаб.
Смята се, че квадратурата между двете планети е много по-добра от тригона, защото провокира търсене на истина. Освен това за идеалите има значение 9-ти дом - управителя му и аспектите...

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Февруари 26, 2013, 05:56:43 pm »
Знаеш ли колко ме интересува селянията ти...не само физическа..,а и духовна.

А мен пък знаеш ли колко ме интересува жалкия ти живот, на който ставам свидетел онлайн - все пак ти пускаш теми и искаш някой да ги коментира.
Не виждам да си отбелязала някъде, че искаш само позитивни мнения от родата си или от разни твои приятелчета дето се въртят като фурнаджийски лопати и никога не могат да заемат ясна позиция.
Такива като теб, които лаят на закрито, т.е. по форумите са кръгла нула в обществото, но как ще си го признаят лелките от БКП бранша. Като им грабнеш кокала и са готови със злоба да те убият.

А за майка ми, не тя, а татко стана зам. областен управител :blink:

Нямаше да ти отговоря, но видях, че си любопитна и питаш...

Романтика, била съм на 27г , тогава се карахме с моя мъж като куче и котка всяка вечер по повод Луканов, който защитавах по същия начин, както ти сега ББ, така че те разбирам, разбери го и ти- Луканов, Костов, Бойко, Станишев, Доган- все демагози. Само че ние нямаме нужда от сладкодумни и чаровни оратори, а от мъдри действащи водачи на народа. При това да не са оплетени в схемите на предишните, за които няма народ, няма партия- имат само интереси, а с тези интереси натрупаха дълг към народа, за което заслужават съд.
Заслужавал всеки опростяване на греховете- може, но на онзи свят, на този всеки си плаща грешките.

Абе, Акрукс, защо трябва да ме сравняваш със себе си?! А в някои други теми, казваше, че не ме разбираш - типично по везни...

Не вярвам да имаш като моите астрологични данни, че да сме еднакви в идеалите си -
Слънце в 1 дом, в овен - силно и Нептун на К11 в Козирог, където той е слаб.
Смята се, че квадратурата между двете планети е много по-добра от тригона, защото провокира търсене на истина. Освен това за идеалите има значение 9-ти дом - управителя му и аспектите...

Нищо ново под слънцето.... :rolf:
Когато фактите говорят форума мълчи! ;D
Продължавай да лаеш...,само това остана.... ;D
Мен...ме остави. Аз съм раждала...работила...живяла... ;D
« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 09:02:51 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Февруари 26, 2013, 09:13:07 pm »
Никога не бих обидила зодия везни, защото се възхищавам на баланса и чувството им за такт, това което ние овните не притежаваме.

А, недей така, срещат се и доста тактични и деликатни Овни  :P, дори плахи.
Виж, балансът наистина ни убягва - ако има плутонова доминанта, има и залитане в крайности, но не всички Овни са като слон в стъкларски магазин и респ. не всички Везни са кокони. Познавам такива Везни - валяци и багери, ум да ви зайде, чене да ви падне!  ;D

Вероятно при теб знакът на Десцендента показва качествата и характеристиките, които най-силно цениш и забелязваш у отсрещния.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Февруари 26, 2013, 09:30:03 pm »
Браво, Марая, пак напипа слабото място, не мама, ама тате... ;D
Романтика, аз също съм овен, имам и слънце и луна, и меркурий в 1 дом и нептун на МЦ и съм на 28 години и кво? Никога не бих обидила зодия везни, защото се възхищавам на баланса и чувството им за такт, това което ние овните не притежаваме. Съжалявам за баща ти, че вече няма да може да си покрадва от държавата, много е сладко, нали? Но възгордяването е най-големият грях. Не гордостта, аз съм съм горда, разбери ме правилно - възгордяването! Лесно се пада от високо.

Факта..,че някой е излязъл извън нерви...и че не може да скрие озлобените си мисли и дава квалифакаций за пишещите тук...плюе и форумния живот...е повече от показателен....за това какво наследство ни оставят управляващите...
Няма да коментирам повече постовете...Тя достатъчно дълго се опитваше да ме вкара в конфликт.
Няма и да сляза на нивото да лая...Защото умея да пея..Нали Лили? ;)
Оставам на форума да прецени ...как се брани властта и защо е болна от корупция! Както и ...да разбере...защо да бъдеш коректен..,БЛАГОДАРЕН и отговорен към думите си е онова...от което всеки трябва да тръгне...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Февруари 26, 2013, 09:35:17 pm »
На мен пък по едно време ми стана жал за Бойко  :73: - тука така го поплюваме, а човечецът от стрес вдигнал високо кръно и бил в прединфарктно състояние.

Голяма съм глупачка, знам.  ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cjOsrx4vKVI[/youtube]

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.