Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 77110 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #360 -: Май 29, 2013, 07:49:49 pm »

Нали? от Бойко тръгнахме, през цигарения дим минахме и докъде стигнахме ...  ;D

до плажа.... ех, сега някой да донесе и по един голям сладолед .. може и по два  ;D)))
щото ТЖ забрани секса, ББ - пушенето, а Ropotamo - пиенето... Така че освен да ядем сладолед под чадъра...

:rolf: :rolf:

« Отговор #361 -: Май 29, 2013, 07:50:52 pm »
... много ми е интересно какво го чака Бойко ...

човек "прибрал" 2-3 милиарда какво може да го чака?!
или ще ги харчи някъде далеч по тропическите острови.. или ще плаща тук подкупи за да отърве затвора...
същото важи и за Цветанов
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #362 -: Май 29, 2013, 07:51:45 pm »

Нали? от Бойко тръгнахме, през цигарения дим минахме и докъде стигнахме ...  ;D

до плажа.... ех, сега някой да донесе и по един голям сладолед .. може и по два  ;D)))
щото ТЖ забрани секса, ББ - пушенето, а Ropotamo - пиенето... Така че освен да ядем сладолед под чадъра...

:rolf: :rolf:

Не съм забранила пиенето. Далеч съм от мисълта дори.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #363 -: Май 29, 2013, 07:53:02 pm »
Сега кой ще забрани и сладоледа? :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #364 -: Май 29, 2013, 07:53:34 pm »

Не съм забранила пиенето.

параграф 13 - ДА СИ! 
параграф 22 - на кой му пука?

« Отговор #365 -: Май 29, 2013, 07:54:53 pm »
Сега кой ще забрани и сладоледа? :))

Е, ако забранят и близането на сладолед .. къде отиде любовта към ближния/ближната!!???!
как ще се опознаем тогава, за да се обичаме? .. или както там беше първо и второ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #366 -: Май 29, 2013, 07:56:26 pm »
Нема да ближете, ще го консумирате на хапки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #367 -: Май 29, 2013, 07:57:40 pm »
Нема да ближете, ще го консумирате на хапки.  ;D

да те хапят тебе... комарите... на онзи диван
ние го предпочитаме нежно... нали, Грейс?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #368 -: Май 29, 2013, 08:02:23 pm »
Ох, божее, още го бълнува оня диван, влезе в Акашовите записи. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #369 -: Май 29, 2013, 08:04:15 pm »
При диктатурите има най-много забрани. И най-малко щастие.

Не е въпрос на количество, а на качество. Зависи какво ти забраняват!
Още Томас Хобс е писал (по смисъл), че ако няма нито една забрана, обществото няма да е свободно, а хаотично = Тотална война.
Така че да не изпадаме в социалистическо заслепление... ( "Да живеят строителите на капитализма от БСП"!)

;D  сигурно имаме тригон на Меркуриите  ;D

При забраните количеството определено има значение. Освен това никога в живота си не съм изпадала в социалистическо заслепение.  А ти?

Този закон си е абсолютна талибанщина, загуба на автономна воля, и се "държи" с част от населението като с престъпници, даже- по-лошо- с презрение. Аз не съм била никога пушач, но съм живяла с такъв. Притежава много повече лични качества от кой да е пурист.

ТРАКТАТ ЗА ЗАСЛЕПЛЕНИЕТО (става дума за понятийното заслепление, тоест неразбиране на понятията)

Никой не ви забранява да пушите! Стига с тази демагогия и лъжи!!!! Пушете си колкото си искате, но... в къщи. Забраната е на обществени места, където се събират много хора. ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА, а??? Няма никаква талибанщина, нито фашизъм. Би имало, ако забранят ИЗОБЩО пушенето и продажбата на цигари. Това би било ЗАБРАНА. Другото си е ограничение! ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА????? Същата "забрана" важи за секса! Забранено е да се прави секс на публични места! Обаче секса не е забранен изобщо - всеки може да си го прави в къщи или на "тайни" места... но не и на площада, в магазина, в сладкарницата или на работното място.  ...Така че укротете малко езика на синия болшевизъм!

Tи май не забелязваш, че една група хора се опитва да осуети социалния живот на друга и то под фалшива загриженост. Субсидират тютюна и се държат с пушачите като с отрепки. Не виждаш сбъркана логика, комай?

« Отговор #370 -: Май 29, 2013, 08:04:39 pm »
Ох, божее, още го бълнува оня диван, влезе в Акашовите записи. :))

така е - помня като слон (макар че няма такава зодия) ..
да си злопаметен е част от това да си справедлив!
Господ си записва всичко в книгата на живота (акаша) за да може в деня на Стр.съд да отсъди справедливо.  ;D)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #371 -: Май 29, 2013, 08:05:46 pm »
Господ си записва всичко в книгата на живота (акаша) за да може в деня на Стр.съд да отсъди справедливо.  ;D)))

Ок, дедо Господ, ще те слушкам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #372 -: Май 29, 2013, 08:06:23 pm »
... много ми е интересно какво го чака Бойко ...

човек "прибрал" 2-3 милиарда какво може да го чака?!
или ще ги харчи някъде далеч по тропическите острови.. или ще плаща тук подкупи за да отърве затвора...
същото важи и за Цветанов

хаха.. това е най-адекватната прогноза, която чух  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #373 -: Май 29, 2013, 08:09:11 pm »
ние го предпочитаме нежно... нали, Грейс?

:blink: разбираш от ... жени   ;)

« Отговор #374 -: Май 29, 2013, 08:13:04 pm »

Tи май не забелязваш, че една група хора се опитва да осуети социалния живот на друга и то под фалшива загриженост. Субсидират тютюна и се държат с пушачите като с отрепки. Не виждаш сбъркана логика, комай?

А ти май не знаеш, че Хенри 8-ми се опитвал да се разведе с жена си и това довело до реформацията в Англия.... а едни контрабандисти на чай в Америка си мерили онази работа с една частна компания, и това довело до революция и създаване на нова държава... Личните субективни мотиви понякога работят в неочаквана обективна насока. Преценката в историята се прави по реалния резултат, а не по намеренията или мотивите на действащите лица. (обратния пример е синтезиран в крилатата фраза, че пътят към ада е послан с добри намерения)  Това наричам политическа прагматика. ... Вие, костовистите, точно там грешите, като преценявате вожда си по намеренията и думите, а не по реалните щети, които нанася на държавата и народа! Казах! Повече с теб за политика и история няма да говоря.. за да не се скараме!

Оттеглям се от темата и си отивам на Острова. Който иска - да дойда там да спами... Да оставим ББ на мира!
Оттеглям се понеже "По-умният винаги отстъпва" - така тук ще може да господстват възгледите на priya за историята!
« Последна редакция: Май 29, 2013, 08:26:49 pm от Калоян Иванов »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #375 -: Май 29, 2013, 08:20:44 pm »
браво! от две изключения изведе правило и го приложи. удивително!

Цитат
Преценката в историята се прави по реалния резултат, а не по намеренията или мотивите на действащите лица.

не. преценката - или по-скоро в случая - прогнозата в историята се прави според статистика, а не според някакви си, някому си харесали се изключения. били те и революционни, извадени от контекст и съдържание при това.

спиралата на историята друго казва.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #376 -: Май 29, 2013, 10:21:58 pm »

Не съм забранила пиенето.

параграф 13 - ДА СИ! 
параграф 22 - на кой му пука?

Параграф последен -  ближи си сладоледа!  :P

« Отговор #377 -: Май 29, 2013, 11:42:00 pm »
Кала, ти на Историята ли Ше верваш :blink:, Аре нема нужда  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #378 -: Май 30, 2013, 08:07:28 am »
Аман от турски сериали. Къде останаха мексиканските, аржентинските, венецуелските? Какво стана с емблематични герои като Джовисна и Луис Луис?

За тях не знам, но Джей Ар се завръща ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #379 -: Май 31, 2013, 10:45:01 pm »
http://www.dnes.bg/politika/2013/05/31/evroroma-pita-moskovski-rom-li-si.189597

"Евророма" пита Московски: Ром ли си?

След днешния скандал в парламента между бившия транспортер министър Ивайло Московски и лидера на „Атака” Волен Сидеров, партия "Евророма" също се намеси в спора.

Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки
31 май 2013 11:14408От обясненията, които двамата депутати дадоха, стана ясно, че Московски се държал "нагло", викнал Сидеров навън, а лидерът на "Атака" го нарекъл "мръсен мангал".

Отстрани на "ринга" застана и Бойко Борисов, който пък посъветва Московски да понесе някой и друг шамар, но да не отговаря на националиста.

"Моля ви, отговорете честно и откровено: Вярно ли е, че при едно от посещенията на председателя на Европейската комисия г-н Жозе Мануел Барозу тогавашният премиер г-н Бойко Борисов пред хора от екипа му, отговарящи за човешките права, Ви е представил като човек от ромски произход", гласи писмото, изпратено от "Евророма" и цитирано от bTV.

:rolf: :haha:

« Последна редакция: Май 31, 2013, 11:13:08 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците