Здравей Гост

Частично лунно затъмнение 25 април 2013

• 80 Отговора
  • 12071 Прегледи
Re: Частично лунно затъмнение 25 април 2013
« Отговор #20 -: Април 18, 2013, 08:36:40 pm »
Очаква ни не само Лунно ами и Информационно затъмнение...  :blink:

защо

Защото никой не отговаря на въпросите,които задаваме. Не че някой е длъжен де... :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Април 18, 2013, 08:41:03 pm »
Очаква ни не само Лунно ами и Информационно затъмнение...  :blink:

защо

Защото никой не отговаря на въпросите,които задаваме. Не че някой е длъжен де... :)

задай конкретен въпрос - сега, моме :)
може да не отговаряме, щото не знаем
ама хубаво го помисли първо, тия дни те гледам - мрън туй, мрън онуй

« Отговор #22 -: Април 18, 2013, 08:52:16 pm »
Интересуваше ме конкретно дали кармичните аспекти се гледат-сентагони,нонагони и пр... И не мрънкам :) Просто жадувам за информация :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #23 -: Април 18, 2013, 08:53:35 pm »
Не се гледат.

« Отговор #24 -: Април 18, 2013, 08:54:16 pm »
Благодаря!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Април 18, 2013, 09:35:28 pm »
Благодаря!

Аз гледам кармичните аспекти..,защото самата Луна се свързва с кармата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Април 19, 2013, 06:29:49 am »
А как би подействал сентагон със Слънцето и Венера според теб?

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Април 19, 2013, 01:31:09 pm »
А как би подействал сентагон със Слънцето и Венера според теб?

В качеството си на внезапен аспект сентагона м/у двете планети би могъл да ни направи подготвени за среща..,която не е от най-леките..във връзка с разплитане на стари любовни отношения или вълнения...
Сентагона действа внезапно...намира ни случайно..,ние никога не сме готови в такива моменти за каквото и да било.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #28 -: Април 19, 2013, 01:52:01 pm »
Това ми звучи като случайна среща с бившия,който не спира да ми напомня за своето съществуване...Марая,благодаря за мнението! Страшно ми е любопитно какво ще се случи  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Април 19, 2013, 01:54:27 pm »
Това ми звучи като случайна среща с бившия,който не спира да ми напомня за своето съществуване...Марая,благодаря за мнението! Страшно ми е любопитно какво ще се случи  :blink:

Възможно е... :blink: Но..,бъди предпазлива! Да не те омотае..,проявявайки творчество..и омайвайки те. ;) Зависи какво искаш разбира се...

« Отговор #30 -: Април 24, 2013, 08:21:49 am »
При мен попада в 12 дом -Луна квадрат с Хирон,Юпитер тригон със Слънце

« Отговор #31 -: Април 24, 2013, 08:59:55 am »
При мен ще е в 5/11 дом, съвпад с възлите и Уран, съответно Луната  :soe: Северен възел и Уран, Слънцето  :soe: Южен възел.

« Отговор #32 -: Април 24, 2013, 03:05:19 pm »
уау..в моята карта това  пълнолуние е по оста 3/6дом,като Луната ведно със Сатурн опонира разкошно Венера и У5/Сатурна ми/...и в момента моя стара любов се стреми към мен,но не знам дали ще е за добро,ако го приема отново...опозиция..и по време на Слънчево затъмнение...според мен ако се съглася ,емоционално нещата не биха ме удовлетворили/по Луната/....някой да предположи нещо?... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Април 24, 2013, 04:10:53 pm »
Обръщам прогресивната си карта...и неее.....това не е истина.
Точен съвпад до минутка с ПР.МЦ.... :'(
Вече нямам сили...
Аз ли имам най-аспектираната карта.... :'( :unsure:
Порка мизерия- без извинение....
Няма затъмнение, което да не акцентира нещо в картата ми.... :33:

« Отговор #34 -: Април 24, 2013, 04:19:20 pm »
Така и не разбрах лошо ли действат затъмненията  :unsure: Не знаех и че ги гледате и в комплект с прогресиите...

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Април 24, 2013, 04:21:20 pm »
Така и не разбрах лошо ли действат затъмненията  :unsure: Не знаех и че ги гледате и в комплект с прогресиите...

Преди всичко трябва първо там да се гледа.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Април 24, 2013, 05:14:31 pm »
И за да е по - нагледно ето инерпретация от картата ми...за Лунното затъмнение.
В наталната карта това затъмнение попада по оста на отдадената и получена любов..,оста с която се свързват децата, творческите проекти..,както и бизнеса. Или 5-11-ти дом. Луната ще бъде фокусирана в знака Скорпион , където всъщност не е в добро положение...Или бясна Луна, както я наричат астролозите...
Основно значение на знаците Скорпион - Телец е притежанието/Тук в този форум или в астросир съм писала много за оста на притежанията/...Това означава, че акцента ще бъде онова,което е мое и онова, което е чуждо...
Луната от Скорпион ще направи тригон с нат.Сатурн в картата ми, който се намира в знака на Риби и допустимия орбис в случая е 5* /нищо за Луната/...Тук обаче трябва да се отчете, че Слънцето е в апликиращ аспект с наталната ми Луна на 11* в телец...Следователно всички теми , които са свързани с Луната могат да придобият важно значение....
Луната в картата ми управлява 8-ми дом, Сатурн е управител на 2-ри...Получавам още веднъж потвърждение , че на дневен ред в рамките на няколко  месеца.../защото предстои още едно затъмнение по оста 5-11-ти/това ще бъде лайт мотив на наталната карта....
Сатурн е ретрограден и е в знака на Скорпион...Луната е в неприлична близост с него.Следва извода, че двамата управители на 2-8 ми дом са в конюкция ситуирани в 11-ти дом от наталната карта.
Подкрепа от протектори , приятели...организации и групи , сбъднати желания и реализирани във връзка с материални ценности , както и с морални такива. Не изключвам и нови възможности за кариера , тъй като Луната е в съвпад със Сатурн и са в тригон с наталната му позиция ...,а аспекта м/у двете планети е точен секстил в наталната карта.
На дневен ред ще излязат и потребностите ми-Луна, които са свързани със сигурност, яснота..,както и точност-Сатурн.
Не изключвам и контакт с нови авторитетни фигури..,които да бъдат и протектори в бъдеще.
И тъй като всички затъмнения действат в синхрон с прогресии и транзити...следва да отчета и прогресивната карта..,за повече детайлна информация.
Виждам, че затъмнението попада в/у МЦ/ИЦ. Или дома на социума и дома ми ще бъдат аспектирани от него..Следователно, това затъмнение , ще отключи по прогресия всички аспекти, които образува прогресивния МЦ в прогресивната карта.
А това означава, че е активен и тригона на ПР.МЦ към ПР.ДСЦ и съответните секстили към тях...
АСЦ/ДСЦ по прогресии са в точен тригон към наталния Сатурн. Когато има точен аспект по прогресия на прогресивните кардинални оси , нещо свързано с партньорствата, договорите , брака..,както и откритите ни врагове ...винаги дава събитие.
Такава лунация предстои до края на тази година. Това би могло да означава и узаконяване на връзка...,така също и други неща свързани със значението на оста АСЦ/ДСЦ.

Всички последващи затъмнения са в пряка зависимост с Лунното затъмнение на 5*48' в скорпион...
Благодарение на творческа работа , на желания и стремежи-5 -ти дом, както и на помощ от протектори и организации, приятели ...ще имам възможност да сбъдна мечтите си , желанията и стремежите си...както и да получа финанси ,които отдавна очаквам -2ри/8-ми Сатурн-Луна.

« Отговор #37 -: Април 24, 2013, 05:16:30 pm »
Пак съм тънела в неведение! Но вече ще знам! Ще гледам и транзитите и прогресите по време на такива фази  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Април 24, 2013, 05:18:11 pm »
Пак съм тънела в неведение! Но вече ще знам! Ще гледам и транзитите и прогресите по време на такива фази  :blink:

Прочети ми по-горния пост...Обясних как тълкувам затъмнението в собствената си карта... :blink:

« Отговор #39 -: Април 24, 2013, 05:27:36 pm »
Обръщам прогресивната си карта...и неее.....това не е истина.
Точен съвпад до минутка с ПР.МЦ.... :'(
Вече нямам сили...
Аз ли имам най-аспектираната карта.... :'( :unsure:
Порка мизерия- без извинение....
Няма затъмнение, което да не акцентира нещо в картата ми.... :33:
И при мен е така напоследък,това е в широк съвпад с Уран У8,и точен квадрат с Луна У1,лошото е че и Сатурн е в схемата