Здравей Гост

Лъжците

• 135 Отговора
  • 16672 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Лъжците
« Отговор #40 -: Март 13, 2013, 12:36:58 am »
То не само лъжем и мажем, ами пишем и трием

Тъй...ами...Да не оставим следи за бъдните.... ;D

Ама кат четем...хуууубаво да четем....

Че..,аз ако яхна метлата...не е на хубаво! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Март 13, 2013, 12:45:25 am »

Тук е форум и има опция за триене. Който видял на време - прочел.

По-важно е умението да рисуваш картината наречена Живот без нужда от триене, защото там няма гума, а само спомени.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 13, 2013, 01:27:00 am »
Лъжат страхливците...За съжаление живота ни среща ежедневно с такива хора.
Тук...на страниците на този форум , доста често сме си говорили за лъжата ...и като знаци..и като аспекти...и като конфигурации.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #43 -: Март 13, 2013, 10:00:55 am »

Тук е форум и има опция за триене. Който видял на време - прочел.

По-важно е умението да рисуваш картината наречена Живот без нужда от триене, защото там няма гума, а само спомени.

Е, понякога трием и коригираме и заради технически допуднати печатни грешки. Ама това е породено от стремежа ни към съвършенство!  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #44 -: Март 13, 2013, 10:05:13 am »
И хорааа, не взимайте наготово стандарти за Лъгане. Аз с мойто каре нептун-меркурий не мога да излъжа и за пет стотинки. Не стига че не искам да лъжа, не стига че казвам дирекшън туй, дето другия не иска да чуе /че и ме мрази след това и заради това/, ами и много ми личи, ако "случайно" поизлъжа. И то не като изчервяване, ами вътрешно така ми се вдига адрналина, разтупква ми се сърцето, не мога да се понасям и съжалявам и ми се ще да си кажа. Въобщеее... "за нищо не ставам".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Март 13, 2013, 10:13:55 am »
На теб в кой знак ти е Меркурий - в Риби или Овен?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #46 -: Март 13, 2013, 10:18:35 am »
Да Нова, в кой знак? Нали сме две "нови".... ;D...Моят е овенски...все си прехапвам езика, но късно...А твоят?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Март 13, 2013, 10:20:28 am »
Моят е овенски...все си прехапвам езика, но късно...

:72:

И с лют пипер да ми го посипят, не помага.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #48 -: Март 13, 2013, 10:27:28 am »

Ако мен питаш, рибешки е.

*

Нова

• 3491
« Отговор #49 -: Март 13, 2013, 10:30:32 am »
Да Нова, в кой знак? Нали сме две "нови".... ;D...Моят е овенски...все си прехапвам езика, но късно...А твоят?

Аз моя дори не го прехапвам, направо си изплювам като куршум и даже не се и усещам, че застреляния страда.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Март 13, 2013, 10:34:05 am »
Моят е овенски, в съвпад с Венера, и по принцип реагирам спрямо човека - ако отсреща е някоя безпардонна кака, мога и аз да имитирам безпардонност. Имитирам, защото не ми е присъщо. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #51 -: Март 13, 2013, 10:40:27 am »
Моят Меркурий също е в Овен, опозиция с Плутон. Не мога да лъжа, веднага се изчервявам като домат и ми идва да потъна в земята. На моменти като избухна ставам много язвителна, но никога безпричинно, трябва сериозно да са ме предизвикали.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Veselin

• 2737
« Отговор #52 -: Март 13, 2013, 10:40:51 am »
Мисля, че  трябва да търсите лъжците най-вече из тази тема: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3679.msg57354.html#msg57354  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #53 -: Март 13, 2013, 10:56:09 am »
А според вас в чисто човешки план премълчаването лъжа ли е? В смисъл, нищо не казваш, ни хубаво, ни лошо.
Щото аз след една кофа шамари от Живота се научих да си мълча. В последните 3-5 години усърдно репетирам и ставам все по-добра в това. Просто разбрах, че хората не обичат истината, нищо че твърдят противното. И така.. не им го казвам.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #54 -: Март 13, 2013, 10:57:19 am »
Зависи много от конкретния случай, струва ми се.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #55 -: Март 13, 2013, 11:47:53 am »
Нямам квадрат Меркурий Нептун, но и аз съм като при теб, satin_. И на мен ми се случва често да забравям после на кого какво съм казал.  ;D Освен това, по-скоро бих се разсърдил много на някого (и дори бих прекъснал отношенията ни), ако открия, че премълчава истината от мен, дори и да е нещо лошо, отколкото да не ми казва.
Имам съвпад на Меркурий с Юпитер, затова се случва да попреувеличавам понякога (макар за мен в дадения момент нещата да стоят точно по начина, по който го казвам).

« Отговор #56 -: Март 13, 2013, 11:56:12 am »
Моят Меркурий също е в Овен, опозиция с Плутон. Не мога да лъжа, веднага се изчервявам като домат и ми идва да потъна в земята. На моменти като избухна ставам много язвителна, но никога безпричинно, трябва сериозно да са ме предизвикали.
И при мен е така,а Мерка е в съвпад с Юпитер,но изобщо не си падам по преувеличенията и раздувките,с които обикновено го свързват този съвпад.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #57 -: Март 13, 2013, 12:13:00 pm »
Аз пък смятам,че няма такова нещо ,като справедлива или оправдана лъжа,защото казвайки истината на болния,докторът може да му даде шанс да направи неща,които все е отлагал.И по този начин да му даде възможност да използва най-пълноценно оставащото му време.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #58 -: Март 13, 2013, 12:29:44 pm »
Не знам не съм се замисляла от тази гледна точка по въпроса,може би излиза, че е много индивидуално към кого как трябва да постъпиш.Но така или иначе според мен няма оправдана лъжа.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #59 -: Март 13, 2013, 01:30:37 pm »
Аман от общи теми без много смисъл!

Всеки лъже, а който не иска да си признае или не вярва, че лъже и че го лъжат да прочете тази книга -

Действа отрезвяващо и я препоръчвам, не защото съм чула, а защото съм я чела!
Сигурно си права, ами дай една тема със смисъл ти, щом е стойностна ще се включат много и аз също. :P