Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 77049 Прегледи
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #340 -: Май 29, 2013, 06:53:19 pm »
И секса на плажа щели да го забраняват. Е, па, нЕма да одя на море тогава. ;D

Той и сега си е забранен! Въпросът беше за монокини ... да не се събличат жените по бюст. Това не е секс! ... а само изкушение  ;D)
Иска го църквата, ама няма да мине!
Правете разлика все пак в "понятията".

Прав е Калоян.

За пушача да не би да е по-малко дискомфортно и дискриминиращо да диша нечии дим или да е принуден да е забутан в някакъв ъгъл...

хванат го забранят и по хотелските стаи напра'о  ;D ;D

Искаш да кажеш за НЕпушача... нали?

А сексът в хотелските стаи ще го забранят като станем ислямска република.. ама това ще е след 5-6 години!
« Последна редакция: Май 29, 2013, 07:00:01 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #341 -: Май 29, 2013, 07:00:29 pm »
При диктатурите има най-много забрани. И най-малко щастие.

Не е въпрос на количество, а на качество. Зависи какво ти забраняват!
Още Томас Хобс е писал (по смисъл), че ако няма нито една забрана, обществото няма да е свободно, а хаотично = Тотална война.
Така че да не изпадаме в социалистическо заслепление... ( "Да живеят строителите на капитализма от БСП"!)

;D  сигурно имаме тригон на Меркуриите  ;D

При забраните количеството определено има значение. Освен това никога в живота си не съм изпадала в социалистическо заслепение.  А ти?

Този закон си е абсолютна талибанщина, загуба на автономна воля, и се "държи" с част от населението като с престъпници, даже- по-лошо- с презрение. Аз не съм била никога пушач, но съм живяла с такъв. Притежава много повече лични качества от кой да е пурист.

ТРАКТАТ ЗА ЗАСЛЕПЛЕНИЕТО (става дума за понятийното заслепление, тоест неразбиране на понятията)

Никой не ви забранява да пушите! Стига с тази демагогия и лъжи!!!! Пушете си колкото си искате, но... в къщи. Забраната е на обществени места, където се събират много хора. ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА, а??? Няма никаква талибанщина, нито фашизъм. Би имало, ако забранят ИЗОБЩО пушенето и продажбата на цигари. Това би било ЗАБРАНА. Другото си е ограничение! ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА????? Същата "забрана" важи за секса! Забранено е да се прави секс на публични места! Обаче секса не е забранен изобщо - всеки може да си го прави в къщи или на "тайни" места... но не и на площада, в магазина, в сладкарницата или на работното място.  ...Така че укротете малко езика на синия болшевизъм!

Първо, ние не пушим! (Върни се назад и прочети по-внимателно)

Второ, когато някой се обявява за свободата на личността, не можеш да го наречеш болшевик. Това е политически и исторически неграмотно.

Трето, коментираме "забраната на пушенето на публични места", а не за "ограничаването на пушенето на публични места". Защото точно ОГРАНИЧАВАНЕТО означава зали за пушачи и за непушачи, което ние свободомислещите тук, намираме за справедливо и разумно решение. Пушенето не обижда чувствата на другите повече отколкото пиенето да речем. Да не говорим, че пиенето на публични места води до пиянски побоища, в които загиват хора, хич да не споменаваме естетическите си изживявания. И тук стигаме до "здравия разум", за който писах по-рано. Логично щом забраняваме пушенето, трябва да забраним пиенето.

п.п.Колкото до секса,  той е интимен акт по вроден инстинкт при човешките същества. Примерът ти е неподходящ.

« Отговор #342 -: Май 29, 2013, 07:03:26 pm »
...Логично щом забраняваме пушенето, трябва да забраним пиенето.

п.п.Колкото до секса, той е интимен акт по вроден инстинкт при човешките същества.

Забранете го... аз няма да протестирам!!!  ;D
Значи ексхибиционистите са репресирани сега. Що не се борите и за техните права като сте такива свободомислещи, а?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #343 -: Май 29, 2013, 07:04:12 pm »

Искаш да кажеш за НЕпушача... нали?

А сексът в хотелските стаи ще го забранят като станем ислямска република.. ама това ще е след 5-6 години!

Поправих се  ;).

Колкото за секса и ислямизацията - маалкоо повечко време ще е нужно/поне едно поколение/ след като мине проектозакона на господин Местан за училищната и предучилищната подготовка :).
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #344 -: Май 29, 2013, 07:06:01 pm »

Колкото за секса и ислямизацията - маалкоо повечко време ще е нужно/поне едно поколение/ след като мине проектозакона на господин Местан за училищната и предучилищната подготовка :).

няма да има нужда от проектозакони... като мине през Бургас на път за Разград и Търговище Одринската танкова дивизия...

« Отговор #345 -: Май 29, 2013, 07:08:29 pm »
Човек да не може да се пошегува. ;D

« Отговор #346 -: Май 29, 2013, 07:09:44 pm »
Човек да не може да се пошегува. ;D

ти пък намери как да се шегуваш и с какво.
нали знаеш: шега на голо.................. си е чист... секс

*

Grace

• 2257
« Отговор #347 -: Май 29, 2013, 07:13:58 pm »

няма да има нужда от проектозакони... като мине през Бургас на път за Разград и Търговище Одринската танкова дивизия...

Много ви се кефя  ;D  дотук като чета, мисленето ми се припокрива само с мъжкото ... пууу..  ;D

Сега идват светли времена - ще увеличат турските сериали, цигарка с кафе навсякъде, ... пълна идилия

« Отговор #348 -: Май 29, 2013, 07:16:42 pm »
Аман от турски сериали. Къде останаха мексиканските, аржентинските, венецуелските? Какво стана с емблематични герои като Джовисна и Луис Луис?

*

Grace

• 2257
« Отговор #349 -: Май 29, 2013, 07:20:45 pm »
Аман от турски сериали. Къде останаха мексиканските, аржентинските, венецуелските? Какво стана с емблематични герои като Джовисна и Луис Луис?

Верно, ама вече не са актуални ;D турските са ни по-близки до душата. Важно е народа да се забавлява - хляб и зрелища! Няма ние да откриваме топлата вода..  :angry:

*

Grace

• 2257
« Отговор #350 -: Май 29, 2013, 07:22:24 pm »
Не са забранили секса, а разголването, т. е. може да се сексят облечени

А така, иначе щях да се чувствам дискриминирана ! Откъде - накъде ще ме ограничават? Ако искам секс на плажа, мое право си е, на никого не преча  :P

« Отговор #351 -: Май 29, 2013, 07:22:58 pm »

Не са забранили секса, а разголването, т. е. може да се сексят облечени

колко пъти да казвам? сексът на публични места си е забранен още от едно време - от преди 1989 г... 
така че и облечени не може  ;))))) колкото и да ти се иска ...  ;D

затова в морето... под водата ... ТАМ МОЖЕ!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #352 -: Май 29, 2013, 07:24:20 pm »
Нищо не е забранено, не съм чул за осъден или обществено полагал труд  ;D ..
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #353 -: Май 29, 2013, 07:26:39 pm »
Откъде - накъде ще ме ограничават? Ако искам секс на плажа, мое право си е, на никого не преча  :P

Не пречиш, ама даваш лош пример на децата! ...
Така че, ако ще ме караш да го правим на плажа - ти ще плащаш глобата, така да знаеш  ;D)))

*

Grace

• 2257
« Отговор #354 -: Май 29, 2013, 07:30:25 pm »
 ;D  ммммм.. забраненото е най-сладко  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #355 -: Май 29, 2013, 07:32:37 pm »
 .... И сега вече с право ще ни обвинят, че се държим неприлично и не спазваме форумните правила  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #356 -: Май 29, 2013, 07:33:58 pm »
.... И сега вече с право ще ни обвинят, че се държим неприлично и не спазваме форумните правила  ;D

А, имало и правила.  ;D

Споко, в темата за Боко ще минете между капките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #357 -: Май 29, 2013, 07:38:59 pm »

А, имало и правила.  ;D

Споко, в темата за Боко ще минете между капките.  ;D

Нали? от Бойко тръгнахме, през цигарения дим минахме и докъде стигнахме ...  ;D

« Отговор #358 -: Май 29, 2013, 07:46:13 pm »

Нали? от Бойко тръгнахме, през цигарения дим минахме и докъде стигнахме ...  ;D

до плажа.... ех, сега някой да донесе и по един голям сладолед .. може и по два  ;D)))
щото ТЖ забрани секса, ББ - пушенето, а Ropotamo - пиенето... Така че освен да ядем сладолед под чадъра...

*

Grace

• 2257
« Отговор #359 -: Май 29, 2013, 07:48:25 pm »
еее..ти съвсем се размечта  :P   ;D
хайде остави темата на коментари по същество, че много ми е интересно какво го чака Бойко ...