Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 77005 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #80 -: Март 04, 2013, 05:41:16 pm »

Остават още седем знака, може да пробваме и с тях.  :blink:

Пробвай тогава. :blink: Иначе всеки един астролог може с помощта на астрологията, да се опита да го направи, ако проявява такова желание. За това се отделя съответното време и труд. Погледнато отстрани на приказки винаги може да бъде забавно.

Що се отнася до хипотетичния час на раждане на български политик, съм склонна да се доверя на хора, които имат реална практика и са допуснати за консултанти в тия среди, а не на гастролиращи версии по форумите... :))

Иначе версии бол... И всеки защитава своята... кауза и вади от ръкава знайни и незнайни аргументи. :)

Това с нищо не променя това, което съм написала. На всички може да ни е забавно и да си приказваме отстрани без да сме се ангажирали по въпроса. Аз не претендирам за нищо. Само съм на мнение, че човек ако иска да уважат и собствения му труд, респективно би трябвало така да се отнася и към чуждия (независимо дали става въпрос за Астролога на Републиката или този от село Звездево) и поне да е взел участие по въпроса, да е отделил въпросното време и труд. Зад изброените варианти между другото стоят и тези на Алдебаран и Леон.  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #81 -: Март 04, 2013, 05:46:52 pm »
хубаво де, от данни на хората около него не може ли да се направи ретификация? Не намирам обаче данни нито на първата му жена, нито за дъщерята нито за родителите му. Те живи ли са? Смърт на родител няма начин да не е видима в картата?
Цветанов е слънчев овен - такава комбина като тях би трябвало да си активира специфични домове, нали?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Март 04, 2013, 06:01:07 pm »
Oт всичко...написано до тук... :blink:, разбирам, че някой се опитва да омаловажи труда ми...и едва ли не да каже как изобщо съм посмяла да го коментирам... ;D

Прекалено ясно и точно както винаги имам и смелостта и силата и енергията да публикувам предсказанията си и да чакам.
Ничия оценка не е важна за мен..изключая тази на времето... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Март 04, 2013, 06:35:30 pm »

Това с нищо не променя това, което съм написала. На всички може да ни е забавно и да си приказваме отстрани без да сме се ангажирали по въпроса. Аз не претендирам за нищо. Само съм на мнение, че човек ако иска да уважат и собствения му труд, респективно би трябвало така да се отнася и към чуждия (независимо дали става въпрос за Астролога на Републиката или този от село Звездево) и поне да е взел участие по въпроса, да е отделил въпросното време и труд. Зад изброените варианти между другото стоят и тези на Алдебаран и Леон.  :blink:

От дотук изброените версии само две претендират да са проверени по някакъв начин - версията, която имаме от Леон /АС в началото на Везни/, и версията на Марая - ако не друго, то поне е отделила време за астрологичен анализ на версията, която защитава, макар и субективно. :)

Всички останали са приказки под сурдинка - някой бил казал нещо, друг препредал, трети го чул по ТВ 7 да го казва врачката от село Звездево... Взема се готова версия /продукт/ и оттам нататък се "надгражда" - много популярна напоследък думичка. :)

Именно защото съм малко повече запозната, отколкото имам намерение да демонстрирам, ще се въздържа да отговоря на коментара ти относно уважението към чуждия труд и гореспоменатите имена. :)

А статията на Алдебаран, между другото, не съм чела. Там каква версия се защитава, за кой изгряващ знак? За да си напише и публикува материала, със сигурност и той е направил предварително изследване.

Значи дотук вече имаме три версии, които претендират да са проверени астрологично. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #84 -: Март 04, 2013, 06:56:06 pm »
Добре де, тогава защо първоначално директно и под общия знаменател без да знаеш кое откъде е, ги хвърли в киреча всички предположения ? И след това изтъкваш като причина за това, че мнения по въпроса от гастролиращи по форумите не ги вземаш на сериозно и то при положение, че Марая е от тези.  ;D

Нали в това е въпроса и чрез практиката се учим. Всички, които в днешно време са утвърдени дали защото са медийно популярни или имат астрологични школи, някога са били гастрольори по форумите. А това че някой има практика, доколко го прави утвърден и доколко компетентността на някого е в зависимост от етикета, който сам си е поставил ? Ми то при желание всеки прочел две три книжки може да си направи астрологична практика, колко му е ?  ;D

Леон и Алдебаран по непреки мои впечатления наистина са от добрите астролози. А иначе за версията и на двамата по въпроса, писа Дияна в другия форум. Не вярвам да си е изсмукала от пръстите тази информация. За версията на Леон беше написала, че е за изгряващи Везни, а на Алдебаран за Скорпион.
Моята версия е за изгряващ Лъв  и е недостатъчно проверена. Затова и написах, че не претендирам, че е валидната.

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Март 04, 2013, 07:06:00 pm »
Защо трябва да повтарям  :blink:
Който иска да си доказва теорията-да я докаже с факти от миналото и съотв транзити, прогресии, етц
Направил е частна фирма, сменял е местоработи, има обрати в кариерата

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Март 04, 2013, 07:06:37 pm »
Добре де, тогава защо първоначално директно и под общия знаменател без да знаеш кое откъде е, ги хвърли в киреча всички предположения ?

Къде конкретно според теб е поставянето под "общ знаменател"?
Това, че съм изброила с колко варианта дотук разполагаме и че съм предложила да пробваме останалите седем?  ;D

Цитат
И след това изтъкваш като причина за това, че мнения по въпроса от гастролиращи по форумите не ги вземаш на сериозно и то при положение, че Марая е от тези.  ;D

При условие, че личните ни версии по-скоро се базират на догадки и ги споделяме в този или онзи форум, всички могат да бъдат наречени гастролиращи. В преобладаващата си част тези версии са преповтаряне на вече готови, чути и прочетени някъде коментари, от друг източник. Не е ли така?

Всички изброени версии сте ги взели от някой/някъде и сега подлагате на коментар, някои по начало знаех от кого са. Но трябва ли да бия тъпан? Случайно ли според теб казах, че за по-достоверни приемам версиите на астролози, които са допуснати за консултанти в политическия "елит", а те наистина се броят на пръсти.

А версията за изгряващ Лъв се спомена и тук наскоро, но вече не помня кой е първоизточникът.  :blink:

« Последна редакция: Март 04, 2013, 07:27:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Март 04, 2013, 07:07:54 pm »
Добре де, тогава защо първоначално директно и под общия знаменател без да знаеш кое откъде е, ги хвърли в киреча всички предположения ? И след това изтъкваш като причина за това, че мнения по въпроса от гастролиращи по форумите не ги вземаш на сериозно и то при положение, че Марая е от тези.  ;D

Нали в това е въпроса и чрез практиката се учим. Всички, които в днешно време са утвърдени дали защото са медийно популярни или имат астрологични школи, някога са били гастрольори по форумите. А това че някой има практика, доколко го прави утвърден и доколко компетентността на някого е в зависимост от етикета, който сам си е поставил ? Ми то при желание всеки прочел две три книжки може да си направи астрологична практика, колко му е ?  ;D

Леон и Алдебаран по непреки мои впечатления наистина са от добрите астролози. А иначе за версията и на двамата по въпроса, писа Дияна в другия форум. Не вярвам да си е изсмукала от пръстите тази информация. За версията на Леон беше написала, че е за изгряващи Везни, а на Алдебаран за Скорпион.
Моята версия е за изгряващ Лъв  и е недостатъчно проверена. Затова и написах, че не претендирам, че е валидната.

Асол...,защо си мислиш..,че някой чете другия форум? :rolleyes: Може би съдиш от собственото си присъствие и пристрастеност към другия форум... :blink:

На мен например ми е абсолютно безинтересен...Както и на хора, които участват тук и в моя форум....

По отношение на версиите за АСЦ. ще ти кажа...,че в този форум мен ме познават много хора в реалния свят. Някой от тях по стечение на обстоятелствата са ставали свидетели на срещите ми с водещи политически личности....И не къде и да е..,а някой от тях на маса....
Други пък са свидетели на поднесени сто рози на рожденния ми ден...от :blink: известен политик...
Тази среда..,както и конфеденциална информация не ми липсва...Така, че като тръгна да правя хороскопи...много държа на онова , което казвам....и никога АМА НИКОГА НЕ СИ ТРИЯ ПОСТОВЕТЕ ОСТАВЯЙКИ ЧЕРНИ ТОЧКИ. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Март 04, 2013, 07:11:37 pm »
Що бе? От време на време влизам, за сеир. :))

Тук-там все още има и стойностни неща, благодарение на ентусиасти като Дияна, евала й прави.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Март 04, 2013, 07:14:06 pm »
Що бе? От време на време влизам, за сеир. :))

Тук-там все още има и стойностни неща, благодарение на ентусиасти като Дияна, евала й прави.

Предпочитам да се забавлявам по друг начин... :blink: Не ми харесват сеирите.... :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Март 04, 2013, 07:24:56 pm »
А иначе за версията и на двамата по въпроса, писа Дияна в другия форум. Не вярвам да си е изсмукала от пръстите тази информация. За версията на Леон беше написала, че е за изгряващи Везни, а на Алдебаран за Скорпион.

Версията за АС в началото на Везни е взета от форума в алл.бг, там беше публикувана за пръв път от Леон, още преди няколко години, за нея знам отдавна. Оттам нататък се пренася от форум на форум. Доколкото се сещам, и в Astroseer беше предмет на обсъждане сравнително наскоро, миналата година.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #91 -: Март 04, 2013, 07:36:13 pm »
Добре де, тогава защо първоначално директно и под общия знаменател без да знаеш кое откъде е, ги хвърли в киреча всички предположения ?

Къде конкретно според теб е поставянето под "общ знаменател"?
Това, че съм изброила с колко варианта дотук разполагаме и че съм предложила да пробваме останалите седем?  ;D

Цитат
И след това изтъкваш като причина за това, че мнения по въпроса от гастролиращи по форумите не ги вземаш на сериозно и то при положение, че Марая е от тези.  ;D

При условие, че личните ни версии по-скоро се базират на догадки и ги споделяме в този или онзи форум, всички могат да бъдат наречени гастролиращи. В преобладаващата си част тези версии са преповтаряне на вече готови, чути и прочетени някъде коментари, от друг източник. Не е ли така?

Всички изброени версии сте ги взели от някой/някъде и сега подлагате на коментар, някои по начало знаех от кого са. Но трябва ли да бия тъпан? Случайно ли според теб казах, че за по-достоверни приемам версиите на астролози, които са допуснати за консултанти в политическия "елит", а те наистина се броят на пръсти.

А версията за изгряващ Лъв се спомена и тук наскоро, но вече не помня кой е първоизточникът.  :blink:

Единственото, което видях e забавление върху изборените варианти между които и тези на Леон и Алдебаран. Откъде мога да съм наясно ти какво знаеш за нечии версии ?  ;)

Моята версия се базира на конкретни анализирани факти, а не на това дочух от тук, това оттам и го метнах във форума т.е. седнах и си направих донякъде труда. С уточнението, че не претендира за пълна изчерпателност на извадката.  Защо смяташ, че и някой друг не е направил същото и не е от тези, които пренасят информация дочута от някъде ?
Не съм се интересувала преди от хороскопа на ББ, нито съм чела нещо преди по въпроса с изключение на статията в блога на Скарлет.

Асол...,защо си мислиш..,че някой чете другия форум? :rolleyes: Може би съдиш от собственото си присъствие и пристрастеност към другия форум... :blink:

На мен например ми е абсолютно безинтересен...Както и на хора, които участват тук и в моя форум....

По отношение на версиите за АСЦ. ще ти кажа...,че в този форум мен ме познават много хора в реалния свят. Някой от тях по стечение на обстоятелствата са ставали свидетели на срещите ми с водещи политически личности....И не къде и да е..,а някой от тях на маса....
Други пък са свидетели на поднесени сто рози на рожденния ми ден...от :blink: известен политик...
Тази среда..,както и конфеденциална информация не ми липсва...Така, че като тръгна да правя хороскопи...много държа на онова , което казвам....и никога АМА НИКОГА НЕ СИ ТРИЯ ПОСТОВЕТЕ ОСТАВЯЙКИ ЧЕРНИ ТОЧКИ. :blink:

Тук изобщо не става въпрос за другия форум. Само споменах че от там съм прочела от Дияна за версиите на Леон и Алдебаран. Иначе не ми бяха известни. ;) А това че ти мислиш, че имам пристрастност към другия форум ти го написа. Пиша и в двата, когато смятам, че има какво да напиша. Това какво общо има с асцендента чуденка ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Март 04, 2013, 07:42:02 pm »

Цитат

Тук изобщо не става въпрос за другия форум. Само споменах че от там съм прочела от Дияна за версиите на Леон и Алдебаран. Иначе не ми бяха известни. ;) А това че ти мислиш, че имам пристрастност към другия форум ти го написа. Пиша и в двата, когато смятам, че има какво да напиша. Това какво общо има с асцендента чуденка ?

Виж болта.... :blink:

Не ми се обяснява повече.... ;D

П.П. А и е смешно да ми кажеш..,че гастролирам...
В къщи съм си.... ;D
« Последна редакция: Март 04, 2013, 07:46:58 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Март 04, 2013, 07:47:56 pm »

Единственото, което видях e забавление върху изборените варианти между които и тези на Леон и Алдебаран. Откъде мога да съм наясно ти какво знаеш за нечии версии ?  ;)

Забавление?  ;D

Между другото, ето какво изрових от нафталина: http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,888.msg12704.html#msg12704

Оказа се, че и в Astroseer-а съм се включвала с коментар по картата, по която сега се "забавлявам".

Както и да е... ретро Мерк.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #94 -: Март 04, 2013, 07:55:19 pm »
Логично, Дияна мога да я чета там и съответно какво е написала. ;D Иначе изобщо нямаше да включвам и споменавам в дискусията мнения на други хора.

Лили, нали не смяташ, че чета всичките дали твоите или на друг човек коментари по целия нет ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Март 04, 2013, 07:58:59 pm »
Тази карта съм я "свила " от нета.... ;D

Може и да е от Леон.... ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Март 04, 2013, 08:00:36 pm »
Лили, нали не смяташ, че чета всичките дали твоите или на друг човек коментари по целия нет ?

Не само че не смятам, а и не очаквам, в противен случай би било воайорстване.  ;D

Посочих линк в потвърждение на това, което вече казах по-горе - наясно съм откъде и на кого са версиите.

Но би ми било интересно да видя и други извън тия, с които разполагаме предварително. Така че, както казах, допускам още седем изгряващи знака, защо пък не.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Март 04, 2013, 08:03:53 pm »

Щом по собствено желание я е пуснал в нета, би трябвало да е съгласен да му се експлоатира версията.  :blink:

Не вярвам сега нощи да не спи и да си сипе пепел на главата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Март 04, 2013, 08:08:47 pm »

Щом по собствено желание я е пуснал в нета, би трябвало да е съгласен да му се експлоатира версията.  :blink:

Не вярвам сега нощи да не спи и да си сипе пепел на главата.  ;D

;D

Все пак на мен ми е приятел...свидетел си...,така, че не вярвам сега да бъда обвинена и в "кражба".... :rolf: :haha:

И тъй като АСТРОЛОГОЧНИЯ МИ АНАЛИЗ СЕ РАЗЛИЧАВА КОРЕННО ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ АСТРОЛОЗИ.... ;D
ЩЕ ЧАКАМЕ ВИДОВ ДЕН.

ВеРВАЙ МИ...НЕ Е ДАЛЕЧ. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Март 04, 2013, 08:11:43 pm »
В интерес на истината, дори не знам каква е онази прогноза по ТВ7, за която се спомена по-горе.

Някой астролог ли е участвал?  :blink:

В моята колибка на Тонга няма телевизия.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.