Здравей Гост

Пак Юпитер

• 222 Отговора
  • 33454 Прегледи
*

Никол

Пак Юпитер
« Отговор #40 -: Май 30, 2006, 01:43:05 pm »
Хей приятелчета!
Какво ли ще ми се случи догодина когато Юпитер транзитира Луната ми в  Пети дом?
Навярно бебе?!?!?!?! :o
Или голяяяямата любов?
Дайте съвет.
Благодаря ви. :(  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #41 -: Май 30, 2006, 04:26:32 pm »
Цитат
Мдам, преди години отнякъде си намерих интернет дружка един мъж, 2 години лаф мохабет с него, бяхме направо като дупе и гащи. Грък. Като ходих в Солун, не му се обадих, просто не изпитах нужда. После май той идва тук и не се обади, нещо такова беше.
После се затрихме, а преди 2-3 седмици случайно пак попаднахме един на друг в нета. И все едно сме се видяли вчера.
Наистина изпитвам едно хубаво здраво приятелство необяснимо към него...и нищо повече.
Та като му погледнах преди 3 седмици синастрията, това ми направи впечатление-моя Венера опозиция негова луна и негова Венера с моя луна.
Даже мислех да пиша да питам какво значи, ма междувременно той пак изчезна, след като ме попита защо съм се зарадвала на нашата среща отново-защото имам нещо към него, или защото съм срещнала стар приятел.
И отговора го знаете. :-)

Ма все пак да си питам, кой ще метне едно очо на тая карта, щото се присетих за него покрай тая опозиция венера-луна, та му писах мейл и той цъфна та се появи отново. Ама верно се чувствам много спокойно и близка с него, някак нещата вървят като по мед, били сме се познавали 7 години, ме подсети тая вечер.
моя
24.12.1960 в 4,45 сутринта

Негова
27.10.1956, около 5-6 сабахлем
Солун
и защо не изчака още някой ден да се разпадне квадратурата между Марс и Венера на небето :D
Има си провокация за подновяване на разни връзки, но щяха да са по-лесни нещата за в бъдеще при хармоничен аспект между планетите на любовта :)  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #42 -: Май 30, 2006, 04:29:59 pm »
Цитат
Здравейте,
Имате ли представа как влияе транзита на Сатурн върху асцендента и наталното ми Слънце.На всичкото отгоре транзитиращия Сатурн ми е в квадратура с наталния?!

Наталните ми планетки:
асц. 2 градуса Лъв /1 дом/
Слънце - 3 градуса Лъв /1 дом/
Сатурн - 8 градуса телец /10 дом/
Та ти вече си придобила представа :)

Може да изглеждаш по-различно за познатите и може не само да изглеждаш :)
Как се чувстваш? :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Пак Юпитер
« Отговор #43 -: Май 30, 2006, 05:41:34 pm »
Цитат
и защо не изчака още някой ден да се разпадне квадратурата между Марс и Венера на небето :D
Има си провокация за подновяване на разни връзки, но щяха да са по-лесни нещата за в бъдеще при хармоничен аспект между планетите на любовта :)

Ма тя не се ли е разпаднала вече, сега позяпах, на 23 май май и е бил пика, кво толкоз?
Какво значи квадратура между Марс и Венера? :-(

Ама-....хмммммм.... :unsure: кажи каква е тая провокация и докога ще продължава, може пък и някоя и друга друга стара връзка таковато... :lol:
« Последна редакция: Май 30, 2006, 06:09:24 pm от kaily »

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #44 -: Май 30, 2006, 06:09:04 pm »
Цитат
Цитат
Каква е тая провокация, кажи, кажи, кажи?  :wub:
И квадратури между Марс и Венера не видях ни на небето, ни по земята, ни по суша, ни по вода?  :blink:

Аз нищо не казвам за в бъдеще, всъщност както си приказвам с него, установявам, че си го чувствам някак много свойски и много леко ни върви разговора.

Ми нали тук сме като опитни свинчета, ние си казваме кому какво се е случило, чат пат ревем скришно на рамото ти, пък ти си водиш записки връз наште мъки и радости.  :P

Ама-....хмммммм.... :unsure: кажи каква е тая провокация и докога ще продължава, може пък и някоя и друга друга стара връзка таковато... :lol:
от 85 до 95 градуса ъглово разстояние между две досатурнови планети със сигурност го брой за квадратура :)

Квадратурата има за ключов принцип нов подход, нов начин за действие. Понеже предстои само след дни разпад на квадратурата, то може вече и да си прозряла новия начин и да си го предприела :)  Ти ще кажеш :)  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #45 -: Май 30, 2006, 06:17:57 pm »
Цитат
от 85 до 95 градуса ъглово разстояние между две досатурнови планети със сигурност го брой за квадратура :)

Квадратурата има за ключов принцип нов подход, нов начин за действие. Понеже предстои само след дни разпад на квадратурата, то може вече и да си прозряла новия начин и да си го предприела :)  Ти ще кажеш :)
Оооо, прозрях го аз.  :P
Даже си смених писанията в предишния постинг, позяпвайки из картата, ма ти по-бързо и по-ловко от мен ме излови преди промяната.
Ей, това астролозите опасно племе, докато човек се осефери и вече го изловили в крачка.  :D

А в интерес на правдата ми се мота нещо из главата от известно време относно тия подходи.
По-точно май не се мота из главата, ми го усещам с тялото си някак....бе има ли такъв феномен-точно тия дни реализирах, че към жените се отнасям по един начин, към мъжете по друг.
С жените ми е спокойно и тия дни си мислех, че едно съжителство с жена (без сексуални и прочие връзки де) ми е по-скоро приятно, навремето като студентка по квартири вечно живеех с много мацки и определено беше приятно съжителството.
Докато с мъж все ми е напрегнато и стряскащо.
И си задавах въпроса що е така, после стигнах до извода, че ще взема да си хвана някоя мацка да живея с нея (без секс), щото нали съжителството не включва задължително сексуална двойка.
Сигурно има връзка с тая квадратура...

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #46 -: Май 30, 2006, 06:24:25 pm »
Аааааа, чалдисах се!
Ми щото с тоя грък се чувствам така леко и спокойно, все едно съм с приятелка!

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #47 -: Май 30, 2006, 07:14:43 pm »
искаш другарче в къщи ли?
За какво всъщност ти е?
/смятай, че много помня :D  - спомням си твои писма от преди години, които може да си писала и под влияние на моментни емоции, но си е важно да се усещаш наясно с желанията си и с намерението си :) /

Как Висшата сила да ти отговори, ако изпращаш противоречиви сигнали из общото информационно поле :)  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #48 -: Май 30, 2006, 10:55:17 pm »
Ако искаш целата правда, ще ти кажа, че си мисля, че съм снабдена със страхотна възнамеряваща сила, затова пък непрекъснато ми е размътен мозъка, та за нищо не мога да се захвана трайно.
Все едно си се сдобил със сабя, ама пък отгоре са и турили калъф да не претрепеш некой и само мааш всуе.

А и преди години си е било преди години, човек се променя, отделно на въпрос, че ако успея да довлека сутрешното желание до вечерта, нощес се сбъдва.

А пък съвсем отделно на въпрос, че в различни периоди човек иска различни неща, сигурно щото така разширява описа си.
Имаше една приказка за Лека нощ, деца. Как мечето се родило, пък единият ден майка му го държала при себе си и така то разбрало какво е ласка, на другия ден го оставила само и така то разбрало какво е самота, на третия ден...

Сега искам близост...може да се каже другарче - за сефте в живота си. Е, ако има любов ще е най-добре, но определено акцентът ми е върху близостта.
Това е странна дума, наскоро открих съществуването и смисъла и.
Нали си чела, че някакво племе някъде си не виждало оранжевия цвят, защото нямало в речника си думата оранжево. Друго пък не виждало прелитащите ниско самолети, защото нямало думата самолет. Може ние да не виждаме духовете, щото нямаме точните им наименования.
Та така и аз с близостта.

*

Astroholic

Пак Юпитер
« Отговор #49 -: Май 31, 2006, 01:01:22 pm »
Cool...Да кажем, че намериш това, което искаш сега - "близост".
Обаче утре, когато поискаш нещо друго - примерно "самота", а твоето другарче продължава да е на етапа "ласка" ?
Какво ще направиш тогава ?
Каквото и да направиш, ще се почувстваш зле.
Изводът ?
Мъдрият и отговорен - към себе си и към другите - човек, избира самотата...

*

Astrohilic

Пак Юпитер
« Отговор #50 -: Май 31, 2006, 01:05:39 pm »
А що се отнася до духовете - ами те си май си имат имена и ако човек ги призове, нищо чудно и да ги види...
Въпросът е: искаме ли го и най-вече за какъв дявол ни трябва това...

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #51 -: Май 31, 2006, 01:49:47 pm »
Цитат
Да кажем, че намериш това, което искаш сега - "близост".
Обаче утре, когато поискаш нещо друго - примерно "самота", а твоето другарче продължава да е на етапа "ласка" ?
Може би изводът е да внимаваме с исканията и намеренията, ъ?  :huh:  :unsure: за да не се подлагаме впоследствие на безумни мозъчни атаки и главоблъсканици от сорта на "бе това ли съм искал/а, туй ли е то?"  B)  :lol:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #52 -: Май 31, 2006, 01:52:19 pm »
Цитат

Мъдрият и отговорен - към себе си и към другите - човек, избира самотата...
не си ли малко крайна :D
Ами ако избираме самотата само от страх и даже не си го признаваме, и никога не посмеем да рискуваме, знаеш ли колко хубави неща можем да пропуснем :D
Дали пък не си струва риска, с ясното съзнание, че можем да усетим болка или да нараним друг? :)  

*

Astroholic

Пак Юпитер
« Отговор #53 -: Май 31, 2006, 02:37:25 pm »
"Дали пък не си струва риска, с ясното съзнание, че можем да усетим болка или да нараним друг?"
Ако ставаше въпрос само за съзнанието, че можем да усетим болка - ОК,
човек си носи риска. Обаче когато се касае за нараняването на другия...Нещо напоследък съм станал много жалостив...А не бях такъв човек...да му се не види дано :angry:

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #54 -: Май 31, 2006, 02:52:18 pm »
Цитат
"Дали пък не си струва риска, с ясното съзнание, че можем да усетим болка или да нараним друг?"
Ако ставаше въпрос само за съзнанието, че можем да усетим болка - ОК,
човек си носи риска. Обаче когато се касае за нараняването на другия...Нещо напоследък съм станал много жалостив...А не бях такъв човек...да му се не види дано :angry:
ами на война, като на война :D
Любовта май не изключва военните действия :D
/оставяме настрани висшите проявления на планетите, понеже надали сме много близко до тях :D /

*

Astroholic

Пак Юпитер
« Отговор #55 -: Май 31, 2006, 05:05:12 pm »
"A l'amour comme a la guerre", казваш  :o
Което обаче не е тъждествено на "a la guerre comme a l'amour", нали ?  :rolleyes:

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #56 -: Май 31, 2006, 05:24:42 pm »
Цитат
"A l'amour comme a la guerre", казваш  :o
Което обаче не е тъждествено на "a la guerre comme a l'amour", нали ?  :rolleyes:
не мога да си го преведа :)  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #57 -: Май 31, 2006, 06:15:28 pm »
Цитат
"A l'amour comme a la guerre", казваш  :o
Което обаче не е тъждествено на "a la guerre comme a l'amour", нали ?  :rolleyes:
На испански ли е или на френски?  :rolleyes:

"Любовта идва/става/превръща се в..." - 'comme' ??? И аз не мога да си го преведа, тук сме англо-немско-рускоговорящи  ;)  B)

Или може би "Любовта е война" и vice versa?

:)
« Последна редакция: Май 31, 2006, 06:23:04 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Пак Юпитер
« Отговор #58 -: Май 31, 2006, 07:23:47 pm »
A la guerre comme a la guerre - на война като на война -
останалите вариации са ясни, нали ?  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #59 -: Май 31, 2006, 07:37:59 pm »
Така си и помислих... или поне нещо в този дух де   ;)  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.