Това с нищо не променя това, което съм написала. На всички може да ни е забавно и да си приказваме отстрани без да сме се ангажирали по въпроса. Аз не претендирам за нищо. Само съм на мнение, че човек ако иска да уважат и собствения му труд, респективно би трябвало така да се отнася и към чуждия (независимо дали става въпрос за Астролога на Републиката или този от село Звездево) и поне да е взел участие по въпроса, да е отделил въпросното време и труд. Зад изброените варианти между другото стоят и тези на Алдебаран и Леон. :blink:
От дотук изброените версии само две претендират да са проверени по някакъв начин - версията, която имаме от Леон /АС в началото на Везни/, и версията на Марая - ако не друго, то поне е отделила време за астрологичен анализ на версията, която защитава, макар и субективно.

Всички останали са приказки под сурдинка - някой бил казал нещо, друг препредал, трети го чул по ТВ 7 да го казва врачката от село Звездево... Взема се готова версия /продукт/ и оттам нататък се "надгражда" - много популярна напоследък думичка.

Именно защото съм малко повече запозната, отколкото имам намерение да демонстрирам, ще се въздържа да отговоря на коментара ти относно уважението към чуждия труд и гореспоменатите имена.

А статията на Алдебаран, между другото, не съм чела. Там каква версия се защитава, за кой изгряващ знак? За да си напише и публикува материала, със сигурност и той е направил предварително изследване.
Значи дотук вече имаме три версии, които претендират да са проверени астрологично.