Здравей Гост

Лъжците

• 135 Отговора
  • 16770 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Лъжците
« Отговор #20 -: Март 12, 2013, 11:24:27 pm »
Нали нептун в най-висшето си проявление е равно на вдъхновение, не може да е само лошо. Виж за дълъг път с такива люде не е лесно.

много харесвам красивите приказки и аз, но докато съм тук на земята, ми се налага да вървя по нея - падането от високо в този смисъл е болезнено
та, много моля, нека изброим тези, които в този живот, докато са тук на земята, от личния ни опит, с тези цитирани и широкоразпространявани, лелеяни високочестотни прояви на Нептун, дето познаваме колко са?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #21 -: Март 12, 2013, 11:27:40 pm »
И в двете карти няма аспекти на мерк със сатур, както и с юпитер .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 12, 2013, 11:27:48 pm »
Да ви кажа, аз и високочестотни прояви на Юпитер рядко срещам, а вие за Нептун говорите - ало, ало, Космосът вика Земята, катапултирах се без снаряжение за връщане. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 12, 2013, 11:31:16 pm »
Коя е високочестотната проява на юпитер?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 12, 2013, 11:31:51 pm »

Духовност, религиозност, гурувщина.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Март 12, 2013, 11:32:53 pm »

ти да ми даваш безкрай, а аз с удоволствие да ги харча ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Март 12, 2013, 11:33:20 pm »

Духовност, религиозност, гурувщина.  ;D

Мдаа-иска ми се да се запозная с някой гуру

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #27 -: Март 12, 2013, 11:33:36 pm »
Е те са трудно постижими за повечето хора.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 12, 2013, 11:34:52 pm »

Псевдогурута и лъжепророци с лопата да ги ринеш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Март 12, 2013, 11:35:21 pm »

ти да ми даваш безкрай, а аз с удоволствие да ги харча ;D

Не се смей, ами намери дащен гуру  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Март 12, 2013, 11:35:45 pm »
Тук имаше едно Гуру..,заради ,което хвърчаха перушини...със съвпад на Слънце и Нептун в скорпион... :blink: Така беше промило мозъка на една от потребителките в период от години...,че едвам яспасявах....

Та същото ГУРУ имаше съпад на Юпитер и Сатурн в козирог..като министър- председателя... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Март 12, 2013, 11:38:08 pm »

Псевдогурута и лъжепророци с лопата да ги ринеш.

Псевдо не щем-без квадрати нептун/меркурий, само с висок юпитер

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #32 -: Март 12, 2013, 11:38:51 pm »
много се извинявам, че ще ви разбия илюзиите, но Нептун не прощава
творчеството не изключва лъжата, но не онази творческата, а чисто прагматичната или по навик, развита в следствие на много практика
Правилно ли да те разбирам, че тези с мерк-нептун не просто бягат от трудно,грозно, или лошо, ами просто си лъжат?
А защо? Аз имам опит с рибешки меркурий-винаги казва това,което е нанюхал, често ев 10-ката, ама моя мерк е тронов и...добре,че този е човек,когото обичам, но опре ли до факти,дати, имам едно наум и слушам себе си.

не знам дали ме разбираш, моят Мерк не е тронов :blink: - никъде не споменах Меркурий в Риби, нито само Меркурий
но иначе, аз му викам бягство от реалността, за което можем да вкараме и другите във филм или фото, което да наранява и вреди

ставаше въпрос за твърдите аспекти на Нептун към Луна, Слънце, Меркурий, тези на Юпитер - също
при Нептун и Юпитер съвпад не се счита за неблагопирятен аспект, или четем различни астрологии

има и по-крайни изказвания според които Нептун квадрат Меркурий, особено точен, не е сред благоприятстващите астрологичните занимания, или по-точно ефективните такива :blink:
ЕЕЕ, Аброуд ,нещо казах, което те подпали
 аз пък не разбрах ,връщам се да чета и да мисля :blink:
На друго място и време/може да си го чела/ в мерене на меркурийте-троновите,казах и го мисля-много по-добър ум и справяне в живота има при меркурий  в невъздушен знак ,но с плавен аспект от сатурн например.Хваща същината на нещата, успешен е . Нека въздушният трон да разбира лесно абстрактни теории, това само по себе си не дава успешен човек, не и в този живот на тази планета.

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #33 -: Март 12, 2013, 11:41:40 pm »
Нема как да "видиш" или да се "запознаеш" с нещо което не е в самият теб... Много прост факт, много е изписано по въпроса, но очевидно... повечето няма как да го "видят"... Иначе - всички хора са лъжци... Колкото повече спреш да се самозалъгваш в обратното, толкова повече се радваш на животните...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #34 -: Март 12, 2013, 11:43:26 pm »
творчеството не изключва лъжата, но не онази творческата, а чисто прагматичната или по навик, развита в следствие на много практика
Правилно ли да те разбирам, че тези с мерк-нептун не просто бягат от трудно,грозно, или лошо, ами просто си лъжат?
А защо? Аз имам опит с рибешки меркурий-винаги казва това,което е нанюхал, често ев 10-ката, ама моя мерк е тронов и...добре,че този е човек,когото обичам, но опре ли до факти,дати, имам едно наум и слушам себе си.

не знам дали ме разбираш, моят Мерк не е тронов :blink: - никъде не споменах Меркурий в Риби, нито само Меркурий
но иначе, аз му викам бягство от реалността, за което можем да вкараме и другите във филм или фото, което да наранява и вреди

ставаше въпрос за твърдите аспекти на Нептун към Луна, Слънце, Меркурий, тези на Юпитер - също
при Нептун и Юпитер съвпад не се счита за неблагопирятен аспект, или четем различни астрологии

има и по-крайни изказвания според които Нептун квадрат Меркурий, особено точен, не е сред благоприятстващите астрологичните занимания, или по-точно ефективните такива :blink:
На друго място и време/може да си го чела/ в мерене на меркурийте-троновите,казах и го мисля-много по-добър ум и справяне в живота има при меркурий  в невъздушен знак ,но с плавен аспект от сатурн например.Хваща същината на нещата, успешен е . Нека въздушният трон да разбира лесно абстрактни теории, това само по себе си не дава успешен човек, не и в този живот на тази планета.
Е ти ме разби тогава значи трябва всички с въздушен мерк да се откажем от реализация. :mellow:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #35 -: Март 12, 2013, 11:46:56 pm »

Е ти ме разби тогава значи трябва всички с въздушен мерк да се откажем от реализация. :mellow:
Не, не трябва
 просто -да гледаме цялата карта
 както казах горе-силен сатурн със слънцето, земя

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #36 -: Март 12, 2013, 11:47:54 pm »
Да се чете:"казахА"
не-аз,става чат тука май :(

*

abroad

• 2187
« Отговор #37 -: Март 12, 2013, 11:59:06 pm »

не ми се връзвай, аз така си говоря (пиша)
просто не вярвам в издитнатите нива на Нептун до доказване на противното, затова помолих за примери, не ми вършат работа само приказките, всъщност - никога не са ми вършили, а гледам в последно време са издитнати в култ, но и това ще мине ;D
повече вярвам в издигнатите на Плутон - ей, виж, Хитлер например ;D

« Отговор #38 -: Март 13, 2013, 12:20:25 am »
Аман от общи теми без много смисъл!

Всеки лъже, а който не иска да си признае или не вярва, че лъже и че го лъжат да прочете тази книга -

Действа отрезвяващо и я препоръчвам, не защото съм чула, а защото съм я чела!

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Март 13, 2013, 12:30:36 am »
То не само лъжем и мажем, ами пишем и трием