много се извинявам, че ще ви разбия илюзиите, но Нептун не прощава
творчеството не изключва лъжата, но не онази творческата, а чисто прагматичната или по навик, развита в следствие на много практика
Правилно ли да те разбирам, че тези с мерк-нептун не просто бягат от трудно,грозно, или лошо, ами просто си лъжат?
А защо? Аз имам опит с рибешки меркурий-винаги казва това,което е нанюхал, често ев 10-ката, ама моя мерк е тронов и...добре,че този е човек,когото обичам, но опре ли до факти,дати, имам едно наум и слушам себе си.
не знам дали ме разбираш, моят Мерк не е тронов :blink: - никъде не споменах Меркурий в Риби, нито само Меркурий
но иначе, аз му викам бягство от реалността, за което можем да вкараме и другите във филм или фото, което да наранява и вреди
ставаше въпрос за твърдите аспекти на Нептун към Луна, Слънце, Меркурий, тези на Юпитер - също
при Нептун и Юпитер съвпад не се счита за неблагопирятен аспект, или четем различни астрологии
има и по-крайни изказвания според които Нептун квадрат Меркурий, особено точен, не е сред благоприятстващите астрологичните занимания, или по-точно ефективните такива :blink:
ЕЕЕ, Аброуд ,нещо казах, което те подпали
аз пък не разбрах ,връщам се да чета и да мисля :blink:
На друго място и време/може да си го чела/ в мерене на меркурийте-троновите,казах и го мисля-много по-добър ум и справяне в живота има при меркурий в невъздушен знак ,но с плавен аспект от сатурн например.Хваща същината на нещата, успешен е . Нека въздушният трон да разбира лесно абстрактни теории, това само по себе си не дава успешен човек, не и в този живот на тази планета.