И за да е по - нагледно ето инерпретация от картата ми...за Лунното затъмнение.
В наталната карта това затъмнение попада по оста на отдадената и получена любов..,оста с която се свързват децата, творческите проекти..,както и бизнеса. Или 5-11-ти дом. Луната ще бъде фокусирана в знака Скорпион , където всъщност не е в добро положение...Или бясна Луна, както я наричат астролозите...
Основно значение на знаците Скорпион - Телец е притежанието/Тук в този форум или в астросир съм писала много за оста на притежанията/...Това означава, че акцента ще бъде онова,което е мое и онова, което е чуждо...
Луната от Скорпион ще направи тригон с нат.Сатурн в картата ми, който се намира в знака на Риби и допустимия орбис в случая е 5* /нищо за Луната/...Тук обаче трябва да се отчете, че Слънцето е в апликиращ аспект с наталната ми Луна на 11* в телец...Следователно всички теми , които са свързани с Луната могат да придобият важно значение....
Луната в картата ми управлява 8-ми дом, Сатурн е управител на 2-ри...Получавам още веднъж потвърждение , че на дневен ред в рамките на няколко месеца.../защото предстои още едно затъмнение по оста 5-11-ти/това ще бъде лайт мотив на наталната карта....
Сатурн е ретрограден и е в знака на Скорпион...Луната е в неприлична близост с него.Следва извода, че двамата управители на 2-8 ми дом са в конюкция ситуирани в 11-ти дом от наталната карта.
Подкрепа от протектори , приятели...организации и групи , сбъднати желания и реализирани във връзка с материални ценности , както и с морални такива. Не изключвам и нови възможности за кариера , тъй като Луната е в съвпад със Сатурн и са в тригон с наталната му позиция ...,а аспекта м/у двете планети е точен секстил в наталната карта.
На дневен ред ще излязат и потребностите ми-Луна, които са свързани със сигурност, яснота..,както и точност-Сатурн.
Не изключвам и контакт с нови авторитетни фигури..,които да бъдат и протектори в бъдеще.
И тъй като всички затъмнения действат в синхрон с прогресии и транзити...следва да отчета и прогресивната карта..,за повече детайлна информация.
Виждам, че затъмнението попада в/у МЦ/ИЦ. Или дома на социума и дома ми ще бъдат аспектирани от него..Следователно, това затъмнение , ще отключи по прогресия всички аспекти, които образува прогресивния МЦ в прогресивната карта.
А това означава, че е активен и тригона на ПР.МЦ към ПР.ДСЦ и съответните секстили към тях...
АСЦ/ДСЦ по прогресии са в точен тригон към наталния Сатурн. Когато има точен аспект по прогресия на прогресивните кардинални оси , нещо свързано с партньорствата, договорите , брака..,както и откритите ни врагове ...винаги дава събитие.
Такава лунация предстои до края на тази година. Това би могло да означава и узаконяване на връзка...,така също и други неща свързани със значението на оста АСЦ/ДСЦ.
Всички последващи затъмнения са в пряка зависимост с Лунното затъмнение на 5*48' в скорпион...
Благодарение на творческа работа , на желания и стремежи-5 -ти дом, както и на помощ от протектори и организации, приятели ...ще имам възможност да сбъдна мечтите си , желанията и стремежите си...както и да получа финанси ,които отдавна очаквам -2ри/8-ми Сатурн-Луна.